Bi Kadın Olarak Hemcinsime Aşık Oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu gercekse siz bana gore sapiksiniz ve bir insani kandirmissiniz duygulariyla oynamissiniz sevgilinizi aldatmissiniz ve karsinizdaki insana nasil bir tramva yasattiniz bunlari hic dusunmeyecek kadarda bencil bir insansiniz biseksuel olabilirsiniz ama yaptiginiz adilik ve sapiklik baska bisey degil

Sevgili konu sahibi o kadını unutup kendi yaşınıza uygun bir kadınla çok mutlu olabilirsiniz.Yalanla bir yere varılamıyor siz de gördünüz.Tek çare unutmak bir de siz maddi hem manevi yönden mağdur olmuşsunuz tamam yalan söylemişsiniz ama o kadar harcama yapmışsınız o kız için o kız da 36 yaşında sonuçta biraz daha hoşgörülü olabilirdi size karşı.

Maalesef birde sırf marjinallik olarak bu kafada takılanlar var aynen burada söz konusu bize atıfta bulunan kişi gibi .
Maalesef ortada, eğitim bitmiş ülkede, okuduğunu anlamayan, olaylar arası bağlantı kuramayan yeni jenerasyon, bı de temelsiz özgüvenliler ki nerde patlayacaklar belli degil

Hayır SOSYAL HİZMET okumuştum 3 sene önce ve oradaki kızlar hiçbir erkeğin onları hak etmediğini,kadının değerini,arkadaşlığın değerini bilen mücadeleci,güçlü,akıllı kadınlardı.Erkeklerle hiç konuşmuyorduk en büyük avantajımız da kızların çok fazla olmasıydı.Keske o bölümde kalsaydım şimdiki bölümüm de kızlarla kavga edip disiplinlik oldum şaka gibi! Sosyal Hizmet bir genç kız için en ideal bölüm.Ebelik ful kız ama sorumluluğu çok ve sayısal yapamam.E azıcık da erkek olsun yoksa kimi aşağılayıcı küfredeceğiz di mi ama?
🏆Tebrikler ne büyük bişey erkekleri aşağılamak sanırsın olimpiyat meşalesi taşıyor.konu saçma sapan bir hale çıktı sayenizde buarada siz konu sahibinin medar-ı iftihari filan mısınız?

🏆Tebrikler ne büyük bişey erkekleri aşağılamak sanırsın olimpiyat meşalesi taşıyor.konu saçma sapan bir hale çıktı sayenizde buarada siz konu sahibinin medar-ı iftihari filan mısınız?
Sosyal Hizmeti bıraktığım için bazen pişman oluyorum.Kiz kıza tatile gidebilirdik.Aç da olsak parasız da olsak kız kıza kimse zarar veremezdi.Kuafore bile gitmezdik al eline makası kes.Makyaj zaten biz de olmaz. Al bakkaldan ucuz bir çekirdek parkta ya da kapı önünde çitle.Buradaki kızlar çok süslü mesela o beni disipline verenler falan! Asla bir erkek için süslenmeyeceğum gibi bir kadın da bu halimle kabul etsin.1 hafta yıkanmayan,pis kokan,kendi saçını yamuk yumuk kesen,beş parasız,gece yattığı kıyafetle gezen,parkta ve kapı önünde çekirdek çitleyen biri olabilirim ancak ben!Hep de böyle olacağım...

Benim ruhum SOSYAL HİZMET ÖĞRENCİSİ.Mevcut olan bölümüme ne kadar hedeflesem de uyum sağlayamadım.İstedikleri cezayı versinler isterse okuldan atsınlar hemen yarın!
Umarım 15 yaşında ergen bir erkek trollsündür, dediğin gibi genç bir kadınsan durum vahim. Aklı sağlıklı çalışan birinin yazacağı şeyler değil bunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X