bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

Aaaa çatlıcam valla senin adına ben bile ögrenelim artık.. Bende aynı işte ne olsun bugün oruçluyum çok şükür yatışlardayım ama, sen hepsini tuttun dimi maşallah sana ya bi sorunda olmadı inşallah.. Benim sıradaki kontrolde 25inde, önce sen gidiceksin hadi bakalım güzel güzel haberler olsuun

çatlama durumuna gelmedim kızz.. çok şükür rabbim benimle kıldıyaa cinsiyeti geçde olsa öğreniriz inşallah.. sağlıklı olsunlarda.. tabi merakım var... kıyafetlerini alsam felan diye.. az kaldıı kontrole.. allah kabul etsin gülüm.. kaç tuttun oruç.. şükür tuttum ben hepsinide meleğim nasıl bilmiyorum amaa iyi olduğuna inanıyorm peş peşe gidicez desene yine..

Ne güzel bişey söyledin he.. Çok şükür Rabbimize bin şükür onlar bizimle.. İyidir inşallah hepimizin yavruları, ben bazı rahatsızlıklar duyuyorum o sebeple kontrolü erkene cekmezsem pespese gidicez evet, her gidişte heycanlanıyorummm
Bu arada artık hissediyosundur sende miniğin hareketlerini dimii?

Ay cok duygulandim.okurken allah saglikli bir sekilde bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin...

aminn gülüm rabbim evlatlarımızın mis kokularını çekebilmeyi nasip eylesin.. hayırdır gülüm nasıl bi rahatsızlık kötü bi durum yok dimi.. kontroller gerçekten heycanlı oluyo.. hissediyorum gülüm her hissedişte bi gülümseme oluyo ne sıklıkta hssediyosun sen

5 aylık olduk şaka maka çoğu bitti resmen .. Ben çok sık hissediyorum ya acayip oynuyo hatta daha biraz önce karnımın üstünden gördüm çıkıntı oldu şoklara girdim Ya karnım sürekli kasılıyo içerden normal mi değil mi bi tecrübem yok tabi, biraz araştırıyım dedim hiçte iyi şeyler yazmıyo erken doğumun işaretleri diye başlıyo hatta.. Bayaa kafama taktım bende, eşimede anlatmış bulundum oda korktu ısrar ediyo daha erken gidelim kontrole diye, bakalım napıcaz..

beşi doldurduk kaldımı geriye dört ayy maşşalhhh durmuyo desene seninki.. ben pek ayırt edemiyorum.. tekmelerini anlıyorum karnımın içinde nereye gidiyo bilmiyorum çünkü benim minnak aşağıda.. yukarı çıkmadı karnın nasıl kasılıyo inşallah kötü bişi değildir içini ferah tut gülüm ya... ne zamandır bende netten bişi araştırmıyordum az önce baktım benimde içime karalar oturdu.. doktora gidene kadarda stres yapmayalımm sen yinede ihmal etme görün bian önce.. ihmale gelmez

Kız varya seninki sankim kız olcak içime öyle doğuyoooo.. Karnımın kasılmasıda böyle içerde bisürü bağ çekiliyo sanki kramp girmesi gibi düşün, ama çok canım acıyo o esnada hiç geçmicekmiş gibi geliyo yarım saniye sürüyo sürmüyo belkide, taş gibi oluyo karnım o sırada bastırıyorum hiç batmıyo yani içeri.. Ay işte okumasak yeridir dee merak ediyo insan herşeyinde bi cvbı var internette bakmadan edemiyorum :/

bakalımm bizi ne bekliyoo kız mı erkek mı... doktora git gülüm bian önce.. internette türlü türlü şeyler yazıyo.. aklın karışcak dahada.. en iyi bilgiyi doktorun söylicektir.. valla benimde beynim sulandı bak..

doktoraa gittin mi Sah_b haberdar et...
Canımm doktorla görüştüm telefonda anlattım olayı ama benim kadar ciddi karşılamadı sanki, kasılma olduğu gün ara beni ona göre ne yapacagımıza bakalım dedi, bende peki dedim.. Arada sırada oluyo ufak çaplı, kontrole bişey kalmadı zaten ayın 23ündeymiş, daha ayrıntılı konuşucam bakalım, o zaman tekrar haberdar ederim.. Çok sağol sorduğun için yoldaşş

bak swevindim böyle olmasına... korkulcak bişide yoktur bak görürsün... benimde karnım ağrıyoo aynı kramp gibi.. sebebi ne bilmiyorum.. salı günü bekliyo bakalım inş..

bak swevindim böyle olmasına... korkulcak bişide yoktur bak görürsün... benimde karnım ağrıyoo aynı kramp gibi.. sebebi ne bilmiyorum.. salı günü bekliyo bakalım inş..
Aa o neden acaba, sürekli mi yoksa arada mı? Sen salı ben perşembe hadi bakalım iyi haberlerle gelelim yine inşallah...

Aa o neden acaba, sürekli mi yoksa arada mı? Sen salı ben perşembe hadi bakalım iyi haberlerle gelelim yine inşallah...
neden olduğunu bilsewmm doktora demiştim progestan verdi.. kullanmadım açıkçası.. bugün gidiyorum dicem ağrım geçmedi diye.. az kaldı minnakımı görmeye heycanım doruktaa...

neden olduğunu bilsewmm doktora demiştim progestan verdi.. kullanmadım açıkçası.. bugün gidiyorum dicem ağrım geçmedi diye.. az kaldı minnakımı görmeye heycanım doruktaa...
Yavrumm progestanı nasıl kullanmazsınnnn!!! Neden kullanmadın anlamadım kiii.. Neyse bi problem yoktur inşallah ne yaptın anlat bakıyımm cinsiyet neymişş, bugünde ben gidicem saat 2de..

Yavrumm progestanı nasıl kullanmazsınnnn!!! Neden kullanmadın anlamadım kiii.. Neyse bi problem yoktur inşallah ne yaptın anlat bakıyımm cinsiyet neymişş, bugünde ben gidicem saat 2de..
kuzumm... biz gittik karın ağrıma anlam veremedi.. ayrıntılıya girdik.. bebeğimin kafatasının altında kistik lezyonlar izlendi dua et bize yanılma olsun inşallah.. bu arada paşamız geliyomuş mevlamın iznile sen nptın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…