bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

hayırlısı olsun cnm allah kucağınada almanı ve bi ömür sağlıklı sıhhatli olmanızı nasip etsn :)

Kızlar pazar adet günüm ne olur banada dua edin o kadar çok istiyorum ki kızıma eşime mutlu haberi vermek kizim 9 yasında her gün soruyor dua edip ağlıyor kardeş diye ne olur dua edin banada

Sizin için çok sevindim. 9 ay sonra bebeğinizi sağlıklı olarak kucağınaza almayı nasip etsin Rabbim :)

canıııımmm Rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşAllahhhh , hikaye tam bir mutlu sona ulaşsın

hayırlısı olsun cnm allah kucağınada almanı ve bi ömür sağlıklı sıhhatli olmanızı nasip etsn :)
Amin.. Rabbim sonuna kadar beninle kalmasini nasip eder insallah.. Tabi korklarim var.. Degerim dusuk sanirim

canım benim ya okuyunca gözümden yaşlar boşaldı..Allahım sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

Nekadar da güzel anlatmışsın:) Hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende takıyorum şu anda o otu ama bana suyunu doğumda içemi söledi arkadaşım.mekkeden getirdi benim için.İnşaallah birdahaki ay bende güzel haber alırım..

rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin insallah bende mayısta 2 sene olcak sorun yok olmadı henüs inşallah bizlerede böyle yazmak nasip olur amin.

Kızlar pazar adet günüm ne olur banada dua edin o kadar çok istiyorum ki kızıma eşime mutlu haberi vermek kizim 9 yasında her gün soruyor dua edip ağlıyor kardeş diye ne olur dua edin banada
Uzulmee boylee canimm rabbim insallah nasip etmistir.. Umut var gam keder yok..

canım benim ya okuyunca gözümden yaşlar boşaldı..Allahım sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
Ahh birdee yasamak ne denli zorr hala benimle olduguna inanamiyorum. Rabbim dualarmizzi kabul eder ins.. Cok amin bitanem

Insallahh canim... Yasanilanlar derinden etkileyince sozler diziliyor bi sekilde.. Insallah vesilen olur.. Kuzumm

rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin insallah bende mayısta 2 sene olcak sorun yok olmadı henüs inşallah bizlerede böyle yazmak nasip olur amin.
Insallah.. Bende cok zorlu bi bekleyisdedim... Ama bugun boylesine yazmayi nasip etti rabbimm szlerede nasip etcek insallahh

Hayırla alırsın dilerim kucağına bebeğini,güzelce de mutlulukla büyütürsün inşallah

tüylerim diken diken oldu okurken çok sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…