- 27 Şubat 2014
- 167
- 174
- 303
- Konu Sahibi Baharyagmur08
-
Olmaz diye ümit ediyorum. Çünkü ben de senin gibi düşünüyorum.
- henüz 7-8aylik evliyim hemen bebek düşünmüyorum ama bazi şeyler beni tedirgin ediyor...yumurtalıkların küsebileceği ilerde hamile kalamama ihtimalinden falan bahsediyorlar.arkadaşlar böyle bi inaniş dogrumu bilginiz varsa açıklarsaniz memnun olurum tesekkür ederim ...
Sizce doğru bi kararmi ben ev hanimiym bazen evde çokta canm sıkılıyor ayrı bi şehre gelin geldim kimseyide tanımıyorm ancak eşimin akrabalarna gidiyoruz öyle..demem o ki bazen diyormki keşke bi bebiş olsada sevsekuğraşma kuzum
Ben 30 yaşındayım daha canavar gibiler maşallah. Kendine güzel bak, çok kilo alma, alkol sigara kullanma/az kullan, spor yap. Bir şey olmaz. Bir de muhakkak doğru doğum kontrol yöntemi kullan. Her ilaç her kadına göre değildir.Aynen yaaa ben daha hayatmi yasiycammm
Yok canm sizle benm durum ayni değil ama..sen 21 ben 26 daha evlenmedim
küsse benimkiler küser bence
Daha yaşın küçük; evlilik iyide gitse ,alışma evresi var!...hepsini çakıştırmamak için, bence en son bebe!senin yaşında; oğlum kucağımdaydı, lohusa depresyonuyla boğuşuyordum; nasıl bakacağım ben bu meleğe? acaba ölür mü? elimde diye!Sizce doğru bi kararmi ben ev hanimiym bazen evde çokta canm sıkılıyor ayrı bi şehre gelin geldim kimseyide tanımıyorm ancak eşimin akrabalarna gidiyoruz öyle..demem o ki bazen diyormki keşke bi bebiş olsada sevsek
Yok ilaç almyorm zaten herşey süperde aslında sporu duyduğum iyi oldu sporu düşünüyordum ama uygulamaya gecmek için iyi bi sebep olablir kendimceBen 30 yaşındayım daha canavar gibiler maşallah. Kendine güzel bak, çok kilo alma, alkol sigara kullanma/az kullan, spor yap. Bir şey olmaz. Bir de muhakkak doğru doğum kontrol yöntemi kullan. Her ilaç her kadına göre değildir.
Spor iyidir. Hormonların düzgün ve aktif çalışmasını sağlar. İhmal etme.Y
Yok ilaç almyorm zaten herşey süperde aslında sporu duyduğum iyi oldu sporu düşünüyordum ama uygulamaya gecmek için iyi bi sebep olablir kendimce
ayy canm ben daha bebiş falan yokken bu duyguları yaşiyorumDaha yaşın küçük; evlilik iyide gitse ,alışma evresi var!...hepsini çakıştırmamak için, bence en son bebe!senin yaşında; oğlum kucağımdaydı, lohusa depresyonuyla boğuşuyordum; nasıl bakacağım ben bu meleğe? acaba ölür mü? elimde diye!
Sen kendini geliştirebildiğin kadar geliştir;özellikle şu belge alınabilen kurslara falan katıl!öncelik sen ;sonra eş ve bebiş!Ayy canm
ayy canm ben daha bebiş falan yokken bu duyguları yaşiyorumevet o durumda çok zor olur bende hassas bi insanım ahhh ahh
Bu arada sizede maşallah yani bnm anneminde cok iyidr hatta doktor demiştiki sen 50 yaşında bile hamile kalablirsin yumurtalıkları o derece aktif inş ona çekerim belki 45te falan doğururumSpor iyidir. Hormonların düzgün ve aktif çalışmasını sağlar. İhmal etme.
Evet kafamda çok plan var ama ortam farklılığı nedenyle bi türlü uygulamaya geciremedm hiçbisiyi çevrem yok burda daha yeni yeni insanlarla rahat iletişime giriyorum başta çok yadrgadm..aman öyle işteSen kendini geliştirebildiğin kadar geliştir;özellikle şu belge alınabilen kurslara falan katıl!öncelik sen ;sonra eş ve bebiş!
Aynen de çok mu zor ya sosyal hayata dair hiçbirşeyin kalmıyor diyorlar eşinşe yemeğe bile çikamiyorsun falan..Oo yaşın daha çok küçük arkadaşım. Kendini hazır hissetmediğini sürece yapma Bebek. Ona bakacak olan o dışardan akıl verenler değil siz olacaksınız.
Doktor bana da iyi durumdasın sıkıntı yok dedi.Bu arada sizede maşallah yani bnm anneminde cok iyidr hatta doktor demiştiki sen 50 yaşında bile hamile kalablirsin yumurtalıkları o derece aktif inş ona çekerim belki 45te falan doğururum
Ne ölçümü yapılıyor kadın doğum muDoktor bana da iyi durumdasın sıkıntı yok dedi.
Muhtemelen annenize çekmişsinizdir. Yine de bir doktora gidip ölçüm yaptırabilirsiniz emin olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?