Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biber yağı kullanan var mı. ben yeni başladım bugün. incelticilerin çoğunda biber yağı biberiye yağı bulunuyor.biberin etkisine bakıcam sonra biberiye belki kullanırım. biber yağı da kırmızı renkli ya.
doğru sölüosun çalışanlar için spora vakit ayırmak zor olur.ama evde mekik çekmek bile çok faydalı..yürüyüşe çıktığım ilk sabahlar biber yağı sürmüodum,daha sonra sürmeye başladım,daha fazla terlettiğini farkettim..normalde pek terlemeyen biri olduğum halde streç film su gibi olmaya başladı,deli gibi terlio göbek ve bel bölgem,ama streç filmi çok sarmsam biraz koştuğumda yukarı çıkıo,dün avondan selült kremi aldım yanında inceltici kemer veriolar hediye,onuda tkıcam bakalım 1 ayda sonuç alırım heralde,5 kilo versem yeter bana zatena.s
biber yağının markası nedir
biberiye yağını nasıl sürüyorsunuz arkadaşlar avucunuza döküp mü yoksa pamukla falan mı? ben hergün yürüyüş yapıyorum 1 saat koşu bandında dün akşam sürdüm streçi sardım normalde de streçle terliyordu çok ama bu yağ acayip terletiyor şaşırdım su döküldü resmen streçi açınca bence işe yarıyor bundan sonra biberiye yağını sürüp yürüyeceğim ama nasıl sürdüğünüzü merak ettim