şu biberiye yağını bende üst kollarıma sürüp sarmak istiyorum streç filmle akşamları yatmadan önce .
acaba kollardada incelme sağlarmı ?? hiç deneyen oldumu acaba ....
üst kollarım biraz kalında :((
bence etkisi olur canim.. hatta ev islerine daha cok yogunlasmakta spor olr gbime gelyooo guclubacismile ..kol kaslarni cam silmek bulasik yikamak ev supurmek fln calstrabilr.. yda sende yatmadan yaparsn bi guzel incelirsin zemuszemus
benimde üst kollar tombul ve sarkık allahtan çatlak yok tüm sayfaları okudum zaten bikaç aydır yediğime içtiğime dikkat ediyorumşu biberiye yağını bende üst kollarıma sürüp sarmak istiyorum streç filmle akşamları yatmadan önce .
acaba kollardada incelme sağlarmı ?? hiç deneyen oldumu acaba ....
üst kollarım biraz kalında :((
hemen hemen bütün yorumları okudum rejim yapmadan incelmek süper olur :) yorumlardan sonra akkktaaarrr akkktaaar diye sayıklamaya başladım bende yarın gidip alıcam lanoform yok bende ama çok önceden aldığım termalsauna şort var mideden dizkapağına kadar uzanıyor şişman bi hatunum bacaklarım ve göbek bölgeme yediricem şort zaten terletiyor ama umarım yağla birlikte incelirim :) birde summer7keto kullanmaya başlayacağım hapla beraber yanetki yaratmaz herhalde. kullanmaya başladıktan sonra bende gelişmeleri yazacağım :) hem benim çapım daha geniş umarım çok daha fazla bir erime olur :)
benimde üst kollar tombul ve sarkık allahtan çatlak yok tüm sayfaları okudum zaten bikaç aydır yediğime içtiğime dikkat ediyorum
bacaklarım ve kollarım tek sıkıntım gel beraber yarışalım birbirimize destek oluruz:jeyyar:
bendede var termal sauna şort var tüm sayfaları okudum rsmen canım çektiyaa
bakalım şortla olucakmıCADIARZU
aaa bide biberiye yağım ya çok az yada yok alınca başlarım artıkın
valla yarışalım bencede :)) birbirimize gaz veririz işte fenamı , kışın neysede , bu tombiş kolar yazın çok canımı sıkıyo , kısa kollu giyince ..
ama düzenli kullanıp birbirimizi sürekli haberdar edelim , hadi kolay gelsin cnm opuyorumnanaktan
ben de yapiyorum 2 gundur/.cok yag yaktiran hareketler yapyorm acayp terletiyo:)
etkilerini yazarm ama cok memnunum.gec kesfettm ve asla pes etmem bensositososito:)
cok zorlanyorm ama degiceeek !kaydirigubbakcemile2
cnm bu yağ yaktıran hareketlerden bahsedebilir misin? ne yapıyorsun?
tabi ki canim.. google a 8dklik kalca egzersizi yaz sanirim o sekilde cikar .. ozelden yaz bulamazsaan link veriim. sitede yasak oldgnu dusunuyorum..
ama dkkat etmek gerek baslangic olarak uyguladigimda cokk cnm yandi:S nefes duzenimi ayarladim ve konsantre oldum smdi daha kolay ve verimli oldugunu hissedyorum.. muhtesem bacaklara kavusmak icin hiz kesmicezzz :1rolleyes:
kızlar bu biberiye yağının nasıl bir kokusu var ya. Süremiyorum annem evden cıkmıyor kokusu diyor. bıraktım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?