- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Ben de çocuk sahibi olmaya çalışıyorum ama fena halde gözüm korktuYazmışsınız gerçi ama bence iyi araştırılmış , iyi bir uzmana gösterin kızınızı. Bir de şöyle bir izlenim oluştu okurken acaba farkında olmadan fazla üstüne düşüyor olabilir misiniz? Biraz kendi haline bırakın ,beslenmesini yemiyorsa üstelemeyin.Bir yemez iki yemez acıkınca öyle bir yerki. Kardeşini kıskanıyor ve ilgi çekmek için yapıyor olabilir birçok şeyi. Allah yardımcınız olsun.
Aaa bayilir kizim bu fikre deneyebilirim hemen bi pano ayarlamak lazimÖdül panosu yla deneye bilirsin Motivationu artar kurallara uyuldu zaman "kücük " armaganlar vere bilirsin. Bunu kendiniz belirleyin cocunuzla birlikte.
Ödül Panosu Pazartesiden baslayip bütün hafta sürüyor.
Onun göreflerini yazin bi kenara mesela 1. sabah uyandinda uysal davranicak bunu yapti zaman o görev yerine bi smiley geliyor.
Yalniz bir günde 5 den fazla görev vermeyin (ondan beklediniz davranislari ) görevleri tamamladiysa önceden belirlediniz ödülü hak etti. Ama kücük ödüller! Ödül hak etmiyorsa - ödül yok.
Benim ogluma bunu yaptim cogu zaman ise yariyor ki benim cocugum Hypher Aktiv
Aaa bayilir kizim bu fikre deneyebilirim hemen bi pano ayarlamak lazim
Cok bunalip bagirdigim oluyo ama vurmam vurmadimda hic bagrinca bile sonradan uzuluyorum bazen cok zorladiginda cirliyorum ancaBakın burda çok güzel önerilerde var çok cahilce iki vur şımarmış diyenlerde sizin evladıniz zorlu bi çocuk belli ama bir yetenegide varmış muhakkak aşamadığı bir durumu var sizde çok ilgilisiniz belli ama nolur burda yok iki vur mahrum bırak vs. Gibi bu çocuğa yapılmayacak uygulamada bulunmayın lütfen
Vallahi en şiddete karşı olan anayi babayı çileden çıkarır bu kizValla ben olsam güzel bir döverim , bu ne ya benim bile içim şişti
Bence mutlu oluyor ama bunu size belli etmiyorKiz yok bacim oyle her istedigini yapmiyorum zaten hayati bana zindan ediyo bide her dedigini niye yapiyim odul gibi zaten yapmiyorum
Ama okulda durumu berbat
Yaz tatilinde desen tatile gidiyoruz burnumuzdan getiriyo mutsuz luna parkta bile mutsuz piknikte sokakta her yerde herani sorunlu
Yani bi insan hic mi bi yemegi sevmez hic mi bi olaydan mutlu olmaz hic mi bi ilgi alani olamaz mesela bi insan derse meraki yoksa resime olur muzige olur spora olur herkesin iyi oldugu sevdigi bi alan vardir bunun yok arkadas
Biri bisey sordu diyelim naber canim nasil dedi cevsp bile vermez dik dik bakar
Cocuklarla oynayacagim diye asagi iner 5 dk ua aglayarak gelir ve aksama kadar hep aglar artik sinirden vucudum yara dokuyo olsemde kurtulsam diyorum otesi varmi yaa delircem nokur bi akil verin
Yanlış anlamayın ama çözümü burada aramak bana pek doğru gelmedi.Aaa bayilir kizim bu fikre deneyebilirim hemen bi pano ayarlamak lazim
siz gerçekten öğretmenseniz ne desem bilemedim. rezalet......Valla ben olsam güzel bir döverim , bu ne ya benim bile içim şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?