- 21 Ağustos 2022
- 121
- -193
-
- Konu Sahibi bilmediklerinokyanus
Okuldan atılmaktan korkayım mi bunu mu istiyorsun? Tekrar sınava girerim DAHA İYİ BİR BÖLÜM KAZANIRIM kim engelleyecek?Umarım 15 yaşında ergen bir erkek trollsündür, dediğin gibi genç bir kadınsan durum vahim. Aklı sağlıklı çalışan birinin yazacağı şeyler değil bunlar.
OkSosyal Hizmeti bıraktığım için bazen pişman oluyorum.Kiz kıza tatile gidebilirdik.Aç da olsak parasız da olsak kız kıza kimse zarar veremezdi.Kuafore bile gitmezdik al eline makası kes.Makyaj zaten biz de olmaz. Al bakkaldan ucuz bir çekirdek parkta ya da kapı önünde çitle.Buradaki kızlar çok süslü mesela o beni disipline verenler falan! Asla bir erkek için süslenmeyeceğum gibi bir kadın da bu halimle kabul etsin.1 hafta yıkanmayan,pis kokan,kendi saçını yamuk yumuk kesen,beş parasız,gece yattığı kıyafetle gezen,parkta ve kapı önünde çekirdek çitleyen biri olabilirim ancak ben!Hep de böyle olacağım...
Tamam canım öyle yaparsın sen de.Okuldan atılmaktan korkayım mi bunu mu istiyorsun? Tekrar sınava girerim DAHA İYİ BİR BÖLÜM KAZANIRIM kim engelleyecek?
Bir sosyal hizmet öğrencisi her şeyin üstesinden gelirTamam canım öyle yaparsın sen de.
Ay kendine de arada methiyeler falan bcbcbxbKonu sahibi akıllı kızmış ne güzel
Kadın kadının düşmanıdır. İş hayatına girmediğin o kadar belli ki. Gir de gör bazı kadınlar nasıl çirkef olabiliyor. Erkekte de var bu tipler çünkü insan insandır. Kadını erkeği yoktur bu işin. Bu şey dedem hafız o zaman ben cennetliğim demek gibi. Bu kadar at gözlüklü birini ilk kez görüyorum.Sosyal Hizmeti bıraktığım için bazen pişman oluyorum.Kiz kıza tatile gidebilirdik.Aç da olsak parasız da olsak kız kıza kimse zarar veremezdi.Kuafore bile gitmezdik al eline makası kes.Makyaj zaten biz de olmaz. Al bakkaldan ucuz bir çekirdek parkta ya da kapı önünde çitle.Buradaki kızlar çok süslü mesela o beni disipline verenler falan! Asla bir erkek için süslenmeyeceğum gibi bir kadın da bu halimle kabul etsin.1 hafta yıkanmayan,pis kokan,kendi saçını yamuk yumuk kesen,beş parasız,gece yattığı kıyafetle gezen,parkta ve kapı önünde çekirdek çitleyen biri olabilirim ancak ben!Hep de böyle olacağım...
Bence dalganın da bir sınırı var. Tedavi şart.Benim ruhum SOSYAL HİZMET ÖĞRENCİSİ.Mevcut olan bölümüme ne kadar hedeflesem de uyum sağlayamadım.İstedikleri cezayı versinler isterse okuldan atsınlar hemen yarın!
Yok kendi dedi sohbet sırasında ara ara çözdüm diye
2014 civarında sümer kolçak diye bir tip vardı, ekşi sözlük'te meşhur olmuştu. Bir sitesi vardı adamın, günlük olarak kullanıyordu, çok acayipti, bunun yazdıkları da onu anımsattı bana. Şizofren olduğu ortaya çıkmıştı sonradan yanlış hatırlamıyorsam.Bence dalganın da bir sınırı var. Tedavi şart.
Acaba sunucu kimdi Seda Sayan dönemi mi yoksa Onur Büyüktopçu mu bu 2 isim çok iyi ama Z*hal Topaldan nefret ediyorum.Anlattığı profildeki yarışma katılımcıları; açtıkları mekan adresini, takipçileriyle paylaşıyorlar zaten.
Muhtemel sohbet :
- Mekanınız nerede ? Yolum düşerse uğramak , görmek isterim.
- Buraları biliyorsanız X ten gelirken sağda , dönerken solda ; bilmiyorsanız açık adresimiz .......
şeklinde olabilir. Olayın ,laf arasında ipucu toplanacak bir yanı olduğunu sanmıyorum.
Psikolog değilim tam tanı koyamam ama var bir sıkıntı. Sadece dalga geçiyor diyip geçilecrk bir mevzu değil, kız ya da erkek her neyse uzattıkça uzatıyor. Yani insan bir süre sonra bıkar. Konu sahibi yazmıyor ama kendisi konuyu deli gibi sahiplendi. Diyorum ya insan yuh ya der yeter artık insanlarla bu kadar alay etmeyeyim kendimi küçük düşürmeyeyim. Zamanım da kıymetli der.2014 civarında sümer kolçak diye bir tip vardı, ekşi sözlük'te meşhur olmuştu. Bir sitesi vardı adamın, günlük olarak kullanıyordu, çok acayipti, bunun yazdıkları da onu anımsattı bana. Şizofren olduğu ortaya çıkmıştı sonradan yanlış hatırlamıyorsam.
Olamaz tatlım. Senin yazdıkların benimki kadar dikkat çekmedi rahat ol senOlamaz mı?
64 mesaj yazmış ya hu. Altmış dört.Psikolog değilim tam tanı koyamam ama var bir sıkıntı. Sadece dalga geçiyor diyip geçilecrk bir mevzu değil, kız ya da erkek her neyse uzattıkça uzatıyor. Yani insan bir süre sonra bıkar. Konu sahibi yazmıyor ama kendisi konuyu deli gibi sahiplendi. Diyorum ya insan yuh ya der yeter artık insanlarla bu kadar alay etmeyeyim kendimi küçük düşürmeyeyim. Zamanım da kıymetli der.
64 mesaj yazmış ya hu. Altmış dört.
Zoruna mı gitti?64 mesaj yazmış ya hu. Altmış dört.
Tamam işte ÖRNEK dedim 2000'lerde doğan bir kız,1999 doğumlu bir kızı örnek alabilir.Hem 99'lu da GENÇ,2000 sonrası doğan da GENÇ! O kadar.
Evet o kadar zoruma gitti ki erkeksi kaldı diye erkeklere tü kaka diyen ergen bir çocuğun söyledikleri... Gideyim de erkek sevgilime sarılıp varlığına şükredeyim.Zoruna mı gitti?
Sosyal hizmetler anlatiyo ne anlatsin kafa 1.milyonne anlatıyon sayfalardır allasen?
Kimsenin zoruna gitmez sadece sizin gibi insanlar gerçekten var ise üzülürüz. Şaka bile olsa bu sözler normal değil.Zoruna mı gitti?
Ben bu şahsın cümlelerini vanessaya benzettim. Vardı ya bir tane. O da böyle abuk sabuk biriydi.Kimsenin zoruna gitmez sadece sizin gibi insanlar gerçekten var ise üzülürüz. Şaka bile olsa bu sözler normal değil.