- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
kardeşler arası kıskançlığı da sabiha paktuna keskin'in ayna metoduyla aşmaya çalışın.Yok ona baktirmadim denerim ama haklisin olabilir belki
Keske ...Niye ikna olsun ki sevilmediğinin farkında o çocuk. Kardeşini kıskandığına da eminim. Keşke tek çocuk yapsaydın
E ben iste her hareketi her davranisi hatta bos bos bakislari bile benim cocuklugumun taklidi gibi aslinda sorun makinasi ve ruh hastasi bi annenin ona benzeyen kizi isin ozu buda neyse...mutlaka baktır.
çocukların gelişiminde b12 ve d vitamini çok önemli.
bir de çocuklar genelde aileye çeker ya.
ailenizde çocukluğu böyle aksi geçen biri varsa, ona yapılan yanlışları doğruları öğrenin ve kızınıza uygulayın.
Ama bakın bu ceza ise yaramış bence.Ayy gercekten cok gicik bi durum bizde cocugun her istedigi yapilmiyo zorunlu ihtiuaclari disinda ozel bi gun degilse(bayram filan) bisey almiyorum oyle cok nazina oynamiyorum okulda hic bi koydugumu yemiyo diye dun koymadim parada vermedim ogretmenide aradim boyleyken boyle cezali akillansin dedim arkadasindan istemis birlikte yemisler yani ben zaten beni surekli uzdugu icin nazina oynayip simartan bi anne degilim ama bagirmam kizmam cezalandirmamda etkileniyo hic tinlamiyo
Bir arkadas yazmis yatili okula gondereceginizi söyleyin bu davranışların devam ederse artik sizinle kalamayacagini bu sekilde devam edemeyeceginizi soyleyin.
Gercekten gondermeyin tabi belki kişiliğinde daha kötü tahribata yol acabilir ama bu taktigi bir deneyin derim[/QUOT
Haklisiniz.. ama anne tum yöntemleri denedigini iyileri yaptigini pedegoglar tahliler vs kotuleri yaptigini yani umursamazlik daha fazla ilgi sevgi vs. Hani tavsiye verebilecegimiz her seyi denemis konu sahibi. Gondermesin tabi ama böyle uç noktalarda etki eden şey nadir bulunuyor bana da olumlu geldi acikcasi.Şahsi fikrime göre yanlış bir öneride bulunuyorsunuz. Çocuk iyice korku ve panik yaşayacak evden uzaklaştırılacağım diye. Ceza yöntemin olarak kullanılmamalı bence. Kimbilir içinde ne fırtınalar kopuyordur çocuğun bir de evden gönderileceğim diye dert edinmesin kendine
tamam işte.E ben iste her hareketi her davranisi hatta bos bos bakislari bile benim cocuklugumun taklidi gibi aslinda sorun makinasi ve ruh hastasi bi annenin ona benzeyen kizi isin ozu buda neyse...
Şöyle evire çevire bir güzel döv çok güzel akillanir.
Dayak bazen cidden cennetten çıkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?