- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
aminn kardeşim inşallah..Ve aleyk Selammmm
Ne mutlu Allah tamamini erdirsin...
Rabbim bizlerede yasatsin insallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminn kardeşim inşallah..Ve aleyk Selammmm
Ne mutlu Allah tamamini erdirsin...
Rabbim bizlerede yasatsin insallah...
Gunaydin. Cnm.. Dun yazamadm elektrik yoktu 174 cikti degrim 2 gun snra tekrar bakilcak dedi. Sen naptin gttin miCanım naptın? Kaçta bugün randevun?
Gunaydin. Cnm.. Dun yazamadm elektrik yoktu 174 cikti degrim 2 gun snra tekrar bakilcak dedi. Sen naptin gttin mi
hadi inşallah canım.. ne dedi doktorun.. sanaOo cok guzel yukselmis canim cok sevindim :) bende keseyi gördüm ama asıl merak ettiğim kalp atışı onu da bi duysaydım daha bi rahatlayacam insallah :)
hadi inşallah canım.. ne dedi doktorun.. sana
Ohh cok sukurr desene... Rabbim sonuna kadar goturebilmeyi nasip etsin insallah.. Kac haftalik oluyo suaan.. Tekrar kan verdin mi canim. Bugun gitmem gerekiyodu gidemedim umarim sagliksiz bi gebelik degildirYani fazla bisi soylemedi aslinda bildigimiz seyler beslenmeyle ilgili tavsiyler, sonra kasik agrim cok oluyor dedim normal dedi, folik asit verdi ki ben aylardir kullaniyordum ama baska bi marka verdi gunde bir kere al dedi, birde kramplarim olursa diye magnezyum verdi..kan tahlili istedi iste ayin 15 inde gittigimde o tahlile gore gerek duyarsa baska vitaminlerde verecek bir de cinsellik icin haftada bir olsun simdilik dedi..ufak tefek baska seylerde soyledi ama su an unutmusum :) sen ne zaman gideceksin? Bence degerin 3000 lere falan yaklastiginda git o zaman daha net gorur keseyi gerci bana ultrason resmi verdi ama suan sadece bir nokta :)))
Cokk saol canim.. Hala korkular var insallah yersizdir.. Rabbim hayrlisni versn..ayyyy çok duygulandım ve sevindim
sabrın sonu selamet işte
hayırlı olsunnn:)
Ahh ahh deginmedimiz cok nokta var es dost kaynana vs.. Detaya insen cikamayacagin. Bi durum. Rabbim nasip eyledi bin sukur... Insallah korkularda yerszdir ve tutunur insallah saglikla bana.. Umarim evladini guzel gunlerde kucagina almak nasip olur canimYazınızı ağlayarak okudum..
Sanki kendimi gördüm anlattıklarızda..
Hadi ne zaman, niye olmuyor, doktor neden yapamıyor bu çocuğu diyen bir kaynana ve destek olmayan bir eş..
En kötüsü de destek görememekti..
Çok sevindim adınıza..
Rabbim kucagınıza almayı da nasip etsin..
Allah dileyen herkese evlat versin hayırlısıyla..
Ümidinizi kaybetmeyin Allah öyle büyük ki elbet var bir hikmeti..
Dualarım bütün anne olmak isteyenlerle..
Merhaba canimm rabbim bekleyislerimizi hayrla mujdelemeyi nasip eyler insallah.. Umutsuzluga kapilma asla bitanem bak bende birakmistim herseyi asilama icin gun sayarken rabbim beklemedimbi. An da cikardi karsima. Insallah bekleyen herjeside bu sekilde sevindircek rabbim. Maydanoz ve sut buharini bende yaptim.cok iyi gelmsti. Birde sadece sut buhari yapmistm ki o beni daha cok rahatlatti. Hakkimizda hayirlisi olur insalkah..iyi akşamlar kızlar
aysima00 aglayarak okudum yazdıklarını, aslında hepimizin yasadıgı aynı birbirmizi okadar iyi anlıyruz ki cünkü aynı seyleri yasayıp aynı seyleri hissediyoruz her ay aynı heyecan, acaba duygusu, ümitlenme hayal kurma eger bu ay tutarsa doğum ne zamana gelir diye hesaplama vb bir sürü şey ( biz 3 yıldır evlyiz 1.5 yıldır istiyoruz 2014 aralıkda hsg cektirdim 1 tüpüm kapalı gibi dedi doktor ama umutsuz konusmadı tek tüplede olur dedi. ocak da da asılama yaptırdım malesef tutmadı ( ondan sonra da bir daha doktora gitmedim.. doğal yolla olursa olsun moduna girdim ama hala gelen giden yok Rabbim bilir en doğrusunu ben dua ederken hayırlı sağlıklı bi cocuk istiyorum demekki hakkımda hayırlısı böyleymiş olacagına inanıyorum cünkü kalpten istiyorum Allahım inşallah dualarımı cevapsız bırakmaz sadece zamanı var demekki.. dua etmekten bska çare yok Allahım hepimize en kısa zmanda nasip etsin inşallah..
bu ay maydonoz süt buharı kürünü denedim inşallah fayda eder
Ohh cok sukurr desene... Rabbim sonuna kadar goturebilmeyi nasip etsin insallah.. Kac haftalik oluyo suaan.. Tekrar kan verdin mi canim. Bugun gitmem gerekiyodu gidemedim umarim sagliksiz bi gebelik degildir
doktor pek bi bilgi vermedi iyi açıdanda bakadı sanırım benim içimdeki kurtda bu yüzden var. rabbimden umudu kesmiyorum ol dedi.. ve inşallah sonuna kadar bnimle büyüyecek inşallh. senin değerin gayet iyi benimki çok düşük bu yüzden binlerce soru işareti dönüp duruyo kafamdaAmin canim suan 5haftalik :) ayy niye sagliksiz bir gebelik olsun sakın kötü düşünme doktor onu da söyledi stres bizim baş düşmanımız rahatla ve bu anların keyfini çıkar keseyi gördükten sonra bir daha kan vermedim gerek görmedim yani bence sende degerinin artisini kafanda hesapla 3000 olacagi gun kan ver ya da direk ultrasona git ben oyle yaptim..hamile oldugumu ogrendigim kan degerim 785 di iki gune iki katina cikio diye hesapladim ve o gunden 5 gun sonraya randevu aldim direk gorduk keseyi :) degerin daha azken gidersen ultrasona doktor normal olarak goremez sende uzulursun o yuzden bence boyle yap
doktor pek bi bilgi vermedi iyi açıdanda bakadı sanırım benim içimdeki kurtda bu yüzden var. rabbimden umudu kesmiyorum ol dedi.. ve inşallah sonuna kadar bnimle büyüyecek inşallh. senin değerin gayet iyi benimki çok düşük bu yüzden binlerce soru işareti dönüp duruyo kafamda
bebek isteğim çok zorlu bi yoldu.. şimdi onun bende olduğunu bilmek tabiki bi ayrı mutluluk rabbim nasip eyledi bin şükür. haklısın tabiki.. her zaman dua ve bol tevekkül etmemiz lazım. değerimin düşüük olması sıkıntıya soktu beni. inşallah yersizdir ve sağlıkla büyür karnımızdaBence olaya yanlış taraftan bakıyosun..önemli olan değerinin düşük başlaması değil güzel artması..çünkü geç döllenme olduğu kesin e bu da sağlıksız bir durum değilki..yani şuan içinde büyüyen bir bebeğin olmayadabilirdi o yüzden çok mutlu olmalısın ve onu sevginle dualarınla sağlıklı bir biçimde büyütmelisin aslinda bu tamamen senin elinde..ve sabir herseyden önemli suan..bak gör kalp atışını duyacağın günler hemencecik gelecek..sakın kendini bu üzüntülerle yıpratma..sana da bebege de yazık..bir de eline bu sekilde düşünerek hiçbir sey geçmez canım..bende basta senin gibiydim suan zaten ne olacaksa o olacak deyip akışına bıraktım
bebek isteğim çok zorlu bi yoldu.. şimdi onun bende olduğunu bilmek tabiki bi ayrı mutluluk rabbim nasip eyledi bin şükür. haklısın tabiki.. her zaman dua ve bol tevekkül etmemiz lazım. değerimin düşüük olması sıkıntıya soktu beni. inşallah yersizdir ve sağlıkla büyür karnımızda
Amiiinnn canim.. Insallahh moral oluyosun. BNaa...Çokta sağlıklı büyüyecek bebislerimiz canım..bak gör doğuma giderken bile bu konuştuğumuz tedirgin günlerimiz aklımıza gelecek güleceğiz hatta
Canimm dun kan verdim 939.7 cikti.. Cok sukur suan icin iyi gorunuyo hersey insallah rabbim kucagimiza alabilmemizide nasip eyler..Çokta sağlıklı büyüyecek bebislerimiz canım..bak gör doğuma giderken bile bu konuştuğumuz tedirgin günlerimiz aklımıza gelecek güleceğiz hatta