Bi süre bebek yapmayı düşünmüyorum bi sakıncasi olurmu lütfenn bilgilerinizi paylaşın...!

Olmaz diye ümit ediyorum. Çünkü ben de senin gibi düşünüyorum.

Aynen yaaa ben daha hayatmi yasiycammm
Ben 30 yaşındayım daha canavar gibiler maşallah. Kendine güzel bak, çok kilo alma, alkol sigara kullanma/az kullan, spor yap. Bir şey olmaz. Bir de muhakkak doğru doğum kontrol yöntemi kullan. Her ilaç her kadına göre değildir.

Daha yaşın küçük; evlilik iyide gitse ,alışma evresi var!...hepsini çakıştırmamak için, bence en son bebe!senin yaşında; oğlum kucağımdaydı, lohusa depresyonuyla boğuşuyordum; nasıl bakacağım ben bu meleğe? acaba ölür mü? elimde diye!

Y
Yok ilaç almyorm zaten herşey süperde aslında sporu duyduğum iyi oldu sporu düşünüyordum ama uygulamaya gecmek için iyi bi sebep olablir kendimce

Ayy canm
ayy canm ben daha bebiş falan yokken bu duyguları yaşiyorum evet o durumda çok zor olur bende hassas bi insanım ahhh ahh

Sen kendini geliştirebildiğin kadar geliştir;özellikle şu belge alınabilen kurslara falan katıl!öncelik sen ;sonra eş ve bebiş!
Evet kafamda çok plan var ama ortam farklılığı nedenyle bi türlü uygulamaya geciremedm hiçbisiyi çevrem yok burda daha yeni yeni insanlarla rahat iletişime giriyorum başta çok yadrgadm..aman öyle işte

Oo yaşın daha çok küçük arkadaşım. Kendini hazır hissetmediğini sürece yapma Bebek. Ona bakacak olan o dışardan akıl verenler değil siz olacaksınız.
Aynen de çok mu zor ya sosyal hayata dair hiçbirşeyin kalmıyor diyorlar eşinşe yemeğe bile çikamiyorsun falan..

Bu arada sizede maşallah yani bnm anneminde cok iyidr hatta doktor demiştiki sen 50 yaşında bile hamile kalablirsin yumurtalıkları o derece aktif inş ona çekerim belki 45te falan doğururum
Doktor bana da iyi durumdasın sıkıntı yok dedi.
Muhtemelen annenize çekmişsinizdir. Yine de bir doktora gidip ölçüm yaptırabilirsiniz emin olmak için

Senin yumurtaliklarinin küsmesine en az daha 12-13 yil var canim

Daha gecnsin yahu.. 21 yasinda ne küsmesi...gez eglen dört bes yil sonra düsünürsün bebegi

küser diyenlere sorun bakayım...
onlar 21 yaşındayken mi küsmüş yumurtalıkları.. evliyken mi küsmüşler yoksa bekarken mi...
bu detaylar mühim efenim..
öyle küser demekle iş bitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…