Bi tanem'e özel hazırladığım masa takvimi =)

• Konu Sahibi Konu Sahibi On41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama ben bayıldım bende istiyoruuuum, nasıl yaptırdın?

evet ya ben de istiorumm bayanssulusmile

çok güzel olmuş ALLAH ım hiç ayrımasın sizleri mutlu mesut eylesin İnşallah opuyorumnanaktan​

canım mükemmel olmuş opuyorumnanaktan çok düşünceli,emek harcanmış bir süpriz.Allah mutluluğunuzu daim etsin :Saruboceq:

ama ben bayıldım bende istiyoruuuum, nasıl yaptırdın?
bayıldığına sevndm cnm kaydirigubbakcemile3 fotoları ve sözleri düzenleyip baskı merkezine götürdüm.. istediğim şekli şemlai rengi anlattım..onlar da o şekil hazırladılar cnm..
evet ya ben de istiorumm bayanssulusmile
opuyorumnanaktan
çok güzel olmuş ALLAH ım hiç ayrımasın sizleri mutlu mesut eylesin İnşallah opuyorumnanaktan​
nilbera m.. çook tşkler opuyorumnanaktan amin.tüm sevenleri inş.
canım mükemmel olmuş opuyorumnanaktan çok düşünceli,emek harcanmış bir süpriz.Allah mutluluğunuzu daim etsin :Saruboceq:
çok sağol sedef im.. sizin mutluluğunuz da daim olsun inş.

yorumlarınız beni çok mutlu etti
:kedi:

cok super oldu yaa mukemmel!! cok guzel orijinal bir hediye gercekten super olmus ellerine saglik canim
Allah mutlulugunuzu daim etsinn tamamini da erdirsin insallah =)

süpper olmuuuş,bayıldım vallaaa

cok super oldu yaa mukemmel!! cok guzel orijinal bir hediye gercekten super olmus ellerine saglik canim
Allah mutlulugunuzu daim etsinn tamamini da erdirsin insallah =)

süpper olmuuuş,bayıldım vallaaa

yirim ben sizi :1hug:

çok sağolun canlarım opuyorumnanaktan

niil im amin canım benm.. inş tüm sevenleriolumunekankayizsmile

cnm ya maliyeti ne kadar oldu çok süper olmuş allah mutluluğunuzu daim etsin bi mahsuru yoksa ne kadara yaptırdığını yazarmısın?

cnm ya maliyeti ne kadar oldu çok süper olmuş allah mutluluğunuzu daim etsin bi mahsuru yoksa ne kadara yaptırdığını yazarmısın?

canım bu şekilde yapmıyolar aslında.. benim isteklerim dahilinde 60 a geldi.. normalde onlara bıraksan 45.. ama beyaz sayfaya kafalarına göre basıyolar..

çok güzel düşünmüşsünüz. çok ayrıcalıklı.. mutluluğunuz daim olsun..

ayy bayıldım harika olmuş yaa

emeğine sağlık çok güzel olmuş harika bir hediye bence

Çok güzel bir hediye olmuşş canımmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…