- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
- Konu Sahibi Baharyagmur08
-
Sagolun isabet oldu
İki senede olablir herkes bu fikirde ..yok ilk cocugu muhakkak gecktirmemeliymişmde ikinciyi uzatabilirmism falan filan..eşim bile etkilendi adamcagız
Siz hangi fikirdesiniz anlayamadm ?küser diyenlere sorun bakayım...
onlar 21 yaşındayken mi küsmüş yumurtalıkları.. evliyken mi küsmüşler yoksa bekarken mi...
bu detaylar mühim efenim..
öyle küser demekle iş bitmez..
Biyoloji dersinden hatirliyorum. Kadinlar ergenlige girdiginde 500 adet yumurtasi olurmus. Ve her ay 1 yumurta kaybederlermis. Boylelikle ileriki yaslarda az ve hasarli yumurta kaldigindan hamilelik olmayabiliyormus
- henüz 7-8aylik evliyim hemen bebek düşünmüyorum ama bazi şeyler beni tedirgin ediyor...yumurtalıkların küsebileceği ilerde hamile kalamama ihtimalinden falan bahsediyorlar.arkadaşlar böyle bi inaniş dogrumu bilginiz varsa açıklarsaniz memnun olurum tesekkür ederim ...
demem o ki..Siz hangi fikirdesiniz anlayamadm ?
Aynende afedersniz uzun süre döllenme olmazsa yumurtalıkların çatlamayacagını kasteddikleri ablaşlyo herhaldedemem o ki..
21 yaşındaki bir genç kıza yumurtalıkların küser demek abes kaçıyor. az biraz nedenini açıklasınlarda anlam kazansın.
bana göre...
Canim diğer yorumlara bakmadım yaşın kaç?Sagolun isabet oldu
İki senede olablir herkes bu fikirde ..yok ilk cocugu muhakkak gecktirmemeliymişmde ikinciyi uzatabilirmism falan filan..eşim bile etkilendi adamcagız
Yaşın küçükmüş daha canim sen herkese kulak asma.....biraz evliliğin tadını çıkar herşey yerine otursun O zaman düşün çok geciktirmeden....21 yaşım
Allah bagişlasin tesekkür ederim nasib diyorum artik ama bebişleri çok seviyorum şu aralar sevmelik bebişe ihtiyacım varCanim diğer yorumlara bakmadım yaşın kaç?
daha yeni evlisin yalniz artik kısırlık cok fazla sakin ilacla filan korunma esin korunsun benim 6 yil olmadı cocugum suan 6 aylik hir minigim var....
Rabbim istediğin zamanda versin sana bir melek çok geciktirme yinede
21 yaşında neren küssün :)) bırak tadını çıkar evliliğin yapma tabi :) bende 30falan zannediyorum :)) hicbisey olmaz21 yaşım
Biyoloji dersinden hatirliyorum. Kadinlar ergenlige girdiginde 500 adet yumurtasi olurmus. Ve her ay 1 yumurta kaybederlermis. Boylelikle ileriki yaslarda az ve hasarli yumurta kaldigindan hamilelik olmayabiliyormus
Evlendim üç sene korundum,korunmayı bıraktım kısa süre içinde hamile kaldım..bence alakası yok.gelecekse hertürlü geliyor
- henüz 7-8aylik evliyim hemen bebek düşünmüyorum ama bazi şeyler beni tedirgin ediyor...yumurtalıkların küsebileceği ilerde hamile kalamama ihtimalinden falan bahsediyorlar.arkadaşlar böyle bi inaniş dogrumu bilginiz varsa açıklarsaniz memnun olurum tesekkür ederim ...
Çok tesekkür ederimYaşınız 30 altıysa hele 25 yaş altı ne acelen var keyfine bak,27-28 isen de bence yine keyfine bak bir iki sene daha ama 30 ve üstünden çok uzatma 30 üzeri gele 35 yaş üzeri hem doğurganlık azalıyor hemde anomalili bebek riski artıyor mutluluklar dilerim.
Arkadasin biyolojiden bi bu konu kalmiş aklında heralde500 adet?
Sagolun ya çok destek oldunuz yani21 yaşında neren küssün :)) bırak tadını çıkar evliliğin yapma tabi :) bende 30falan zannediyorum :)) hicbisey olmaz
Arkadasin biyolojiden bi bu konu kalmiş aklında heraldebende anlamadım
sabah sabah karnım da agrıyo hiç gülcegim yoktu vallahi güldürdün beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?