- 25 Nisan 2018
- 3.948
- 7.838
- Konu Sahibi bilmediklerinokyanus
Benim yazdığım mi size delice geldi anlayamadımNe okuyorum ben şu an hahah, deliler evine döndü topik resmen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yazdığım mi size delice geldi anlayamadımNe okuyorum ben şu an hahah, deliler evine döndü topik resmen.
Hayır genel olarak söylemiştim.Benim yazdığım mi size delice geldi anlayamadım
Konu hiç inandirici değilBende buna takıldım eve her gün yemek göndermeler,tatlı , çiçek buna güç yeter mi??? Hele oğrenciyse
Olamaz mı?Benim yazdığım mi size delice geldi anlayamadım
Siz Marilyn Monroe olsanız konu sahibi belki sizden hoşlanırdıamaaan ben de marilyn monroe’yum zaten.
Maalesef ortada, eğitim bitmiş ülkede, okuduğunu anlamayan, olaylar arası bağlantı kuramayan yeni jenerasyon, bı de temelsiz özgüvenliler ki nerde patlayacaklar belli degil
Tabiki senin değil adres sıranın hakkıYa tamam biliyorum ama adres soran amcaya küfür ne alaka
Şimdi düşündüm erkek olsam ve adres sorsam bana küfür etse, ona uygulamalı olarak göstersem suç şimdi kimin ?
Tebrikler ne büyük bişey erkekleri aşağılamak sanırsın olimpiyat meşalesi taşıyor.konu saçma sapan bir hale çıktı sayenizde buarada siz konu sahibinin medar-ı iftihari filan mısınız?Hayır SOSYAL HİZMET okumuştum 3 sene önce ve oradaki kızlar hiçbir erkeğin onları hak etmediğini,kadının değerini,arkadaşlığın değerini bilen mücadeleci,güçlü,akıllı kadınlardı.Erkeklerle hiç konuşmuyorduk en büyük avantajımız da kızların çok fazla olmasıydı.Keske o bölümde kalsaydım şimdiki bölümüm de kızlarla kavga edip disiplinlik oldum şaka gibi! Sosyal Hizmet bir genç kız için en ideal bölüm.Ebelik ful kız ama sorumluluğu çok ve sayısal yapamam.E azıcık da erkek olsun yoksa kimi aşağılayıcı küfredeceğiz di mi ama?
Sosyal Hizmeti bıraktığım için bazen pişman oluyorum.Kiz kıza tatile gidebilirdik.Aç da olsak parasız da olsak kız kıza kimse zarar veremezdi.Kuafore bile gitmezdik al eline makası kes.Makyaj zaten biz de olmaz. Al bakkaldan ucuz bir çekirdek parkta ya da kapı önünde çitle.Buradaki kızlar çok süslü mesela o beni disipline verenler falan! Asla bir erkek için süslenmeyeceğum gibi bir kadın da bu halimle kabul etsin.1 hafta yıkanmayan,pis kokan,kendi saçını yamuk yumuk kesen,beş parasız,gece yattığı kıyafetle gezen,parkta ve kapı önünde çekirdek çitleyen biri olabilirim ancak ben!Hep de böyle olacağım...Tebrikler ne büyük bişey erkekleri aşağılamak sanırsın olimpiyat meşalesi taşıyor.konu saçma sapan bir hale çıktı sayenizde buarada siz konu sahibinin medar-ı iftihari filan mısınız?
Bir sosyal hizmet kızı karşındakine haddini en iyi şekilde bildirir!Tabiki senin değil adres sıranın hakkı
Yeni bir deneysel yeraltı edebiyatı yazarı doğuyor sanırım...1 hafta yıkanmayan,pis kokan,kendi saçını yamuk yumuk kesen,beş parasız,gece yattığı kıyafetle gezen,parkta ve kapı önünde çekirdek çitleyen biri olabilirim ancak ben!Hep de böyle olacağım...
Sohbet arasında konuşulanlara çıkarmış hem ev, hem iş adtesini
Benim ruhum SOSYAL HİZMET ÖĞRENCİSİ.Mevcut olan bölümüme ne kadar hedeflesem de uyum sağlayamadım.İstedikleri cezayı versinler isterse okuldan atsınlar hemen yarın!Yeni bir deneysel yeraltı edebiyatı yazarı doğuyor sanırım...
Yok kendi dedi sohbet sırasında ara ara çözdüm diyeTv programına yeni açtığı pastane ,kafe,büfe vb yi tanıtmak için katılan biriyse ; iş yerini sosyal medyada paylaşmıştır zaten.
İş adresini oradan öğrenmiş olabilir.
Umarım 15 yaşında ergen bir erkek trollsündür, dediğin gibi genç bir kadınsan durum vahim. Aklı sağlıklı çalışan birinin yazacağı şeyler değil bunlar.Benim ruhum SOSYAL HİZMET ÖĞRENCİSİ.Mevcut olan bölümüme ne kadar hedeflesem de uyum sağlayamadım.İstedikleri cezayı versinler isterse okuldan atsınlar hemen yarın!
Konu sahibi akıllı kızmış ne güzelYok kendi dedi sohbet sırasında ara ara çözdüm diye
Ay sen resmen bizimle ada buluyosun tamam hanım abla anladıkBir sosyal hizmet kızı karşındakine haddini en iyi şekilde bildirir!