- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 20.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fikir açıklamak ile insanları aşağılayan ve hor gören kavramlar hakkında, destekleyici fikirleri belirtmek aynı şeyler değildir. Dul; eşi vefat etmiş veya boşanmış kadın/erkeğe denir. Ben boşanmış insanlara dul dememeyi tercih ediyorum ama kelime anlamı itibari ile böyle.ayni hanedan olan bir dugundekinin gelinliğini giymem yabancı biri olsa tamam ...ayrıca burda herkes kendi fikrini açıklıyor kimse katılmak zorunda değil
Kajmery yukarılarda daha ilk yorumlarda yazdım, o sıra ciddi yorumlar akıyordu. Dedim kajmery benim yorumu görmedi galiba yoksa böyle gaz vermez.Aldatıldığını okuduktan sonra isterse 100bine bir gelinlik alsın, hiç bir değeri yok ki ...
mesela gelinlik, erkek tarafının harcayacağı para olunca taviz tavizi doğrusu diye prensip parçalamayı biliyorsunuz ama elin kadını nereye gidip gidemeyeceğinize karışıyor onu gayet normal görüyorsunuz.Tebrik ederim yeni evliliginizi belli zaten gormus gecirmis oldugunuz.. cok belli.
Insallah bundan sonra cok mutlu olursunuz.
Yok nisanlim zaten benim tarafimda sen stres yapma hallolcak diyo da anasinin laflari biktirdi beni. Izmire gidilirmiymis bi gelinlik icin. Beni 20 saate gondermeyi biliyo. 2 saatlik yola gondermiyo bizi. Bende sinirlendim gercekten bazen bogasim geliyo daha evlenmeden.
Gelinliği diktirmeyin. Aynı yer dikmeyecekse güzel olmayacak. Kesin bilgi.Aylardir gelinlik bakiyorum deniyorum cikariyorum sadece biri icime cok sindi tam aklimdaki diyebilirim ama 4 bucuk milyar fiyat verdiler..
Kaynanam da ucuzsa cok guzel oldu diyo pahaliysa aaa cok kotu durdu diyo beni benden aliyo. Bu 4 bucuk miyar dedikleri modeli ben baska bi gelinlikciye diktirmeye sordum 3 bucuga dikeriz dedi.. simdi eminim kaynanam ona da pahali dicek ama napim piyasa gercekten bu en az 10 tane denedim hepsi ayni civarda 3 bin altı yok..
Ankarada abim yasiyo orda tanidik gelinlikci var o da bindalli icinde 3000 e veririm ayni modeli dedi simdi kaynanamla nisanlim ankaraya git diyo yaklasik 20 saat.. simdi abim evli cocuklari var yengem zaten butun gun onlarla ugrasiyo onlara yuk olmak istemiyorum gidip benimle gelcekelr gelinlikciye mecbur..
Yani baya kararsiz kaldim bi yandan da cok kiziyorum kaynanama. Surekli zorluyo beni uygununu seceyim diye ben baska hicbisey istemedim sadece gelinligim icime sinsin istiyirum ondan bile kısmaya calsiyo.. ailem de hicbisey istemedi ne icinizden geliyosa o dedi.
Gercekten insanlara yuz verince astarini istiyolar yani. Millet almalara doyamaz benimki utanmasa gekinlik giyme dicek. Neyse sizce baska sehre gitmeliyimiyim ucuza gelsin diye? Kararsiz kaldim tabi baska sehir demek benim icin de ekstra para demek calismiyorum su an..
Kaynanam konusunda yanlis anlamayin beni grcekteb herseye tamam anne diyorum gönlü olsun diye ama abartti artik bi süre sonra bana hicbiseyi sormadan yapmaya basladi. Kendi şöyle yapariz diyip konuyu kapatiyo ve bu da benim zoruma gidiyo.
Her şey normal olsa ve tek sorun gerçekten gelinlik alması olsa, fikrim hala aynı. Çünkü gelinlik benim için çok değerli bir şey. Tabi kim karşımdakinin bütçesi çok önemli ama arada bin lira fark varsa da başka şeylerden kısılıp o alınır diye düşünüyorum.Kajmery yukarılarda daha ilk yorumlarda yazdım, o sıra ciddi yorumlar akıyordu. Dedim kajmery benim yorumu görmedi galiba yoksa böyle gaz vermez.
Bende geçen temmuz da evlendim gelinliğe çok para verdik kiralama ile arada dediğin fark yoktu eşimde satın aldı simid nette satışa sunduk ucuz fiyata şuan baza altında bakalım kim alcak