• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi sorum varrrr :) (çeyizle ilgili)

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
35
size bi sorum olacak bacılar, daha çok da evlilere :1: bohça alışverişinde gecelik takımı alınıyor ya, 6lı gecelik takımı (saten) almak şart mı ? çoğu kişi kullanılmıyor diyo bana. sizler ne dersiniz bu konuya ?

size bi sorum olacak bacılar, daha çok da evlilere :1: bohça alışverişinde gecelik takımı alınıyor ya, 6lı gecelik takımı (saten) almak şart mı ? çoğu kişi kullanılmıyor diyo bana. sizler ne dersiniz bu konuya ?

aşk olsun evli degılız dıye bılgımız yok mu yanı :1:
bence al o kısının kendısıyle alakalı ben ıs yerınde bıle jartıyer gıyen gordum yanı :1:

ben nişanlı ya da evli değilim ama neden gereksiz onu anlamadım ben de, nişan alışverişinde alınmasa da ben alacağım hem pijama var içinde hem gecelik hem de sabahlık,bence oldukça kullanışlı bir takıma benziyor.

onu diyenler saten ve dantel gecelik sevmeyenler bence.

geçenlerle sevdiceğimle arabada giderken konuşuyorduk. böyle adetler varmış yaa ilk kez duydum. benim bi şeye ihtiyacım yok dedim. o da benim de ihtiyacım yok dedi. bence fuzuli masrafa hiç gerek yok. şahsen giyeceğim tüm fantazi kıyafetleri aldım :)) hiç gereği yok ekstra bi şeyin...

gecelik sabahlık takım alıcam ancak saten kullanılmıyormuş. o yüzden günlük kullanabileceğim rahat bişeyler almamı öneriyorlar. bencede eğer kullanışlı değilse almanın bi mantığı yok ki çok da para yani.

ben kullanıyorum, renginide fuşya aldığım için beyaza göre daha kullanışlı.

bunlar çoğu kişinin hayatında bır defa alınan şeyler. aldır bence mutlaka

bence de mutlaka alınmalı her şeyin bir yeri zamanı vardır gençken giymediğini ne zaman giyeceksin

illa her aldığımız günlük olmamalı diye düşünüyorum ben bazıları daha özel olmalı ki zaten özel olanlar mantıklı olarak günlük giyilmez onlar özeldir :34:

bence alınmalı 6 yıl oldu ben hala giyiyorum ama renkli olsun mesela mor.

ben kendim bu setin kırık beyazını aldım, penye yani.

bir takımda kv alacakmış saten olandan :9: $BONDY-6-LI-PENYE-GECELIK-SABAHLIK-SET-1002__55169704_0.webp

Ben almayı düşünmüyorum ileride öyle set halinde. Farklı renk ve istediğim modellerde saten gecelikler alırım gibime geliyor. Aynı renk altı takımı ne yapayım....

Ben almayı düşünmüyorum ileride öyle set halinde. Farklı renk ve istediğim modellerde saten gecelikler alırım gibime geliyor. Aynı renk altı takımı ne yapayım....

aynen ben de kendim aldım baya önceden. miorre ve pierre cardin karma aldım. suwen falan da var arada. jartiyerinden tül geceliğinden sabahlığına kadar aldım. takımlar bana çok klasik geliyor sanırım :)

bence alma evlendıkten sonra ihtiyacın olursa alırsın ille çeyızde olsun dıye masraf yapma:)

cnm ben almayı düşünmüyorum yani giymem sateni kışın ısıtmaz yazın terletir kullanışsız yani pamuklu olarak hem sexy hemde günlük takımlar alıcam :34::9:

O tarz bir takım bence gerekli olabilir
Farklı renk farklı model olur belki
Hepsi var içinde neticede
He ceyizine çok fazla çamaşır vs aldıysan da boşa alma bunu

O takım bikere çok kullanışlı hicte gereksiz değil :) o yüzden o set zaten artık dügün alışveriş sandıklarnda oluyor

Ben hem bohçama aldırdım
Hemde kendim 3-5 takım aldım gibi
Kullanacagımı düşünüyorum
Neden gereksiz olsun ki?

ben aldım ama 2 lisini gecelik ve sabahlık 6 lısı hiç kullanılmaz arkadaşım.penye alırsan neysede bunları giydiğinle çıkardığın bi oluyo giymesen daha iii:16:

ben aldım ama 2 lisini gecelik ve sabahlık 6 lısı hiç kullanılmaz arkadaşım.penye alırsan neysede bunları giydiğinle çıkardığın bi oluyo giymesen daha iii:16:

bende 2li aldım 6lısına gerek yok dedim :)

Back
X