- 21 Ağustos 2022
- 121
- -193
-
- Konu Sahibi bilmediklerinokyanus
Neyse ki ben en doğru şekilde mücadele ediyorum kimse benim fikirlerimi yargılayamaz! Düşüncelerimin doğruluğunu yıllardır her yerde açıklamaya çalışıyorum.Oğlumun derdi oğlumu ilgilendirir. İsterse bir erkekle evlenir.
Ki bunu sadece evlenmek üzerinden açıklamaya çalışman dramatik.
2000 doğumlular diye bağırıyosun ya, ben de 98 doğumluyum, aynı kuşağız yani.
Bayma artık, aklın kendine yetmiyor.
Ya25 yaş altı kızlara sorsanız %60'ı kendimle yaşıt hemcinsimle ilişki yaşamak istiyorum der.
Ama kafamız nası güzelNeyse ki ben en doğru şekilde mücadele ediyorum kimse benim fikirlerimi yargılayamaz! Düşüncelerimin doğruluğunu yıllardır her yerde açıklamaya çalışıyorum.
Canım şizocum, Deniz hanımcım, en yakın zamanda bir psikiyatriste görünmeni tavsiye ediyorum.Neyse ki ben en doğru şekilde mücadele ediyorum kimse benim fikirlerimi yargılayamaz! Düşüncelerimin doğruluğunu yıllardır her yerde açıklamaya çalışıyorum.
Konu sahibi ben sizin tarafınızdayım lütfen iletişime geçin!Neyse ki ben en doğru şekilde mücadele ediyorum kimse benim fikirlerimi yargılayamaz! Düşüncelerimin doğruluğunu yıllardır her yerde açıklamaya çalışıyorum.
Tamam deniz hanımbey, mücadele şeklin sosyal medyada anonim profillerle yani. Tam bir ergenyus. Kolay gelsinNeyse ki ben en doğru şekilde mücadele ediyorum kimse benim fikirlerimi yargılayamaz! Düşüncelerimin doğruluğunu yıllardır her yerde açıklamaya çalışıyorum.
Kimse bizim de fikirlerimizi yargılayamaz. Senin problemin özgürlükçü görünüp yalnızca kendi düşüncene özgürlük tanıman. Komünist kafadasın ben bunu kabul etmiyorum. Senin düşüncen sana göre doğru olabilir ama bana göre doğru değil. Çoğunluğa göre doğru değil. Bu şekilde ahkam kesip baskıcı davranmanı kabul etmiyorum. Çocuksun.Neyse ki ben en doğru şekilde mücadele ediyorum kimse benim fikirlerimi yargılayamaz! Düşüncelerimin doğruluğunu yıllardır her yerde açıklamaya çalışıyorum.
Ya ne düşüncesi, bir düşüncesi yok ki, beyni yanmış.Kimse bizim de fikirlerimizi yargılayamaz. Senin problemin özgürlükçü görünüp yalnızca kendi düşüncene özgürlük tanıman. Komünist kafadasın ben bunu kabul etmiyorum. Senin düşüncen sana göre doğru olabilir ama bana göre doğru değil. Çoğunluğa göre doğru değil. Bu şekilde ahkam kesip baskıcı davranmanı kabul etmiyorum. Çocuksun.
Afedersin d.ş. ak geçiyorYa ne düşüncesi, bir düşüncesi yok ki, beyni yanmış.
O 25 yaşındaki kız ve takipçileri de bu üslupla konuşuyorlardı onlardan ne kadar da ilham almışım o dönem.Tamam deniz hanımbey, mücadele şeklin sosyal medyada anonim profillerle yani. Tam bir ergenyus. Kolay gelsin
Bu iststistiki veri için kaynak göster dicem ama gösteremezsin, ayıp, gösteremezsin25 yaş altı kızlara sorsanız %60'ı kendimle yaşıt hemcinsimle ilişki yaşamak istiyorum der
Bey derken ??? O takipçielriyle harem kurmak isteyen 25 yaşındaki kız da takipçileri de erkek o zaman? Onlar da böyle konuşuyor bu yaptığın resmen saygısızlık!Tamam deniz hanımbey, mücadele şeklin sosyal medyada anonim profillerle yani. Tam bir ergenyus. Kolay gelsin
Nickleri de biraz benziyor şimdi fark ettim.Afedersin d.ş. ak geçiyor
O-ooooo hanımlar sakin olalım, polemik yok, üsluplara dikkat
Canım özür dile diye demedim lütfen, yanlış yerlere takılıp olayın özünü atlayıp, yanlış kişilerle empati yapıyorsun.Özür dilerim.
Haklısınız konu sahibi de hatasını kabul etmiş zaten bir de nedense konu sahibiyle beni aynı kişi zannedenler var.Canım özür dile diye demedim lütfen, yanlış yerlere takılıp olayın özünü atlayıp, yanlış kişilerle empati yapıyorsun.
Bu yorumunuzu açıkçası beğendim :)Kimse bizim de fikirlerimizi yargılayamaz. Senin problemin özgürlükçü görünüp yalnızca kendi düşüncene özgürlük tanıman. Komünist kafadasın ben bunu kabul etmiyorum. Senin düşüncen sana göre doğru olabilir ama bana göre doğru değil. Çoğunluğa göre doğru değil. Bu şekilde ahkam kesip baskıcı davranmanı kabul etmiyorum. Çocuksun.