Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
kızlar bu lanaform termal inceltici kemerle aynı şeymi.Hani şu lut gölü tuzuyla satılan.Ama işte sadece bel-göbek için şortsuz olanı? yoksa spor mağazalarında satılanlardan mı.

bende bugün biberiye ve fındık yağıı karıştırıp streçle saracağım..inşallah düzenli yaparım unutmam..benim düzen sorunum var herşeyde ((

biber yağı kullanan var mı. ben yeni başladım bugün. incelticilerin çoğunda biber yağı biberiye yağı bulunuyor.biberin etkisine bakıcam sonra biberiye belki kullanırım. biber yağı da kırmızı renkli ya.

biber yağının markası nedir

tatlım biber yağına devam ediyormusun
faydasını gördünmü

biber yağı aktarda satılan birşey mi?? ben biber jeli kullanıyorum 1 haftadır.ölçmedim ama çok fark görünüyor.selülitlerimde %50 den fazla bir azalma oldu

ben streç film sarmadım normal diğer yağları sürer gibi sürdüm kırmızı renkte.küçücük bir kutu. deneme amaçlı aldım. bir terletme hissetmedim zaten hareketli biri değilim. metabolizmam da çok yavaş.

xxxxx bu 49 tl, kullanan var mı.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya 2,5 aydır spora gidiyorum salak gibi şu biberiye yağını kullanmadım

son 1 ayımdayım sporda en kısa zamanda alıcam bu yağı sürüp öyle gidicem spora...streç filmle sarmak şartmı kızlar? sporada öyle gidemem ki salonabilmiyorumkismile

Geçen hafta bende 1 hafta kullandım biberiye yağını streçle sarıp yatıyosun, ben mekik çekiyordum bide ek olarak.. koca hafta 1 cm gitti, çok bişey farkedemeynce bıraktım kızlar
Sauna kemer ile extra jele geri döneceğim 1 haftada 4 cm incelmiştim.
Bu beli ne yapacağız bilmem aslında belim eskiye göre daha iyi ama bu yanlar ve göbekteki yağ birikintisi beni deli ediyoooooooooor

biberiye yağını nasıl sürüyorsunuz arkadaşlar avucunuza döküp mü yoksa pamukla falan mı? ben hergün yürüyüş yapıyorum 1 saat koşu bandında dün akşam sürdüm streçi sardım normalde de streçle terliyordu çok ama bu yağ acayip terletiyor şaşırdım su döküldü resmen streçi açınca bence işe yarıyor bundan sonra biberiye yağını sürüp yürüyeceğim ama nasıl sürdüğünüzü merak ettim

eline alıp sür canım ben fısfılı şişeye koydum
biberiye yağı susam yağı
okoliptüs yağı hepsini karıştırıp
göbüşüme fısfıslıyorum elimle iyice yediriyorum
sonra streçliyorum
acayip ısınıyo o bölge ve gerçekten de
çok terletiyo

lanaform la nasıl sarılıyo anlamadım
bi korse çeşidi değilmi lanaform?
giyildiğini mi kastediyosunuz sarıyorum derken?
gerçekten anlamadım...

ben de yapiyorum 2 gundur/.cok yag yaktiran hareketler yapyorm acayp terletiyo :)

etkilerini yazarm ama cok memnunum.gec kesfettm ve asla pes etmem bensositososito:)

cok zorlanyorm ama degiceeek !kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar ben biberiye yağınıı 2 haftadır kullanıyorum sadece göbek bölgem için gerçekten mükemmel bşey bu ama bunu yanısıraa 1 saat yürüyüşümü yapıyorum ve sabahları mekik çekiyorumm göbeğim resmen eridi!!

şu biberiye yağını bende üst kollarıma sürüp sarmak istiyorum streç filmle akşamları yatmadan önce .

acaba kollardada incelme sağlarmı ?? hiç deneyen oldumu acaba ....

üst kollarım biraz kalında :((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…