• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)

Ben de daha önce roll on ağda denedim ama sürdüm, çekemedim :(
Dün de Sirli ağda bandı denedim ama daha önceden kremle aldığım için üstten üstten alabildim ancak.
Kalıp ağdayı deneyeceğim de, cezvede kaynatıyoruz, sürüyoruz. Sonra nasıl alıyoruz anlayamadım... :(

elinle çekiyorsun sonra, zaten çok çabuk donuyor.

bence küçük tüpün üstüne koyun cezveyi kısık ateşte dursun sürekli o şekilde yapın. yoksa mutfağa git gel olacak gibi değil

kızlar bende burdan okudum hemen gittim pudralı ağda aldım dediğinz gibi bide ağda bezi aldım ama nasıl kullancğmı bilmiyorum çok zor olmuyor demi

ağda beziyle yapılmıyor canım. elinle kaldıracaksın. önce kırıp eriteceksin. daha sonra bal kıvamına gelince spatulayla tüy olan yerlerine sür. ve bir iki sanıye içerisinde kaldır. zaten donuyor vucutta hemen elinle kaldıracaksın. tertemiz yapıyor i nan pürüzsüz oluyor en küçük tüyleri bile alıyor.

ağda beziyle yapılmıyor canım. elinle kaldıracaksın. önce kırıp eriteceksin. daha sonra bal kıvamına gelince spatulayla tüy olan yerlerine sür. ve bir iki sanıye içerisinde kaldır. zaten donuyor vucutta hemen elinle kaldıracaksın. tertemiz yapıyor i nan pürüzsüz oluyor en küçük tüyleri bile alıyor.

peki o kaldırdığımız ağdayı daha sonra kullanmıyoruz demi atıyoruz onu saçma oldu soru :D

peki o kaldırdığımız ağdayı daha sonra kullanmıyoruz demi atıyoruz onu saçma oldu soru :D

yok canım tekrar kullanılmıyo :)

kızlarrrrr yaptım çok ama çok acıdı ama üst tarafımı aldım altlar kaldı ama o kadarına şükür :))))))))) bir dahakine pembesinden alcam :)

Bu ağdaya daha önce alışkın olmayanlarınki acıyabilir, ama zamanla alışacaksınız. hiç acıtmıyor gerçekten.
bez konusunda soran arkadaşlar bez gerekmiyor bu ağdada.
bide donma konusuna ben şöyle bir çözüm getirdim kendimce.
ben normalde rolon sir ağdayı plastik kahve makineleri vardır ya 3-5 tl ye satılıyor milyoncularda, işte ona su koyar öyle eritirdim.
geçen gün bu kalıp ağdayı yaparken donduktan sonra o kahve makinesinde su kaynattım azıcık üzerine tuttum hemen eski kıvamına geldi.
yani iki debir mutfağa gidip ocakta eritmeye gerek yok, banyoda yanınızda su kaynasın, baktınız dondu hemen üzerine koyun eritiyor,
ççünkü o suyu şoklatıp kaynattığı için çok etkili.

ağda beziyle kullanılmadığını biliyorum kızlar :)
konuyu açan arkadaşın ilk yorumuna bakarsanız yağmurdevrim o yorumda ağda beziyle aldığını anlatmıştı. ben de o gün denedm ama hemen donduğu için yapışmadı bile. ağda bzine nasıl yapıştırabildiğini sordum ben yağmurdevrim'e. :)

konuyu açan arkadaşa soruyorum: peki canım ağda hemen kuruyor, nasıl yapıştırabildin ağda bezine? :(

sende bir önceki yorumuna bakarsan ağda bezini sorduğunu görürsün.
insanlar ne kadar tuhaf yaa, söylediğini unutuyor olabilirsin, okuduğunu da mı görmüyorsun.

Yorumları okuyunca iştaha geldiim, bi cesaretlendim :10: ki sormayın :) ilk işim milyoncuları gezmek olacak bugüne dair :)

:3:

kızlar bende aldım denedim küçük bişe öldüm öldümmm bikini bölgeye uygulayamam malesf anca koltukaltım olur oraya herşey denedim çünkü jilet hariç :))

arkadaşlar geçen eczaneden alışveriş yaparkenn içeriye 4 tane bayan girdi bi ilaç ismi söyledilere ve aldılar.. kendi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum :)
kadın 2 kutu alıcaktı bayanlardan biri bir kutu kızınla sana yeter alma dedi ben özel bölgeme bile uyguluorum falan dedi..
bunlar alıp çıktılar eczacıya sordum ne ilacıydı o dedim
anestezi imiş ağda yaparken o bölgeye sürüomuşsunuz uyuşturuomuş :)
çok ilginç geldi ve çok akılıca geldi:)) ama ne zararı vardır bilemem :)

Bahsedilen krem emla veya anestol olmalı. Emla pahalıdır ama ikisi de aynen uyuşturuyor ben koltukaltımda kullanıyordum kuaföre giderken....
Anestolü bebeklerde bile kullandıkları için bir zararı olmaz, deneyebilirsin anestol çok ucuz zaten.
Kuaföre gitmeden yarım saat önce sür sonra iyice sil, yağlı kalmasın...

Bahsedilen krem emla veya anestol olmalı. Emla pahalıdır ama ikisi de aynen uyuşturuyor ben koltukaltımda kullanıyordum kuaföre giderken....
Anestolü bebeklerde bile kullandıkları için bir zararı olmaz, deneyebilirsin anestol çok ucuz zaten.
Kuaföre gitmeden yarım saat önce sür sonra iyice sil, yağlı kalmasın...

Bende de anestol var ama hamileyim genital bölgeye uygulasam zararlı mıdır ki acep?

emla krem

1 yıl önce 28 lira idi şimdi bilmiyorum. 5 tüp var içinde 2 tanesini sürüyorsunuz, streçle kapatıp tam 2 saat bekliyorsunuz.ben düğünüm olurken yapmıştım acının 10 da biri kadar acı oluyor yine.

anestol

2 lira civarı, emla kadar kesinlikle etkili değil ne kadar bekleniyorum bilmiyorum . hamilelere zararı olur mu bilmiyorum okumak lazım

ya bu emla kremi ben de kullanmıştım zamanında ama hiç uyuşmadı.bendeki sorun ne anlamadım.bu kadarmı acıya dayanıksız olur bi insan.
bi de şu pembe ağdayı deneyelim bakalım o nolucak.şimdi düşününce bile içim gidiyo.

vee bu ağdayı bende denedim :)) vivet azulen aldım bende :) pudralı yokmustu :) ama bu bile acıtmadı. canım çok azdır bi kere çektiğimde acısaydı bi daha asla yapmazdım ama bu mükemmel bisey :) ayrıca çokta güzel aldı. kesinlikle vakit kaybetmeyn roll on falan uğrasıpta deneyin :))

vee bu ağdayı bende denedim :)) vivet azulen aldım bende :) pudralı yokmustu :) ama bu bile acıtmadı. canım çok azdır bi kere çektiğimde acısaydı bi daha asla yapmazdım ama bu mükemmel bisey :) ayrıca çokta güzel aldı. kesinlikle vakit kaybetmeyn roll on falan uğrasıpta deneyin :))

canım aynı ağdayı bende kulandım bacaklarımda, ama tüylerin hepsi gelmedi :( nerde yanış yaptım bilmiyorum.ilk ağda yapışımdı bu arada bunu da belirtim.bal kıvamında bacağıma sürdüm ve donunca çektim ama tüylerin yarısını anca aldı :/

Back