Et Yemekleri Biftek Sarma Sponsor : Tariş Zeytinyağı

Teşekkürler canım

Patatesleri ince kesersen kızartırken iyice kızartırsan saatlerce kalsa bozulmuyor

Son düzenleme:

Ellerine sağlık canımAfiyet olsun Tekrar yaparsan resmini bekliyorum

Nevoşş biftekeler takriben ne kadar süre fırında kalıyor? Pişme süresi oalrak yani, cok kalırsa kurur değil mi?

Bi de patatesleri o hale kızarttıktan sonra mı getiriyorsun önce mi?
Yazan; cahil elmayra

Nevoşş biftekeler takriben ne kadar süre fırında kalıyor? Pişme süresi oalrak yani, cok kalırsa kurur değil mi?

Bi de patatesleri o hale kızarttıktan sonra mı getiriyorsun önce mi?
Yazan; cahil elmayra

Canım günaydın
Canım biftekler 1saat 20 dakika falan kaldı fırın daHayır kuru olmadılar çünkü içine 1 çay bardağı su koymuştum,tabi etin ve sebzenin suyuyla biraz sulandı ben onları sık sık alt üst ettimHiç kuru değildi yaniDövüldüğü ve marine edildiği için de güzel pişti..

Canım patatesleri halka halka kesiyorsun sonra kürdan yardımıyla birleştiriyorsunSonra kızartıyorsun ..Kızartırken de dikkat edilecek katlar birbirine yapışmaması lazım

Canım eminim sen de güzel yemek yapıyorsunHepimiz bazen bazı şeyleri bazen öğrenmek için soruyoruz

Çok teşekkür ederim canım ayrıntılı cevap verdiğin için.

Ben çaylak bile olamam canım, allah dnamı eksik kodlamış

Ama senin bu menünle romantik bir akşam cıkarabilirim diye düşünüyorum

İyi ki varsın

Ben teşekkür ederim canım

Ozaman kolay gelsin:132:
Herzaman ne istersen bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım canım

ellerinize sağlık.görüntü çok güzel.eminim tadı da öyledir.bademli pilav ve patates de harika görünüyorlar.

bu yüzden oyumu size verdim.

Tam bir davet yemeği olmuş. Sunum da şahane. Patatesi bu şekilde kızartmak süper bir fikir

______slmm canımm valla harikaa harikaa yemede yanında yat derler ama ben hem yatarım hem yerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…