Bölgesel İncelme Biberiye yağı ile 1.5 haftada 5 cm inceldim

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
streçte incelmeyi dğiştirio denedm normalde kullandğım streçle 2 cm yda 1 cm oynuodu ama değiştirdim baska bi marka kullandım onda 0 belki buda etkiliyeblr

Konu sahibinden başka sonuç alan var mı? Öyle 7 cm gibi ütopik rakam da istemiyorum, "biberiye yağını kullandım ve biraz olsun fark etti, işe yarıyor" deseniz kâfi.

Ben geçen sefer aldığım yağı üç seferde bitirdim zaten, bugün başka bir aktara yeniden almaya gittim. Hattâ abartıp sipariş verdirecektim yarım kilo veya daha azını, 20 ml ile arasında çok fiyat farkı olmaz bile dedi adam. Sonra ne için kullanacağımı falan sorunca laf benim göbek ve yan yağlarıma geldi ve biz epey konuştuk yağ dokusu kas dokusu insan metabolizması şudur budur falan diye. Sen bence beşi bir yerde çaydan al, ben bunu senelerdir satıyorum, kesinlikle sonuç alırsın dedi. Fiyatı yağdan pahalı olsa düşünürdüm belki beni kazıklamak mı istiyor diye ama öyle bir şey de yok. Ben de çayı aldım çıktım açıkçası.

Biberiye, funda, mate, yeşil çay, bi de bir şey daha vardı, şu meşhur zayıflama çayı sanırım. Günde dört kere siyah çay gibi demleyerek aç karnına iç, her seferinde üstüne de iki bardak ılık su iç emin ol faydasını görürsün, garantisini veriyorum dedi.

Bu başlık hâlâ takip listemde, birileri daha çıkıp biberiye yağı işe yarıyormuş cidden derse tekrar alırım belki, ama şimdilik benim durumum bu, paylaşmak istedim.

kızlar streçle terlemek değil ama biberiye okaliptus limon ve susam yağı ile bölgeye masaj yapmak çok işe yaradı..ayrıca en iyiside mekik çekmek ama ben bir süre ara vermek zorundayım:kedi:

masajı 10 dk kadar yapıyorum..ardına da sıkılaştırıcı kullanıyroum..bilginize..

bnde 3 haftadır biberiye yağı sürüorum masaj yapıp streç film sarıyorum yürüyşe çıkıorum yanında rejimde yapıorum buna rağmen 3,5 cm incelme oldu belimde.. kilo olarakta 3 kilo verdim ama basen bölgemden deilde bel bölgemden incelmemi biberiye yağına ve streç filme bağlıyorum,çnkü ben kilo verdiğim zaman bel bölgemden incelme olmazdı.düzenli spor ve yağ kesinlikle işe yarıyor,ama dediğim gibi öle çok büyük rakamlar yansımadı maalsef mezurama... :1no2:

3 haftada 3.5 cm.
yinede çok güzel.tebrik ederim.:lepi:

senin tarifi büyükçe fısfıslı bi şişeye 1 limon ve yağları 1 er şişe olarak yapıcam lahana yağı kullanıyorum şu an arlarda da bunu sürücem

Ben başlayalı 3 hafta oldu ilk hafta incelme olmadı bnde cok üzüldüm falan ama pes etmedn devam ettm ve başardm.. cm olarak bakmadm ama bariz bi fark var kii..Ben nekadar kg versemde göbeğimden gtmıodu bacaklarm basenm inceliodu şimdi onlar duruo göbek gtti çok mutluum.. tabi bunun yanında arada sopa çevrdm mekık cektm ve yeşil çay içtm.. bünyeden bünyeye fark edıo hemen sonuç alamayabılırsnz braz sabr gerekliikaydirigubbakcemile2

ya ben kollarıma kullanmak istiyorum bunu işe yarar mı acaba ? deneyip sonuç alan var mı ?
bi de streç yerine neyle sarabiliriz kollarımızı streç kayar gece

inceltici kremlerde de biberiye yağı ve biber yağı bulunuyor genellikle.ucuz bir yöntem bari biberiye yağı nasıl kokuyor.

tbrik edrm seni bnden bska biride fydasını grdü bnde cok mutlym suan sırnaşık şey inşllah hepinz grürsnz bu fydayı

merhaba ablalaım yengelerim teyzelerim ben daha yeniyim aranızda 16 yaşında 156 boy 53 kilodayım kolum bacağım falan zayıf ama göbüş var..bu forumda gezinirken qördum diikkkatimi çekti aktardan aldım kullanalı 3-4 qün oldu faydası olur diye dusunuorum bayağı terletio koşuyorum+ mekik çekiyorum umarım işe yarar

ben de alıcam yarın çok teşekkürler selinçher gün yapmalı di mi?okula gitmek için erken kalktığım günler zor olucak çünkü yıkaması.bi de uyku düzenim tuhaftır uyuorum dedğin kaç saat tutuosun yani var mıdır ki bir saati?şimdiden teşekkür ediyorum umarım herkes için işe yarar...

yaptım şimdi ama çok zoruma gelir kesin bu benim uğraşmak ne kdr zor=( oooooooooooooff..ppoooooooooooooooooooooofffffffff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…