bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

okurken çok duygulandım bende 6 ay denemeden sonra dış gebelik yaşadım çok zor günlerdi Rabbim kimseye yaşatmasın ki halen atlatamadım tam olarak ....sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma :KK25:

Aynenn oyle bitanem.. Bekleyis icindeken hep imtihanda oldugumuzu unutup olacak diye sartlandiriyorduk. Biraktim dedim anda nevlam nasip eyledi. Darisi isteyen bekleyen herkese ins.. Cok zorr... Cunku yasayan bilir
Aynen canım ama cok sükür o umjtsuz bekleyişler geride kaldı artık güzel bir bekleyişin içine girdik rabbime hamdolsun.isteyen herkese nasip etsin.hamillk cok zpr bi sürec hergün vücüdunun hazırlanısına ayrı sahit oluyosun.bilinçli olup bol bol arastırmak lazım nelerle karsılasacsgımzı.en cok mide bel bacak agrısı zorluyo.elimden geldipince yardımcı olmaya calışırım.tadını cıkar hafızanı resetle ne kadar mutlu ve huzurlu olursan bebeginde sana karnında büyürken destek oluyo :) yok bulantıymıs yok pskoloji bozuluyomus hormonlardan hepsi hikaye.güzel başla hergüne.olumsuz oln herseye gül geç :) bol bol gül.cok iyi geliyo.hafta hfta değişimlerini netten takip et.her hafta yenilik demek.neyle karsılasacagını bil ve hazırlıklı ol.

Aynen canım ama cok sükür o umjtsuz bekleyişler geride kaldı artık güzel bir bekleyişin içine girdik rabbime hamdolsun.isteyen herkese nasip etsin.hamillk cok zpr bi sürec hergün vücüdunun hazırlanısına ayrı sahit oluyosun.bilinçli olup bol bol arastırmak lazım nelerle karsılasacsgımzı.en cok mide bel bacak agrısı zorluyo.elimden geldipince yardımcı olmaya calışırım.tadını cıkar hafızanı resetle ne kadar mutlu ve huzurlu olursan bebeginde sana karnında büyürken destek oluyo :) yok bulantıymıs yok pskoloji bozuluyomus hormonlardan hepsi hikaye.güzel başla hergüne.olumsuz oln herseye gül geç :) bol bol gül.cok iyi geliyo.hafta hfta değişimlerini netten takip et.her hafta yenilik demek.neyle karsılasacagını bil ve hazırlıklı ol.
Haklisinn canimm stres bebisn olmasini engelledigi gbi gelisimini de engelliyo.. Icimiz ferah olmali.. Carsamba doktora goruncem bakalim neler dicek.. Rabbim saglikla buyutebilmeyi ve kucagimiza alabilmeyi nasip eylesin. Vucudumda olan degisikligi tani agrilara uzulmuyorum akdmsine bebegimin varligini hissediyorum daha mutlu oluyorum. Kasik ve bel agrim var. Cok hafif de bulanti.. Sen ne kadarlik hamissin canim.

günaydın kızlar
bat perşembe dün aksam idrar testi yaptım ilk basta tek çizgiydi aradan 1 saat sonra gittiğimde ikincisi cok silik olarak çıkmıstı ama o geçersizz sanırım dimi ?

okurken çok duygulandım bende 6 ay denemeden sonra dış gebelik yaşadım çok zor günlerdi Rabbim kimseye yaşatmasın ki halen atlatamadım tam olarak ....sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma :KK25:
Aminnn canim.. Rabbim dileyen herkesi guldursun.. Dis gebelik nasil ilerliyo..

günaydın kızlar
bat perşembe dün aksam idrar testi yaptım ilk basta tek çizgiydi aradan 1 saat sonra gittiğimde ikincisi cok silik olarak çıkmıstı ama o geçersizz sanırım dimi ?
Ben ilk 10 dk icinde belireni dogru biliyorum.. Hakkinda hayirlisi.. Testi yenile.. Yinede

Canım benim adina cok sevindim allahim saglikla kucagina almayi nasip eder . Ben 4yildir ugrasiyorum olmadi tup bebek tedavisine basladim ve 25 martta transferim getceklesti 6 nisani heycanla bekliyorum allahım kimsenin gonlunde evlat hasreti birakmasin
Merhabaa canimm.. Dualarin icin cok saol cok amin.. Rabbim bu duyguyu herkese tatdirsin ins.. Dundu 6si bugun durum ne.. Hadi insallahh gelmistirr

Gözün aydınnn olsun çok sevindim sizin adınıza Rabbim tamamını erdirsin canım..
Allahtan asla umut kesilmez en somunda muradınızı verdi eşinizle ailenizle sağsalim kucaginiza da almak nasip etsin..
Bize biraz belirtilerden bahsetseniz rica etsem, varmîydı testden once belirtiler neler yaşadiniz..
Benim de son 2 gun BAT
Cok heycanliyim ve cok sancim var kasik ve gogusde.
Baş agrim bel agrim var.
Bacaklarimda gece sanci var.
Ayaklarim ellerimde ateş var som 2 gunden beri.
Bende eşime bu mutlulugu yasatmak istiyorum insaAllah Allahim nasip et bana ve tum istiyenlere..
Rabbim sizi ve bebeginizi korusun canim :anneadayı::nazar:
Canim.. Benim en son adetten sonra bel agrim cok fazladi.. Adet olcak gbi. Bu ayi hep oyle gecirdim.. Onun disinda baska bi belirtim yoktu. 19 marta adet sancisi cektim.. Fazlasila.. Usume vardi.. Baskada belirtim yoktu. Yaptin mi test.. Senn bebis haberi ver bize insallah..

Aminnn canim.. Rabbim dileyen herkesi guldursun.. Dis gebelik nasil ilerliyo..
bhcg 3.15 e düştü öncelik sıfırlanması 3 ay sonra rahim filmi sonra belki tekrar denemeye başlarız hayırlısı senin adına çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllaaahhhhh:anneadayı:

bhcg 3.15 e düştü öncelik sıfırlanması 3 ay sonra rahim filmi sonra belki tekrar denemeye başlarız hayırlısı senin adına çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllaaahhhhh:anneadayı:
Dusunce mi anlasildi.. Banada demisti doktor supheli dus gebelik diye ondan sordum.. Yarin gtcem insalah. Baska doktora. Guzel duan icin cok saol amin.. Rabbim en yakin zamanda tekrar guldursun canim

Dusunce mi anlasildi.. Banada demisti doktor supheli dus gebelik diye ondan sordum.. Yarin gtcem insalah. Baska doktora. Guzel duan icin cok saol amin.. Rabbim en yakin zamanda tekrar guldursun canim
yok dış gebelikte bhcg değeri çok az yükselir birde bende sürekli kanamalar oluyordu 75-130-136-180-207-220-227 yaklaşık olarak benim bhcg değerleri böyleydi 2 günde iki kat artması gerekiyor içini rahat tut canım inşallah öyle birşey değildir seninki sağlıkla sıhhatle hamileliğin geçer umarım dualarım seninle

yok dış gebelikte bhcg değeri çok az yükselir birde bende sürekli kanamalar oluyordu 75-130-136-180-207-220-227 yaklaşık olarak benim bhcg değerleri böyleydi 2 günde iki kat artması gerekiyor içini rahat tut canım inşallah öyle birşey değildir seninki sağlıkla sıhhatle hamileliğin geçer umarım dualarım seninle
Rabbim hakkinizda hayirlisini versin canim. Dis gebelikde zor.. Kolay atlatilacak bi durum degil..

selamun aleykum... şuan öylesine şaşkınım ki.. ağlamamak için tutuyorum kendimi.. burda bu yüzden vardım.. bebeğimin hayaline bi adım yaklaşabilmek için.. hamilelik haberlerini... hamile kalabilmek için ne yapılmasını felan.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyordum okuyordum.. ve her defasında kırmızılar geliyordu.. bir kere bir kere daha yıkılıyordum.. 2 bitti 3 sene dolcak 21 ağustosda evliliğimide.. ve bu süre içinde o kadar çok tedavi gördüm ki.. o sırayı beklerken tek ben miyim gebe kalamayan diye içten içe ağlıyordum her gelen hamile her gelen hamile... doktor ilaç iğne gönderip duruyo olmuyo tutmuyo işte... nasip değildi.. sizde bilirsiniz hormonlar.. testler.. derken rahim filmi.. işte o gün hayatımın en kötü günüydü doktorum tek tüpün kapalı.. dedi.. yatıyordum sedyede ve o halde ne diye kalkmaya yelkendim. nolcak peki dedim. dün gibi aklımda söyledikleri.. belkide bu yüzden hakkım helal değil.. TEK TÜPÜN KAPALI.. DİĞERİDE KAPANABİLİR BUNUN İÇİN İLAÇ VERCEM ARTIK BANA GELMENE GEREK YOK ! nasıl yani dedim ve ağlamaya başladım.. TÜP BEBEK yaptırcaksın HEMEN dedi ve kapıyı çarptı gitti.. sedyede kaldım ağlayarak.. saolsun hemşireler yardımcı oldu toparlandım kapıda kaynanam ve ablam vardı noldu dediler ve ben deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak kapalı dedim.. o eşime hayatımın en kötü haberini vermek zorunda kaldım o günler nasıl geçti nasıl... inanın hatırlamak dahi istemiyorum.. bu yüzden başka bi doktora gittim durumumu anlattım ve dedi ilk cümle... İLACI ANİDEN VERDİĞİ İÇİN DOKTORUN TÜPÜÜN KENDİNİ KASMIŞTIR.. bu söze dayanarak yine eski doktoruma gelip ilaç tedavisi klomen vs kullandım.. sonuç negatiff negatif.. o kadar çok negatif görüyordum ki.. alt üst olmuştum.. eşim deliler gibi çocuk seven biri ve ben ona bi türlü müjdeyi veremiyordum.. olmuyordu... amma velakin laparoskobiye karar verdik.. tüp kapalı mı değil mi.. sonunda onuda oldum sonuç açık.. hiçbi problem yok.. çok şükür.. .. sonra yine kaldım yerden tedaviye.. ve koca karı ilaçlarına yöneldim. bel çektirmek.. hamama gitmek süt buharı yapmak.. hepsi ayrı bi işlem ayrı bi stresdi.. son olarak ocak ayınca gonal f ye başladık göbekden yaparak yumurtaları büyütmeye çalıştık.. çatlatma iğnesi derken yine negatif... artık bıraktım tedaviyi.. gitmiyordum şubatta ablamın kaynanası umreden Meryem ana otu getirdi benim için. 3 kişiye Meryem suresi okuttuk eşimle 2 rekat namaz kılıp dua edip yarısını üzerime yarısını suya koyup içtik eşimle Meryem suresi okuyordum günde. duhan suresile birde zikirler vardı. o ay süt buharı da yaptım ve öylesine bi kasık ağrısı yaşadım ki.. uzun zamandır hiç ağrımıyordu adetlerim dışımda.. şubattada tutmadı bebek.. nasip değildi. artık aşılamaya karar vermiştim. doktor araştırması yapıyordum. adet olunca gidecektim. beklenen adetim gelmedi. gelmedi.. ama hiç ihtimsl vermiyorum olacağına test yaptım çok silik yok bişi..dedim.. eşimin ve burdaki arkadaşlarımın desteğile dün kan vermeye gittik.. giderken eşime YANIMA PEÇETEDE ALMADIM YOK BİŞİ VE BEN ÇOK AĞLICAM GİTMEYELİm dedim.. kendimce üzülüyordum yok.. yok.. diye.. ve hemşire.. gebelik var deyince kaldım öylece kendime gelemedim. ve hala inanamıyorum.. anlatamadığım söylemediğim o kadar çok şey var ki.. rabbim isteyen tüm kardeşlerimie ablalarıma nasip etsin.. inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. herkese dua ediyorum.. o kadar yalvarıorum ki rabbime..
Gerçekten etkilendim... Rabbim güzel kalbine güzel dileğini çok değil biraz geçte olsa vermiş çok şükür.. Demek ki herkesin bir hikayesi oluyor bu konuda.. :) zira bende hiç ama hiç beklemediğim bir ayda aldım bu hediyeyi Rabbimden.. Resmen mucizeydi bizim için.. Onca deneme sonuçları boşa çıkınca bu ay neredeyse zahmetsiz bi şekilde olması eşimi ve beni çok ama çok şaşırttı.. Allah her zaman vardı, onun eseriydi buda... Tam bırakıp ara verecekken olduruverdi işte birden :) şanslıyız vesselam Rabbimiz saolsun :) can-ı gönülden çooookkkk tebrik ediyorum senide canım benim... Sağsalim atlatalım aylarımızı inşallah... Dertsiz tasasız sıkıntısız, dua ile...

Gerçekten etkilendim... Rabbim güzel kalbine güzel dileğini çok değil biraz geçte olsa vermiş çok şükür.. Demek ki herkesin bir hikayesi oluyor bu konuda.. :) zira bende hiç ama hiç beklemediğim bir ayda aldım bu hediyeyi Rabbimden.. Resmen mucizeydi bizim için.. Onca deneme sonuçları boşa çıkınca bu ay neredeyse zahmetsiz bi şekilde olması eşimi ve beni çok ama çok şaşırttı.. Allah her zaman vardı, onun eseriydi buda... Tam bırakıp ara verecekken olduruverdi işte birden :) şanslıyız vesselam Rabbimiz saolsun :) can-ı gönülden çooookkkk tebrik ediyorum senide canım benim... Sağsalim atlatalım aylarımızı inşallah... Dertsiz tasasız sıkıntısız, dua ile...
Yasanilan hersey kosloca bi hikayedenn imtihandan ibaret yeterki kaleme dokmeye niyetlenelim
Heceler sira sira diziliyor. Rabbim oylesine bi anda nasip eyliyorki biz kullarina

Bu zamana kadar ne zahmet ne zorluk cekmisiz goze gelmiyo.. Sukurler olssun ki dualarimizi duyan ve kabul eden rabbimiz bpylesine bi mutlulugu nasip eyledi. Darisi bekleyen isteyenlere tez zamanda
Sanada banada dger arkadaslarada saglikli ve sorunsuz. Hamilelik gecirmek nasip olsunn

X