Canimm dun kan verdim 939.7 cikti.. Cok sukur suan icin iyi gorunuyo hersey insallah rabbim kucagimiza alabilmemizide nasip eyler..
Canim..benimde oyledi. Ilk beyazken sonradan sarilasti. Sikmayalim canimizi. Evham yapip duruyoruz. Problem degildir zaten.. Doktor kontrolde anlasilir hersey o zamana kadarda stres yok.. Bak bendenn goruyosun yani.mSüperr haber bu :) degerin cok iyi cikmis bak boşa endişe yapmıssıngerci sana diyorum ama arada bende yapiorm endişe mesela benim akintim bugüne kadar hep beyazdı az önce sarı lekeler farketttim ve şuan çok endişeliyim gerçi normal diyenlerde var ama iste kafama taktim suan ((
Canim..benimde oyledi. Ilk beyazken sonradan sarilasti. Sikmayalim canimizi. Evham yapip duruyoruz. Problem degildir zaten.. Doktor kontrolde anlasilir hersey o zamana kadarda stres yok.. Bak bendenn goruyosun yani.m
Sakin ol canim.. Insallah yerlesme kanamasidr korkma sen. Dua et rabbime tutunsun minisin sana.Evet cok haklisin canim..sabah sana yazdiktan sonra cok az kahverengi leke geldi bende iyice panik olup doktoru aradim progesteron ilacini onerdi 10gun sonra kontrole gelene kadar kullan muhtelemen yerlesmeyle ilgilidir ama biz yine onlemimizi alalim dedi sabah cok kotuydum simdi bende senin gibi dusunuorm bosa stres yapmamak lazim beynime anlatiormda kalbim anlamio iste((
Sakin ol canim.. Insallah yerlesme kanamasidr korkma sen. Dua et rabbime tutunsun minisin sana.
Hehh aynen oylee yapalim canim stres bas dusmanimiz.. Rahat olmaya calisalim.. Insallah sorunsuz gececek..Çok saol canım yok simdi gayet iyiyim cok az bi leke seklinde geldi suan bi sıkıntı yok çok şükür pozitif olmak lazım böyle durumlarda bende stresten mümkün olduğunca uzak tutucam kendimi
Amiinnnn canimmmmm inss.....hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına inşallah
Hehh aynen oylee yapalim canim stres bas dusmanimiz.. Rahat olmaya calisalim.. Insallah sorunsuz gececek..
Insallahh canim.. Varmi agri felan.. Bnim kasiklarla belim agriyo. Uzun sure ayakta kalamiyorum..Bende inaniorm ikimizde insallah saglikla alicaz kucagimiza miniklerimizi
Amin gulum. Rabbim isteyen herkese tatdirsin bu duyguyuSizin adınıza çok sevindim. Hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Aynenn oyle bitanem.. Bekleyis icindeken hep imtihanda oldugumuzu unutup olacak diye sartlandiriyorduk. Biraktim dedim anda nevlam nasip eyledi. Darisi isteyen bekleyen herkese ins.. Cok zorr... Cunku yasayan bilirGözün aydın canım.allahın kudretinden sual olunmaz ne güzel sanada nasip etmiş okadar ugrastan sonra cok sükür.saglıkla kıcagına alıcagın günlerde gelir insallah.bende 2sene bekledim olmadı olmadı.nezaman aklımdan cıkardım ozaman hamile kaldım.burda hep yazarlardı söylemesi kplay derdim.ama dogruymus :) o testi yaparken okadar rahattımki anlatamam.ama negatif gördüğüm testlerdeki heyecanımı sorma gitsin :) sak sak iki çizgi belirdi ben oyle sanki hiçbişey olmamıs gibi suratımda salak bi gülümseme cok normal karsıladım.hamileliği bekleyenlere sunu diyebilirim zorlamayın cok zor oluyo ama hem vücudun hazırlık süreci oldugunu unutmasınlar ve rabbimin onlar için dogru zamanı beklediğini her umutsuzluga düştüklerinde hatırlasınlar.
Insallahh canim.. Varmi agri felan.. Bnim kasiklarla belim agriyo. Uzun sure ayakta kalamiyorum..
Ayni durumlari yasamisz kasiklarm ve belim dun fenaydi.. Yok almadim henuz canim.. Ama carsamba gtmeyi dusunuyorum.. Gogus skntisi yok bende.. Hayrlisi..3-4 gün öncesine kadar kasıklarım çok ağrıyordu şimdi gecti belimde bi dün akşam ağrıdı ama şuan o da yok çok kendimi yormuyorum çok ayakta kalmıyorum ondan bi sıkıntı yaşamıyorum şimdilik ama göğüs uçlarım çok kaşınıyor..genelde asıl belirtiler 6.haftadan itibaren baslar dediler benimde yarın tam 6.hafta olacak ama insallah bulantı falan tarzı şeyler yaşamam..bu arada sen aldınmi doktor randevunu canım?
Haklisin.. Canim rabbime emanett korur insallahh.. Dogumaa az kalmiss seninde hayrli saglikli dogum olsun hakkinda bitanem..ay ağladım resmençok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.Çok dillendirme nazara gelme
Ayni durumlari yasamisz kasiklarm ve belim dun fenaydi.. Yok almadim henuz canim.. Ama carsamba gtmeyi dusunuyorum.. Gogus skntisi yok bende.. Hayrlisi..
Keseyi gormustun demi canimm.. Senn. Insallah sorunsuz gelirr o gunlerr... CanimmZamanla neler yaşayacaz acaba canımcm :) carsamba gitsen keseyi görürsün artık bence bi git hem folik asit falan belki başka marka verir bir de benden kan ve idrar tahlilleri istedi onlari da bugun verdim haftaya carsamba da kontrol var bakalim iple cekiorm bi an önce o gün gelse diye