• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi süre bebek yapmayı düşünmüyorum bi sakıncasi olurmu lütfenn bilgilerinizi paylaşın...!

1. henüz 7-8aylik evliyim hemen bebek düşünmüyorum ama bazi şeyler beni tedirgin ediyor...yumurtalıkların küsebileceği ilerde hamile kalamama ihtimalinden falan bahsediyorlar.arkadaşlar böyle bi inaniş dogrumu bilginiz varsa açıklarsaniz memnun olurum tesekkür ederim ...
Biyoloji dersinden hatirliyorum. Kadinlar ergenlige girdiginde 500 adet yumurtasi olurmus. Ve her ay 1 yumurta kaybederlermis. Boylelikle ileriki yaslarda az ve hasarli yumurta kaldigindan hamilelik olmayabiliyormus

Sagolun isabet oldu:KK70:
İki senede olablir herkes bu fikirde ..yok ilk cocugu muhakkak gecktirmemeliymişmde ikinciyi uzatabilirmism falan filan..eşim bile etkilendi adamcagız :KK57:
Canim diğer yorumlara bakmadım yaşın kaç?
daha yeni evlisin yalniz artik kısırlık cok fazla sakin ilacla filan korunma esin korunsun benim 6 yil olmadı cocugum suan 6 aylik hir minigim var....
Rabbim istediğin zamanda versin sana bir melek çok geciktirme yinede:KK66:

:KK36:
Canim diğer yorumlara bakmadım yaşın kaç?
daha yeni evlisin yalniz artik kısırlık cok fazla sakin ilacla filan korunma esin korunsun benim 6 yil olmadı cocugum suan 6 aylik hir minigim var....
Rabbim istediğin zamanda versin sana bir melek çok geciktirme yinede:KK66:
Allah bagişlasin tesekkür ederim nasib diyorum artik ama bebişleri çok seviyorum şu aralar sevmelik bebişe ihtiyacım var:KK36:

Yaşınız 30 altıysa hele 25 yaş altı ne acelen var keyfine bak,27-28 isen de bence yine keyfine bak bir iki sene daha ama 30 ve üstünden çok uzatma 30 üzeri gele 35 yaş üzeri hem doğurganlık azalıyor hemde anomalili bebek riski artıyor mutluluklar dilerim.

Ayy süper oldu yaa siz benden böyle bahsedyosunz ama ben kendmi biraz yaşlı gibi yorgun sıkkın hissediyorum böyle duyunca azcık kendme gelyorum dedgm gbi yabancıyım ortamima..kafama gore kimseyide bulamadm öyle yani karışık:KK51:

1. henüz 7-8aylik evliyim hemen bebek düşünmüyorum ama bazi şeyler beni tedirgin ediyor...yumurtalıkların küsebileceği ilerde hamile kalamama ihtimalinden falan bahsediyorlar.arkadaşlar böyle bi inaniş dogrumu bilginiz varsa açıklarsaniz memnun olurum tesekkür ederim ...
Evlendim üç sene korundum,korunmayı bıraktım kısa süre içinde hamile kaldım..bence alakası yok.gelecekse hertürlü geliyor

sabah sabah karnım da agrıyo hiç gülcegim yoktu vallahi güldürdün beni..
5 sene evli olup çocuk istemeyen, 6. senelerinde çocuk isteyip doğuranlar var sende yumurtalıkları küsüyor mü?
yada gec evlenenler var zort diye doruyorlar onların yumurtalıkları küsmemiş mi?

cevap : asla ve asla yumurtalıkların sana küsmes.
sadece yaşın 32-33 hatta 35 yaşından sonra yumurtalık azıcık tembelleşebiliyor. bu da bünye meselesi.

üzerine ek. cocuk sahibi olamamanın tıbben kanıtlanmış kabul edilmiş rahatsızlıklar bunlar da hangi yaşta olursa olsun görülebilyor. hastalığına göre ciftler tüp bebek veya aşılama denilen bebek yapma yöntemleri ile cocuk sahibi olabilyorlar.

özet : saçmalama..yumurtalar küser mi hiç? o sana bunu diyen zekasızlar ile görüşme..

Back