- 11 Temmuz 2020
- 35
- 21
- 33
- Konu Sahibi Moederv2Engels
Beni cok uyaran oldu heleki babam hic razi gelmemisti ben salak aptal gibi tutturdum b.. vardida evlendim.Yahu kardesim kafayi peynir ekmekle mi yedin. 22 yasinda ailen kesin donus yapiyor ise de senin ne isin vardi Turkiye'de? Nasil cesaret ettin bacim ya? Ben 13 yasimda geldim Hollanda'ya. Yani ben Turkiye'de dogdum, cocuklugumun da buyuk kismi orda gecti diyebilirim ama bana Turkiye'ye donmeyi dusunmez misin evlenip diyenlerin yanindan son surat hep kactim. Sen bir kere Hollanda kulturunu de almissin zaten kafadan Turkiye'de buyumus bir erkekle kafan uyusmazdi. Ben Tr de 13 senemi gecirdigim halde Tr'de yasayanlarla cok farkli dilden konusuyorum artik ki cok normal artik 36 yasindayim. Cok yanlis yapmissin ve bu yanlisi yaparken de kimse kizim ne yapiyorsun dememis sana bu cok uzucu. Ailende hic mi akli basinda insan yoktu? Bile bile mahvetmissin kendini.
Ben olsam hemen bosanirim ve coluk cocugumu da alir mis gibi Hollanda'ya geri gelirim. Burda alacaklari egitim bambaska bunu sen de biliyorsun. Okul vs bitirdi isen bir ise girer calisirsin, devlet yardimci da olur kira yardimi cocuk parasi daha ne istiyorsun?
Daha fazla hayatini mahvetme, abla tavsiyesi. Orda bir gelecegin yok bence geri dön.
Succes!
Dankjewel..