- 23 Nisan 2016
- 99
- 43
- 13
- Konu Sahibi Baharyagmur08
-
Ayy inşallahta şimdi ailemin yanına gidicem bu hafta döndükten sonra uyguluycam inşşşElbette bir heves oluyor, sonucta esini seviyorsun, eh bebekte tatli görünüyor. Ama gercekten mantigini kullanma lazim bu konuda. Bebis daha her zaman olur am esin ile simdi gezebilmen, istedigin saatte uyuman, istediginde saatte kalkman,.. Bunlar iste geri gelmez.
Gerekirse kurslara git biraz sosyal olman icin. Aklindaki projelerini gerceklestir. Niye duruyorsun ki? Elinden geldigi kadar yap.
ölçüm kadın hastalıkları ve doğum doktoru tarafından yumurtalıklarında ayda kaç tane yumurta üretiliyor, kaçı kaç mm oluyor, kaçı çatlıyor kaçı çatlamıyor, çatlayacaklarsa ne zaman catlarlarını söyler demek istiyorlar. ölçümden kasıt bu.Ne ölçümü yapılıyor kadın doğum mu
bunu sana doktor verir. gidersin kadın hast.ve doğum doktoruna ben hamile kalmak istiyorum ama ön hazırlık için ne yapmam lazım. ilacını verir muayeni yapar sana durumu anlatır vs..Birde hamile kalmadan önce hangi vitaminleri önerirsiniz?
500 değil o. ama sağlıklı bir kız-kadın adet döngüsü başladığında 2-3 adet olgun yumurta üretir çatlatır. 18-22 mm çapında olur. sonra bunlar catlar ve kanama ile dışarı atılır.Biyoloji dersinden hatirliyorum. Kadinlar ergenlige girdiginde 500 adet yumurtasi olurmus. Ve her ay 1 yumurta kaybederlermis. Boylelikle ileriki yaslarda az ve hasarli yumurta kaldigindan hamilelik olmayabiliyormus
sen bunları nereden öğreniyorsun acaba cok merak ediyorum..Aynende afedersniz uzun süre döllenme olmazsa yumurtalıkların çatlamayacagını kasteddikleri ablaşlyo herhalde
sevmelik bebek : arkadaşının, komşunun, akrabanın bebeğidir. git onlara sev bebişlerini evine gel ohh bende şükürler olsun de
Allah bagişlasin tesekkür ederim nasib diyorum artik ama bebişleri çok seviyorum şu aralar sevmelik bebişe ihtiyacım var
evet.Çp
çok çok çok tesekkürler jinekolog mu bakiyor bunlara
Ama kimyasal olduğu için kullanılmamasi daha mantıklı
ne kimyassal ? bu yazdıgını anlamadım ?Ama kimyasal olduğu için kullanılmamasi daha mantıklı
Hap kullanılmasine kimyassal ? bu yazdıgını anlamadım ?
zevk suyu denilen de meni dir içinde sperm barındırır.Çok afedersniz ama zevk suyu ile hamile kalınmıyor dmi
başka soru ? kimse sana bunları anlatmamış belli ki...istediğini sor.Hap kullanılmasi
Tecrübelerinizle insani yerin dibine sokuyorsunuz yani kusura bakmayın ama ban daha küçüüüümölçüm kadın hastalıkları ve doğum doktoru tarafından yumurtalıklarında ayda kaç tane yumurta üretiliyor, kaçı kaç mm oluyor, kaçı çatlıyor kaçı çatlamıyor, çatlayacaklarsa ne zaman catlarlarını söyler demek istiyorlar. ölçümden kasıt bu.
doktorlar buna yumurta takibi denir.
bunu sana doktor verir. gidersin kadın hast.ve doğum doktoruna ben hamile kalmak istiyorum ama ön hazırlık için ne yapmam lazım. ilacını verir muayeni yapar sana durumu anlatır vs..
500 değil o. ama sağlıklı bir kız-kadın adet döngüsü başladığında 2-3 adet olgun yumurta üretir çatlatır. 18-22 mm çapında olur. sonra bunlar catlar ve kanama ile dışarı atılır.
sen bunları nereden öğreniyorsun acaba cok merak ediyorum..bu yazdığınla durumun alakası yok. yumurtalar döllenmediği için sen her ay adet görüyorsun zaten. ve her yumurta döllense de döllenmese de catlar. tıbben bu böyle.
sevmelik bebek : arkadaşının, komşunun, akrabanın bebeğidir. git onlara sev bebişlerini evine gel ohh bende şükürler olsun de
evet.
Ayy çook sagolun ama böyle ortamlarda konuşmak pek olmuyo çok sagolun tesekkür ederm aklma geldikçe sorayım akıl danışmanımbaşka soru ? kimse sana bunları anlatmamış belli ki...istediğini sor.
zevk suyu denilen de meni dir içinde sperm barındırır.
meni adamın boşaldığında gelen sıvının adıdır.
36 yaşındayım. cocugum yok. 10 yıllık evliyim. her ay düzenli 2 tane yumurta üretir catlatırım.Bu
Tecrübelerinizle insani yerin dibine sokuyorsunuz yani kusura bakmayın ama ban daha küçüüüümyinede sagolun tabiki
buna güvenip hamile kalanlar var.Her zaman sperm barindirmaz ama. Ve barindiginda az barindirir, yani evet hamile olma ihtimali var fakat cok cok düsük bir ihtimal.
ablacım samimiyetimle söylüyorum herşey i herkesi bi kenara bırak bilgi konusunda sizinle yarışamam ama bildiğim bi gerçek var ki bunuda kimse inkar edemez baska biseyede inandiramaz eğer bir kişinin senden yada benden herkimden dünyaya geleceği hz.allah tarafından öncesinden bellidir ve buna ancak o karar verir herşey onun ol demesine bakar.ve inşalla ol der ve sizin de oluverir çok dua edin inşallah olur ağır bi imtihan ama tevekkül ve teslimiyet önemli ...36 yaşındayım. cocugum yok. 10 yıllık evliyim. her ay düzenli 2 tane yumurta üretir catlatırım.
bunları anne karnında öğrenmedim : nereden nedenögrendim : cocuk sahibi niye olamıyoruz diye cok araştırdım ve vücudumu cok iyi tanırım ve cok okudum. eşimle alakalı olan şeyleri de okudum.
sonra anladık ki testler doktorlar vs.. eşimin spermlerinin genetik yapıları hiç bir şekilde yumurta döllemeye uygun değilmiş.
ne tüp bebek yapabiliyoruz nede normal nede anormal.
Benimkinin de beynini boyle yikadilar isteSagolun isabet oldu
İki senede olablir herkes bu fikirde ..yok ilk cocugu muhakkak gecktirmemeliymişmde ikinciyi uzatabilirmism falan filan..eşim bile etkilendi adamcagız
21 yaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?