- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
Oy masallah yavruna, kızdir o annesi ondan gostermiyor. Rabbim tamamina erdirsin ins kucaginada alirsin.ayva göbeğii kadar oldu göbeğimiz... çok hissetmiyorum hareketlerini.. hafif hafif atmalar oluyo bazen elimi koyuyoum yokluyorum sertlik geliyoo hooop geri kaçıyoo neyse artıkkk bazen çoook atar gibi oluyo yaa
Sagol cnm bnm darisi basina ins, hayir bnde sorun yoktu cok sukur, esimde morfoloji sıkıntısi vardi.hayırlı olsun cnm benım.senın ne sorunun wardı?pko muydun ?
Sagol cnm bnm darisi basina ins, hayir bnde sorun yoktu cok sukur, esimde morfoloji sıkıntısi vardi.
aminn canımm darısıı sizlere inşallah... şükürkii gebe kalabiliyosun.. peki kimyasal olmasının nedeni nedir.. iki sefer yaşamışsın doktorun ne diyo bu durumaa peki..
hiç birşey yiyemıyordum cnm sureklı kusuyodum o yuzdenAaa neden hastaneye yatırdı ya??
kötü bi günmüş senin için.. insan ne diceni bilemiyo bazen amaa önümüzdeki süreçler bebek için bi adım daha inşallah bi sonraki aydaa hüzünlerin yerine mutluluk sevinçlerin gelir.. mutlaka edicemmm canım.. rabbim yar ve yardımcın olsun.. üzülme amaa stres yapmamaya çalış olurmu.. içini ferahlatacak dualar oku teşbih çek.. mevlamm nasip edeceği günü bekletiyor yaa bunu bilmekde iyi geliyor insana.. en kısa zamanda meleğinin müjdesini alman dileğimle..okadar çok duygulandım suaninan kalbim bebek dıye atıyor gecen gun adet oldum we asılama yapmıstık asılama sonucunu beklerken erkenden adet oldum.hemde sabah kalkar kalkmaz gordum ilk asılamam dı ve gonal f le olmustu...ben pkoyum.yumurtalıklarım çok kistik yapıda we ilaçsız adet goremıorum ((( dua edıyorum çok duaa...nolur sende et canım hamılesın duan gecer ıns bıze.ismim fatmanur ismen duanı beklıyorum
aminnn saol canım.. inşallah bakalımm kızımız mı olcakk görseydik bian önceeOy masallah yavruna, kızdir o annesi ondan gostermiyor. Rabbim tamamina erdirsin ins kucaginada alirsin.
evet sağlıksız olunca vücut atıyo bakalım doktorun ne dicek canımm haberdar edersin.. bizdeeEmbriyo sağlıksız olunca vücûd onu atıyormuş rahme yerleşmeden hiç bilmiyorum sebebini ikinci kimyasalı bu ay yaşadım doktorum da 9temmuza gün verdi bakalım ne diyecek hiç bilmiyorum
kötü bi günmüş senin için.. insan ne diceni bilemiyo bazen amaa önümüzdeki süreçler bebek için bi adım daha inşallah bi sonraki aydaa hüzünlerin yerine mutluluk sevinçlerin gelir.. mutlaka edicemmm canım.. rabbim yar ve yardımcın olsun.. üzülme amaa stres yapmamaya çalış olurmu.. içini ferahlatacak dualar oku teşbih çek.. mevlamm nasip edeceği günü bekletiyor yaa bunu bilmekde iyi geliyor insana.. en kısa zamanda meleğinin müjdesini alman dileğimle..
üzülmee canımm bu kadarrr bakk hormonların herşeyinn etkileniyoo..ederimm benn inşallah..saol cnm Allah razı olsun...ısmım fatmanur ismen dua edersen cok sewınırım
üzülmee canımm bu kadarrr bakk hormonların herşeyinn etkileniyoo..ederimm benn inşallah..[/QUOT
Allah razı olsun cnm bnım
üzülmee canımm bu kadarrr bakk hormonların herşeyinn etkileniyoo..ederimm benn inşallah..
kopann sensinn kuzumm biz burdayızzzKızlaaaarrr; anneleerr, anne adaylarııı, nerdesiniz yaaaa aa lütfen kopmayalım böylee üzülürüm vallaa
Eeee hiç bişey yazışmamışsınız amaaa nasıl burda olmak buukopann sensinn kuzumm biz burdayızzz
burda sessizlik hakimm kuzum özelden konuşuyoruz geneldeEeee hiç bişey yazışmamışsınız amaaa nasıl burda olmak buunasıl gidiyo bakalım sen hala cinsiyet ögrenmedin mi yoksa ögrendinde bize mi söylemedinn
saol canımm inş... sende sağlıkla al bebişini kucağınaCanim saglikla al bebisini kucagina. Hayirli ugurlu olaun.
Amin canim benim. Hepimiz insallahsaol canımm inş... sende sağlıkla al bebişini kucağına