bebeğim 2 aylıkken yani bundan 8 ay önce eşim bana bi dijital fotoğraf makinası aldı..bende resim çekmeye zaten bayılırım..bide malum bizim zamanımızda nerde böyle bolluk hiç olmazsa kızımın resimleri olsun diye..her anını çekip hemde video ya alıyordum..
neyse makinayı alalı 10 gün oldu hopp kaynımdan bi telefon yengen hamileyken resim çekinecek akşam geilyorum makinayı hazırla..şak telefonu kapa..neyse çıkardım verdim gidiş o gidiş aradan bi ay geçti gittim makina yı istedim görseniz bi surat bi surat neyse aldım eve geldim aradan 2 hafta geçti hopp bi telefon daha ee yengenin günü geldi bebek olacak ilk anlarını çekecek yarın makinayı kocanla yolla..isteme rica etmede yok sadece emir var..
neyse verdim yine makinayı eltim doğurdu..tabii onlarınki çocuk benimki deil..sinirlendim eşimi yolladım git getir yeter artık diye..kocama ne dese beğenirsiniz..alalı daha 1 ay oldu derdiniz nede istiyorsunuz..
neyse artık dedim herhalde istemez..tabii bu arada gelip gidip makinayı alıyor..onları yazsam sayfa yetmez..en son makina onlardeyken bunlara kibarca dedimki bakın artık sizinde bebeğiniz var beni her zaman bulamazsınız sizde bi makina alın..ne dedi inanamazsınız ne gerek var işte varya makina biraz bende biraz sizde dursun yeter..
çok sinirlendim..makina yaklaşık 2 haftadır onlarda dün istedim işim bitmedi dedi...
eşime getir kızımn aylardır resmi yok nerdeyse diyorum..ağbime ne diyeyim diyor..bide insan gibi rica etseler nerdee.
anlıycanız ben yakamı bunlardan kurtarmak istiyorum..kalplerini kırmadan makinayı onlara nasıl vermemeliyim..sizden akıl istiyorum..
bide yüzsüzlük resimlerini ben cd ye atıyorum..bide hemen vermiyorum diye surat yapıyolar..yaşlı insanlarda deillerki..daha benden 4 yaş büyükler..off off
anlıycanız bu 8 ayda makinam toplam bende 3 ay kalmıştır..
şeytan diyorki bu sizin olsun diyip gidip yenisini almak bu seferde ben enayimiyim parayı yoldanmı topluyorum diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?