bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

Saol canım :) öyle düşünme geç döllenme olmuştur.. Bu forumda bir sürü insan var adeti 1 gün gecikince değeri 30-40 gibi çıkan şu an hepside 3 ayı geçtiler
benimki daha küçük yaa 11.84 yani..

3 de verdi.. beninkini de pazartesi gitcem bnde...inşallah artmıştır..

3 de verdi.. beninkini de pazartesi gitcem bnde...inşallah artmıştır..

Pozitif düşün canım çünkü bende bu ay hsg çekinmiştim o yüzden başta çok stres yaptım sonra bi yerde okudum kalp atışlarının hızlanması, aşırı stres bebeğin değerinin düşmesine sebep oluyormuş bende onu okuduğumdan beri şu an hiçbir şeyi kafama takmıyorum her şey çok güzel olacak diyorum sende öyle düşün stres bebeğine en zarar verecek olan şey umutla tutun ona o da sana tutunsun değerleriniz tavan yapsın :)

inşallah canımm rabbim onu korur ve ömrümüze nasip eder... eşine nasıl söyledin bakalim tekrar doktora ne zaman gideceksin.

inşallah canımm rabbim onu korur ve ömrümüze nasip eder... eşine nasıl söyledin bakalim tekrar doktora ne zaman gideceksin.

Amin canım inşallah rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder..ben ayıcıklı bir bebek ayakkabısı hediye ettim bir de onun ağzından sizi çok beklettim ama artık buradayım beni çok sevin tarzı bir mektup yazdım şoka girdi resmen hala inanamıyor :) pazartesi aldım randevuyu çok merak ediyorum doktor ne diyecek bi gitseydim de içim tamamen rahatlasaydı..
Sende mi pazartesi gideceksin canım?

evet canım bende pazartesi gideyim diyorum.. inşallah güzel haberler alırız.. güzel bi haber verdin eşine inşallah sonuna kadar götürmekde nasip olur hakkımızdaa..

Canım benim adina cok sevindim allahim saglikla kucagina almayi nasip eder . Ben 4yildir ugrasiyorum olmadi tup bebek tedavisine basladim ve 25 martta transferim getceklesti 6 nisani heycanla bekliyorum allahım kimsenin gonlunde evlat hasreti birakmasin

Aminnn kadesim insallah mutlu haberlerini alirizz... Buraya yaz mutlakaa... Tup bebk zor bi surectir.. Rabbim yuzunu guldurur insallahhh

aleyküm selam..ya nasıl agladım okurken tüylerim diken diken oldu biz bunları okuyoruz üzülüyoruz tamam ama sen yaşamışsın nasıl acı bi şey oyle duygu yuklu yazmışsın ki hissettim resmen. Allah bebeginizi size bagışlasın. Allah tamamına erdirsin inşallah

Yasamak gercekten cok daha zor.. Rabbim zorluklarmizin sonunu mutlukla son bulmayi nasip etsin.. Okydgunyz icin cok tesekkur ederim yuregi guzel insan dualariniz icinde cok tesekkur ederim..

Gözün aydınnn olsun çok sevindim sizin adınıza Rabbim tamamını erdirsin canım..
Allahtan asla umut kesilmez en somunda muradınızı verdi eşinizle ailenizle sağsalim kucaginiza da almak nasip etsin..
Bize biraz belirtilerden bahsetseniz rica etsem, varmîydı testden once belirtiler neler yaşadiniz..
Benim de son 2 gun BAT
Cok heycanliyim ve cok sancim var kasik ve gogusde.
Baş agrim bel agrim var.
Bacaklarimda gece sanci var.
Ayaklarim ellerimde ateş var som 2 gunden beri.
Bende eşime bu mutlulugu yasatmak istiyorum insaAllah Allahim nasip et bana ve tum istiyenlere..
Rabbim sizi ve bebeginizi korusun canim

Ve aleyk Selammmm
Ne mutlu Allah tamamini erdirsin...
Rabbim bizlerede yasatsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…