• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)

bence acıtmayan ağda diye birşey yoktur, bende her zaman sir ağda kullanırım aynı ağda, aynı tüyler ama bazen daha az acı duyarım bazen daha fazla, bence bu kişinin o zamanki acı eşiğinin yüksek olmasıyla ilgili bişey. bu arkadaşta ağda yaptığı gün acı eşiği yüksekmiş bence.. birde tabiki pudralı ağdalar daha az acıtıyor bunun nedeni bölgenin tamamen kuru olmasını sağlayarak ağdayı tek seferde daha kolay çekmeni sağladığı için.

birde adetten sonra yapılırsa daha az acı hissediliyo genelde cnm :3: tabi dediğin gibi kişinin ağrı eşiği daha etkili acıya katlanma konusunda:6::7:

ılık ağdayı 10 dakika sıcak suyun içinde bekletiyorum kıvama geliyor zaten sonra hazır ağda bezleriyle tek seferde yapıştır çek yapıyorum kökten gidiyor canım :)

hmmm ya bi gün denemek istiyorum ama çekemem diye cesaret edemiyorum her seferindee:4::4: önerdiğin bir marka varmı cnm? bu arada çok teşekkür ederimm:32::32:

bikini bölgeme yaparken alt taraflardaki ağda tam olarak gelmiyor.yapış yapış kalıyor bukez oturup kalıntıları temizlemeye çalışıyorum :53:
şimdi bu ağdayı kırıp direk cezvenin içinemi atayım ekstradan bişey eklemiyorum dimi? bukezde cezveye yapışıp çıkmazsa annem beni kıtır kıtır keser :27: hep ağdaya başlıcam dedim ama cesaret edemiyorum bikez yapıyorum yarım yamalak sonra yine jilet forever :7:

cnm eski kullanmadığınız bi cezve varsa onda yap,işin bitince kalan içinde kalsın sonraki kullanışında yine ısıtırsn :8: hani ufak cezveler varya onlar bile işini görür:9: birde kızlar hemen bi bilgi vereyim, cezvenin vs üstüne yapışan ağdayı temizlemek için alkol kullanabilirsniz:6::6: teninizdeki kalan ağdayı temizlemek için (sir ağda) yağ kullanabilirsiniz:10: hatta abartıyorum ben bi kere zeytinyağıyla denedim niyahetinde o da yağ geçirir dedim ve evt başarılııı:52::16::34: (ağda konusunda bu kadar ayrıntıya sahip birinin kendine ağda yapamıyo ve nsl yapılacağını bilemiyo olması ne güzel bir tezattır yarabbiii) :46::21::40:

ne marka olursa olsun kökten alan her epilasyon ürünü (ağda,epilatör) canımızı yakar.Az acıtanı değilde kılları kırmayan ağda uygulamalıyız.Ben sesu ılık ağda kullanıyorum mesela.

Söyle ki normal bir agda cam sakizi yada sir agda farketmez özel bölgeye sürüldügünde tene de temas eder ve cekerken daha cok cani acitir ancak pudrali agdalar sadece kili ceker, tene yapisip bir de deriyi cekmez. Acisinin daha az olma sebebinin de bu oldugunu düsünüyorum. Türkiye de en son agda icin kuaföre gittigimde her yerimi morluklar icinde birakmisti nerdeyse aglatacakti beni acidan. Eger hassas bölgeye uygun bir agda kullansaydi o kadar aci cekmez ve morarmazdim.

Hic pudrali agda kullanmadim ama yaz günleri agda yaparken sicaktan yapismasin diye pudra sürüyorum önce o sekilde aliyorum ve daha az canim yaniyor.

eger böle bişi varsa hemen alırım canımın acısından her agda sonra aglıcam nerdeyse bikini bölgesi cok zor alana kadar ömrumden ömur gidio uyusturan bir ilac ii olur :12:
Canım bence iyi bir eczacılar sor ben sordum dış doktorlarinin kullandığı anestezi den dedi dış doktoru akrabam vardı ona sordum bizim kin den değildir bizimki cilt altı için etkili dedi o farklı. Bir anestezidir dedi. Alıp. Kullanan. Varsa sonucu. Yazsin hele ;-)

ben denemiştim bu renkte sir ağdayı ama canımın yanmadığını hatırlamıyorum acımasaydı mutlaka hatırlardım.ama yinede tenden tene fark eder belki

evet kızlar eczanelerde satılan EMLA%5 kremin adı içinde yanılmıyorsam 5 tüp küçük krem var bende hemşire bir arkadaştan öğrendim genellikle yanık tedavisin de kullanılıyor ama ben bikini bölgesi için kullandım bayağı acıyı azaltıyor.önceleri reçete ile satılıyordu çünkü biraz pahalı bir krem ama artık reçete ile alınmıyor bildiğim kadarıyla

kızlar ben migrosa falan baktım kalıp ağda yok nerede bulabilirim? gerçekten etkiliymiş normal sir ağdadan daha az acıtıyormuş bulabilirsem deniycem bende..

Canım bide araştırdığıma göre bu ağda hemen mum gibi donuyomuş ya,sürekli ocak başında ısıtp mı yapıcaz çok eziyetli olmazmı öle?

arkadaşlar benim canım kıymetlidir bugüne kadar hep tüy dökücü kullandım sir ağdayı deneme çabalarım mutsuzlukla sona erdi bugüne kadar ama bugüün yeni birşey buldum ve denedim sonuç mükemmel :) kalıp sir ağda kullandım ama pembe renkli olanından pudralı o çünkü. normalde onu cezvede ısıtıp eriyince spatula ile sürüp daha sonra elimizle çekmemiz gerekiyor fakat elimle çekmek zor olduğu için sürüp üzerine ağda bandı yapıştırdım vee çektim hiç canım yanmadı ve tertemiz oldu iyice altlarını bile aldım düşünün yani kesinlikle deneyin tavsiye ederim hepinize cici bakın cildinize :)

ben bir şey sorabilir miyim kalıp ağdayı nasıl kırıp cezvenin içine koydun ben anlamadım.dün ben bikini bölgem için yapmaya çalıştım ama kırılmıyo bana yardımcı olur musun?

bunlar çok çabuk sertleşiyo :) ama yumuşacık yapıyo ben normalini kullanıyorum bunuda deeneyebilirim :)

dün sir ağda aldım.kartuştu sanırım.bikini bölgesine yapamadım onlarla bacaklarımı aldım ama yine arka taraflarda kaldı nasıl iştir anlamadım.kendi beceriksizliğimden mi yapamıyorum yoksa bu ağdalar da mı iş yok :27:

ben bir şey sorabilir miyim kalıp ağdayı nasıl kırıp cezvenin içine koydun ben anlamadım.dün ben bikini bölgem için yapmaya çalıştım ama kırılmıyo bana yardımcı olur musun?

cnm bi taş yada mermer bi basamağın varsa ona vurarak kırabilirsin elinle kırman imkansız zaten çok kalındır o :3: yanlız paketindeyken kırmaya çalış etrafa saçılmasın kırılan parçalar:10:

dün sir ağda aldım.kartuştu sanırım.bikini bölgesine yapamadım onlarla bacaklarımı aldım ama yine arka taraflarda kaldı nasıl iştir anlamadım.kendi beceriksizliğimden mi yapamıyorum yoksa bu ağdalar da mı iş yok :27:

ilk kez yapıyosan zorlanabilirsn cnm elin alışınca daha iyi yaparsın :7: arkalarını annen fln varsa o ağdayı çeksin:8:

Canım bu kalıp siri ertince yani hemen donmuyor mu?sen nasıl kullanıyorsun acaba,yani bi bacağı alana kadar cezvedeki donmuyor mu,sürekli ısıtıyomusun?

arkadaşlar benim canım kıymetlidir bugüne kadar hep tüy dökücü kullandım sir ağdayı deneme çabalarım mutsuzlukla sona erdi bugüne kadar ama bugüün yeni birşey buldum ve denedim sonuç mükemmel :) kalıp sir ağda kullandım ama pembe renkli olanından pudralı o çünkü. normalde onu cezvede ısıtıp eriyince spatula ile sürüp daha sonra elimizle çekmemiz gerekiyor fakat elimle çekmek zor olduğu için sürüp üzerine ağda bandı yapıştırdım vee çektim hiç canım yanmadı ve tertemiz oldu iyice altlarını bile aldım düşünün yani kesinlikle deneyin tavsiye ederim hepinize cici bakın cildinize :)

ay canım Allah senden razı olsun. ben bu dediğini normal sir ağda gibi sanmıştım, zaten kuaförlerde aynısını kullanıyor sanmıştım ama sanırım öyle değil.

dün aldım dediğin gibi pudralı kalıp ağda, üzerinde en hassas bölgelerde yüzünüzde kullanılabilir yazıyor. biraz önce yaptım bikini bölgeme ve bıyıklarıma.. ve gerçekten de dediğin gibi hiç acı duymadım. ben 500ml pembe kalıp ağdayı 7.5 TL'ye aldım. markadı "ağdacı" diye birşey. kuaför malzemeleri satan biyerden aldım. :8::8::8::8:

Back