Bi tanem'e özel hazırladığım masa takvimi =)

• Konu Sahibi Konu Sahibi On41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzel bir hediyee
çok anlamlı bayıldımmm

ayy bitti demek:) süper olmuş opuyorumnanaktan
Allah mutlu etsin

çok orjinal :)

çok güzel ....nasipse seneye yapcam bende :)

canım takvimini ilk ben gördüm ama yorum yazamadım malesef:1closedeyes:şimdi yazıyorum SÜPERSİN:lepi: bayıldım yaaa çok güzel bi toplama olmuş fotolar flan süper aşkınız daim olsun takvimdeki fotolar gibi hep mutlu kalın:asigim:

ya muhteşem bişeyt olmuş cnm ya
artık benim yaptırabileceğim bi sevgilim yok
allah çok çok mutlu etsin sizi cnm benim

Harika olmuş canım ya allah mutluluğunuzu bozmasın

cnm süper olmuş eminim enişte çok mutlu olmuştur artık masasına koyar seni izler bütün günkaydirigubbakcemile3 Allah ayırmasın cnm biran önce kavuşursunuz inşAllahopuyorumnanaktan

ayy bitti demek:) süper olmuş opuyorumnanaktan
Allah mutlu etsin
bitti bitti canım sorma :dance: sağol muzurkedi m tüm sevenleri inş. opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
çok güzel ....nasipse seneye yapcam bende :)
evet canım..sıradan olmadı..tavsiye ederim.
canımsın biricik immmm olumunekankayizsmile inş. sende bitanene tez zamanda kavuşursun inş. :asigim:
ya muhteşem bişeyt olmuş cnm ya
artık benim yaptırabileceğim bi sevgilim yok
allah çok çok mutlu etsin sizi cnm benim
beğenmene sevindim canım yaa kaydirigubbakcemile3 çok teşekkür ederim amin inş. opuyorumnanaktan seninde Allah gönlüne göre versin ve çok mutlu ol
Harika olmuş canım ya allah mutluluğunuzu bozmasın
kate m canım çok sağol ,aminnn aminnnnopuyorumnanaktan
cnm süper olmuş eminim enişte çok mutlu olmuştur artık masasına koyar seni izler bütün günkaydirigubbakcemile3 Allah ayırmasın cnm biran önce kavuşursunuz inşAllahopuyorumnanaktan
oyyy sanat ımm..çok teşekkür ederim..evet çok beğendi.. sarıldı durdu eline verince :kedi: Allah tüm sevenleri ayırmasın inş.

olumunekankayizsmile hepinize çok teşekkürler..olumunekankayizsmile

böyle yaratıcı insanlara bayılıyorum çok güzel olmuş tatlım birazda olsa senide görmüş olduk çok yakışmıssınız mutlulugunuz daim olsun şekercim opuyorumnanaktan

böyle yaratıcı insanlara bayılıyorum çok güzel olmuş tatlım birazda olsa senide görmüş olduk çok yakışmıssınız mutlulugunuz daim olsun şekercim opuyorumnanaktan

sağol canım benimmm opuyorumnanaktan inş. tüm sevenlerin mutluluğu daim olsun..dilekleriniz size 2 katı mutluluk getirsin inş. olumunekankayizsmile

çok orjinal bi fikir bence harika olmşş...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çook güzel olmuş çok beğendim bende istiyorum((
bu arada mutluluğunuz daim olsun..

ayyyy super olmuşşş

yanliş oldu:)

böyLe bir hediye hiç akLıma geLmez sanırım çok güzeL olmuşş yaa bayanssulusmile

Çok cici olmuş arkadaşım emeğine deymişyerimseniben
sağol canım benm opuyorumnanaktan
çok orjinal bi fikir bence harika olmşş...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:kedi:
çook güzel olmuş çok beğendim bende istiyorum((
bu arada mutluluğunuz daim olsun..
teşekkürler canım benm.. tüm sevenlerin mutluluğu daim olsun inş. opuyorumnanaktan
ayyyy super olmuşşş
hihoyyyt
:1hug:
böyLe bir hediye hiç akLıma geLmez sanırım çok güzeL olmuşş yaa bayanssulusmile

sıradan olmayışı beni cezbetmişti zaten =) beğenmene sevndm cnm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…