- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
- Konu Sahibi Moederv2Engels
Bir baba iyi baba olmak icin once anneyi mutlu etmeli, hep bunu derim ben. Anne mutsuzsa cocuklar zaten mutsuz yani..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi ildesin?Ozaman pazartesi ariyim
Akil mi kaldi iyice allak bullak oldm
Tez zamanda kurtulsam surdan
Çocuklarıylami benlik bisey yktaKiz kardesim kac kez turkiyeye giron
kiz kardesim surekli yanliz girip cikiyor turkiyeye sorun olmuyor olmadi yani.
Aynen bunu cok dedim ona kalin kafasina girmediBir baba iyi baba olmak icin once anneyi mutlu etmeli, hep bunu derim ben. Anne mutsuzsa cocuklar zaten mutsuz yani..
Aynisini ben de düsündüm hatta yazcaktim hemen genellemek istemiyorm ama gurbetcilerde var bu tutum. Hem de o kadar erken bir yasta evlenip türkiyede köye yerlesmek. Bogazima bicak dayadi diyor birde. Ben olsam alir gelirim cocuklari hollandaya kendime güzel bir hayat kurarim burda.
Çocuklarıylami benlik bisey ykta
Turkiyede cocuklari yurtdisina cikarmak icin izin belgesi fln istiyolarmis
KonyaHangi ildesin?
resmen o ani yasattin gulumsettgn için tskÇocuklar Hollanda vatandaşı demişsiniz, Hollanda pasaportuyla çıkıcaksınız. Baba nerde derlerse Hollandada bekliyor diceksiniz
Türk pasaportunu göstermeyin göstertirseniz o zaman bu çocuklar Türk vatandaşı hanım nereye gidiyorsun derler
Konya mi ?
Konya da havalimani var mi? Nerden ucacaksiniz?
Korkarim bunu zaten sorarlarÇocuklar Hollanda vatandaşı demişsiniz, Hollanda pasaportuyla çıkıcaksınız. Baba nerde derlerse Hollandada bekliyor diceksiniz
Türk pasaportunu göstermeyin göstertirseniz o zaman bu çocuklar Türk vatandaşı hanım nereye gidiyorsun derler
Var nerden olursa artik konya yada ankaraKonya da havalimani var mi? Nerden ucacaksiniz?
Hollandadan gelip köye mi yerleştiniz
Ne yiyip ne içiyorsunuz
Bu gurbetçi kızları asla anlamıyorum kıllı gudubet Türk erkeği için kolunu kes deseler kesecekler
Bide boyle yaparsam yani tek hollanda pasaportlarini gosterirsem ee bu cocuklar hic giriş cikis yapmamislar sen neree gidiyon derlrse....Korkarim bunu zaten sorarlar
Tek goturdugun icin evli bile olsan sorabiliyolar.. genelde bosanmis ciftler bi forum doldurup imzalatiyolar diger ebeveyne ama bu sekildede suphe edebiliyolar. Biraz sans isiBide boyle yaparsam yani tek hollanda pasaportlarini gosterirsem ee bu cocuklar hic giriş cikis yapmamislar sen neree gidiyon derlrse....
Offf
Bn pazartesi bi ariyim konsoloslugu en iyisiTek goturdugun icin evli bile olsan sorabiliyolar.. genelde bosanmis ciftler bi forum doldurup imzalatiyolar diger ebeveyne ama bu sekildede suphe edebiliyolar. Biraz sans isi
En iyisi bastan anlatmak..
Hollandada dogum buyudum 22 yasnda turkiyeye yerlestik.
23 yasinda evledim koye gelin geldim 2 seker mi seker dadlu mi ne dadluuu bi kizim bi bi oglum var.
Ilk zamanlar zoruma gitmedi koyde yasamak cicim aylari iste anlamadik bisey
2 sene sonra dank etti kafama esime yavas yavas demeye basladim iste sehirde yasayalim yazlari geliriz isin olduğu zaman kaliriz 3 4 ay nyse kesin gozle yok dedi hollandayi denedim gezemeye bari gidelim oda yok
Ha bide gorumcelerim var 4 tane birde eltim
Gorumcelerim iste bildigin "gorumce"
Oyle arkadas gibi degilim onlarla ki nekkdr denediysem hep bi mesafe hep bi yuksekten bakmalar arada bi laf sokmalar olmazsa olmazimiz
Eltim de tam bi elti abisiyle (yani kocam) ortak kaynim onu kislan bunu kiskan kiskan babam kiskan
Kaynanamla kayinbabamda kendi hallerinde desemde onlarda tavir alirlar bazen
Ki ben safin salagin tekiyim kimseye ne kin nede kotuluk besler ertafima iyi olmaya calisan biriyim
Bana iğneleyici bisey deseler bile seslenmem kirilmasinlar yuz yuze bakiyoruz cunku kimsem yok burda ben baska koyluyum ama sehir ayni memleket
Hep kendimle bi savas halindeyim iste niye boyle bisey yaptim(koye gelmekle) kendime kizip duruyorum
Piskoloji fln bisey kalmadi bende artik
Oyle boyle derken iyi kotu gunlerimiz oldu gectigmiz kasim ayina kadar
Cok kiskanc kendisi evlendigimden beri olur olmadik kavgalar yakisirmalar
Gecen yil Eylul ayinda cok buyuk bi kavgamiz oldu kiskanclik yuzunden bicak fln dayadi bogazima ayrilacaktik bitti dedik(kocamda dedi) herkez araya girdi olmazda falanda filanda cocuklar var nyse bida denedik ben burada hicbisey söylemiyorum ne abilerime nede anneme (onlar sehirde) babama (hollandada) Kasım ayinda babam geldi turkiyeye iste ben iyice cokmus berbat durumdayim niye boylesin kac aydir fln soruyolar hersyi anllatm onlarda resti cekti 3 ay fln kaldim annemde ev bile tuttuk esime gel buraya ben oraya gelmem burda daha mutlu oluruz oda inadim inat gelmedi cocuklar arada gele gide rezil oldular dedim bende kirdim inadimi dondum koye
Hayy donmez olaydim tutursaydim
Simdi babam geldi yine 2 haftaligna ona diyomki beni gotr cocuklarla (onlarnda var hollanda pasaportlari)orda yasayalim kokten kurtulurum bu koyden onlarinda hakli sebebleri olarak pek sicak bakmiyolar bu istegime cok israr etsem yardimci olurlar tabi kacmaya ki olursa esimden habersiz olacak
Onlarda korkuyolar bizler burdayiz orda bisey yaparsa yada yaptirirsa sana diye
Buyuk abim gitme diyo bosanmak iaiyosan bosan diyo
Bende eger gidersem belki tmm diyip herseyi birakip yanmza gelirmi gelse bu nlldr saglikli olur ama onsuzluguda goze almis durumdayim
Tek boyumumu buken cocuklarim..
Valla uzun oldu hanimlar zamaninizi aldim hakknizi helal edin
Napacam sasirdim kaldim bana bi akil verin kimsye bisey diyemiom ailemden baska
Bu dediklirini yapiyo..