Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
bugün göbeğime basenyağlarıma kalçama sürüp folyoyla sarıp koşuya gtcem umarım işe yarar :S

gold shape body lotion ı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar 10 günde inanılmaz fark ediyor.

kokusu aynı vikis gibi kokuyor arkadaşa katılıyorum yoğun bir kokusu var burnuma kadar gldi o kadar sarmama rağmen :S

kızlar bunu normal ölçülerde olup da daha da incelmek isteyenler yapmasın bosuna. benm belim 62 cmdi 57 falan olsun istodum. 18 gün yaptım bunu günde 2 defa folyolandım :) hiç bişi farketmedi. cok terliyo o bölge folyo ıslaklıktan cıkıyo hatta ama bi incelme falan olmadı bende.

Yarışcak Arkadaslar vardı hadi yarışmıyormuyuz :) tüm yorumları okudum ve hemn aldım denıcem mantıklı geldi :)

ozamn bugun başlıyomuyuz sonuna bide ödül koyalım hatta :)

arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum o yüzdn bugün eczaneden aldim biberiye yagini ama nasil kullanilacagini hala anlamadim..
karistirarak mi kullanicaz karistirmadanmi ?
strec + korse yeterlimi ?

arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum o yüzdn bugün eczaneden aldim biberiye yagini ama nasil kullanilacagini hala anlamadim..
karistirarak mi kullanicaz karistirmadanmi ?
strec + korse yeterlimi ?

biberiyeyi karnına süüür snra strech ardnda korse giy

Evettt :) 2 kişimi yarışıoruzz hadi ödüül bulalım

kaydirigubbakcemile3 ay cnm konu acarz incelmek icin yarisa giriyorz yokmu katilan hatunlar diye :hulya:

sn odulu buldaaa gerci en buyuk odul yeni bedenlerimz sempatiksalakcinni

s beden bi elbise alalım canım ozamn resim fln koyarız hatta on numara olur

spor olmadan folyoya sarılıp erimez yağlarr su kaybı olur sadece. eger kiloluysanız fazla su attıgınz için incelme olmus gibi görünürr

spor olmadan folyoya sarılıp erimez yağlarr su kaybı olur sadece. eger kiloluysanız fazla su attıgınz için incelme olmus gibi görünürr

çok kililu degılım bıraz gobegım var bel bolgen kalın yuruyus yapıorum ben 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…