Et Yemekleri Biftek Sarma Sponsor : Tariş Zeytinyağı

Lütfen,tabiki muhabbetimize herkes dahil olabilir.Görüş sunulacakki farklı işlemler görüşler ortaya çıksın..

Dediğiniz gibi öncesinde eti pişirmek belki sarmayı zorlayabilirdi.Fakat biftegin boyutu sarma işlemine uygunsa zorluk yaşanmaz bence..Sardıktan sonra eti mühürlenmek ise eger kızgın tavada,yağda yada tost makinesinde hızlı ve yüksek ısıda yapılırsa bence iç malzemeye zarar vermez..İç malzeme ön pişirme yapılmış ama etler çig..Birde ben etleri ön kızartma yapılarak ikram edilmesini seviyorum.Belki bu yüzdende olabilir..Damak tadı değişir,saygı duyuyorum..Fikir paylaşmak çok güzel,teşekkür ederim klasik güzel olmuş yazmaktansa..

Herkes fikrini söyleyebilir

Yahu gelip gidip mamaya bakıyorum ben

Eksik olmayın bence en iyi yanıt denemek olcak

Son düzenleme:
larouse tanem yine engin bilgilerinle bizleri aydinlattigin icin sonsuz tesekkurlermasallah kitap gibi hatunsun hemsomne guzel bilgiler paylasiyorsun her yerde

larouse tanem yine engin bilgilerinle bizleri aydinlattigin icin sonsuz tesekkurlermasallah kitap gibi hatunsun hemsomne guzel bilgiler paylasiyorsun her yerde

Eksik olmayın canım bende öğrenip teçrube edindiklerimi söylüyorum

nevosum ellerine sglik hepside harika görünüyor

biftek sarmasinida cok severim o patatesleri ne güzel sekillendirmissin öyle harikalar cikarmissin

marifetli kankam yarismada basarilar dilerim

bende nevrestenin yaptigi sekil yapiyorum ve harika tad oluyor herkesin damak zevki ayri

bende gül patateslerine hayran kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…