bence acıtmayan ağda diye birşey yoktur, bende her zaman sir ağda kullanırım aynı ağda, aynı tüyler ama bazen daha az acı duyarım bazen daha fazla, bence bu kişinin o zamanki acı eşiğinin yüksek olmasıyla ilgili bişey. bu arkadaşta ağda yaptığı gün acı eşiği yüksekmiş bence.. birde tabiki pudralı ağdalar daha az acıtıyor bunun nedeni bölgenin tamamen kuru olmasını sağlayarak ağdayı tek seferde daha kolay çekmeni sağladığı için.
birde adetten sonra yapılırsa daha az acı hissediliyo genelde cnm tabi dediğin gibi kişinin ağrı eşiği daha etkili acıya katlanma konusunda
ılık ağdayı 10 dakika sıcak suyun içinde bekletiyorum kıvama geliyor zaten sonra hazır ağda bezleriyle tek seferde yapıştır çek yapıyorum kökten gidiyor canım :)
hmmm ya bi gün denemek istiyorum ama çekemem diye cesaret edemiyorum her seferindee önerdiğin bir marka varmı cnm? bu arada çok teşekkür ederimm
bikini bölgeme yaparken alt taraflardaki ağda tam olarak gelmiyor.yapış yapış kalıyor bukez oturup kalıntıları temizlemeye çalışıyorum
şimdi bu ağdayı kırıp direk cezvenin içinemi atayım ekstradan bişey eklemiyorum dimi? bukezde cezveye yapışıp çıkmazsa annem beni kıtır kıtır keser hep ağdaya başlıcam dedim ama cesaret edemiyorum bikez yapıyorum yarım yamalak sonra yine jilet forever
cnm eski kullanmadığınız bi cezve varsa onda yap,işin bitince kalan içinde kalsın sonraki kullanışında yine ısıtırsn hani ufak cezveler varya onlar bile işini görür birde kızlar hemen bi bilgi vereyim, cezvenin vs üstüne yapışan ağdayı temizlemek için alkol kullanabilirsniz teninizdeki kalan ağdayı temizlemek için (sir ağda) yağ kullanabilirsiniz hatta abartıyorum ben bi kere zeytinyağıyla denedim niyahetinde o da yağ geçirir dedim ve evt başarılııı (ağda konusunda bu kadar ayrıntıya sahip birinin kendine ağda yapamıyo ve nsl yapılacağını bilemiyo olması ne güzel bir tezattır yarabbiii)