bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

Ayyyy ciddi misinn artık tamamen aynı olduk desene gelsin paşalaarrr O dediğin lezyonlarıda başka konularda okumuştum ciddiye alınacak bişey olmadığını yazmışlardı yani geçiyomuş sonradan araştır bak görürsün sende, üzülme takma kafana çok fazla.. Doktor ne yorum yaptı ki onunla alakalı?.. Bizimde herşey yolundaymış dün gördük oğluşu :) bi eli ağzında bi eli havada takılıyodu, yarım kiloyu geçmiş boyuda uzamış büyüyolar işte

oyy maşşalahh yavrucağa doktorum çok iyi biri sağolsun takip etcez korkma felan dedi işte.. kaç gramsnz şuand..

Duhan Bissürü isim düsünmüstük, ama mecbur eledik, simdilik bunda karar kıldık, bakalım değiştirmezsek kalır böyle Çok zor bi işmiş ama gerçekten yaaa.. SiZde var mı seçenek..
Duhan... Guzel isim.. Ve benim cok sk okudum suredi. Bebek olmasi icin.. Bende basindan beri oglum olursa mehmet eymen koyarim diyordum bakalim..

Duhan... Guzel isim.. Ve benim cok sk okudum suredi. Bebek olmasi icin.. Bende basindan beri oglum olursa mehmet eymen koyarim diyordum bakalim..
Yaa seninkide güzelmişş.. Bana çok zor bi işmiş gibi geldi yaa, ömürlük bi karar sonuçta düşünsene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…