çok güzel bir hediyee
çok anlamlı bayıldımmm
bitti bitti canım sorma :dance: sağol muzurkedi m tüm sevenleri inş. opuyorumnanaktanayy bitti demek:) süper olmuş opuyorumnanaktan
Allah mutlu etsin
opuyorumnanaktançok orjinal :)
evet canım..sıradan olmadı..tavsiye ederim.çok güzel ....nasipse seneye yapcam bende :)
canımsın biricik immmm olumunekankayizsmile inş. sende bitanene tez zamanda kavuşursun inş. :asigim:canım takvimini ilk ben gördüm ama yorum yazamadım malesef:1closedeyes:şimdi yazıyorum SÜPERSİN:lepi: bayıldım yaaa çok güzel bi toplama olmuş fotolar flan süper aşkınız daim olsun takvimdeki fotolar gibi hep mutlu kalın:asigim:
beğenmene sevindim canım yaa kaydirigubbakcemile3 çok teşekkür ederim amin inş. opuyorumnanaktan seninde Allah gönlüne göre versin ve çok mutlu olya muhteşem bişeyt olmuş cnm ya
artık benim yaptırabileceğim bi sevgilim yok
allah çok çok mutlu etsin sizi cnm benim
kate m canım çok sağol ,aminnn aminnnnopuyorumnanaktanHarika olmuş canım ya allah mutluluğunuzu bozmasın
oyyy sanat ımm..çok teşekkür ederim..evet çok beğendi.. sarıldı durdu eline verince :kedi: Allah tüm sevenleri ayırmasın inş.cnm süper olmuş eminim enişte çok mutlu olmuştur artık masasına koyar seni izler bütün günkaydirigubbakcemile3 Allah ayırmasın cnm biran önce kavuşursunuz inşAllahopuyorumnanaktan
böyle yaratıcı insanlara bayılıyorum çok güzel olmuş tatlım birazda olsa senide görmüş olduk çok yakışmıssınız mutlulugunuz daim olsun şekercim opuyorumnanaktan
sağol canım benm opuyorumnanaktanÇok cici olmuş arkadaşım emeğine deymişyerimseniben
:kedi:çok orjinal bi fikir bence harika olmşş...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
teşekkürler canım benm.. tüm sevenlerin mutluluğu daim olsun inş. opuyorumnanaktançook güzel olmuş çok beğendim bende istiyorum((
bu arada mutluluğunuz daim olsun..
hihoyyytayyyy super olmuşşş
:1hug:gozel olmus:):)
böyLe bir hediye hiç akLıma geLmez sanırım çok güzeL olmuşş yaa bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?