bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

duaların ve okuduğun için saolasın gülüm.. rabbim bu müjdeyi alabilmenizi hayırsıyla nasip eylesin her zaman duamda yer veriyorum inanki.. ben suyunu bi kaç sefer içmiştim sonrada içmedim. üzerinde taşı derim.. sudan eşin içmişmiydi..

Sağolasın Allah razı olsun.Hayır eşime içirmedim çünkü o zaman eşimde problem olduğunu bilmiyordum.İçer mi onu da bilmiyorum.

içer inşallah benim eşimde bi problem yoktu ama içti.. düşün benden çok içti hatta
İnşallah.Bakalım şimdi bir doktor kontrolümüz var sırada ona göre hareket edicez artık.Hamilelerin duası kabul olurmuş duanı esirgeme bizlerden.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım :)

İnşallah.Bakalım şimdi bir doktor kontrolümüz var sırada ona göre hareket edicez artık.Hamilelerin duası kabul olurmuş duanı esirgeme bizlerden.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım :)
hayırlı haberler olsun hakkınızda canımm her zaman dualarımdasınızzz.. rabbim en yakın zamanda umudunuzu göndersin..

hayırlı haberler olsun hakkınızda canımm her zaman dualarımdasınızzz.. rabbim en yakın zamanda umudunuzu göndersin..
Merhaba bebek beklerkenki seruveninizi okudum, megersem bnm gibi cekenler cokmus, cok sukur ki sizde bizde pozitifi gorduk ve bebislerimize sahip olacagiz yakinda allah in izniyle. Siz bunlari cekerken yalniz degilmissiniz,bn yalnizdim oysa, 3 sene boyunca ugrastik didindik tedavilerle, en sonunda 4. Senemde 2. Tup bebekle hamile kaldim cok sukur rabbime. Tup bebegi bile sakladim akrabalarimizdan, cok zor surecler atlattik ama hepsine degdi. Arkama donup baktigimda gecmisimin icinde omuz omuza bu imtihanda esimden baska yardimcimin olmadigini gördümm, yine sukretttim. Cok uzulurduk ama gene teselliyi bn verirdim esime, allah vermiyor simdi zamani gelmemis demekki, belki bize cifte mutlulk yasatir derdim esime, esimde imtihan diye sukreder asla isyan etmezdi. Ve tam 4. Seneme girerken rabbim ikiz bebek mujdesiyle bizi sevince bogdu, yatip kalkip sukrediyor,ve isteyen herkese nasip etmesi icin dua ediyoruz. Dilerim ki rabbim bu ramazan ayi hurmetine, bu mubarek cuma gunu hirmetine, hic bi yuvayi meyvesiz birakmasin, hayirli evlatlar versin.. sabretmek bu yolun bir parcasi. Sabrimiz daim olsun insalh arkadaslar..

Merhaba bebek beklerkenki seruveninizi okudum, megersem bnm gibi cekenler cokmus, cok sukur ki sizde bizde pozitifi gorduk ve bebislerimize sahip olacagiz yakinda allah in izniyle. Siz bunlari cekerken yalniz degilmissiniz,bn yalnizdim oysa, 3 sene boyunca ugrastik didindik tedavilerle, en sonunda 4. Senemde 2. Tup bebekle hamile kaldim cok sukur rabbime. Tup bebegi bile sakladim akrabalarimizdan, cok zor surecler atlattik ama hepsine degdi. Arkama donup baktigimda gecmisimin icinde omuz omuza bu imtihanda esimden baska yardimcimin olmadigini gördümm, yine sukretttim. Cok uzulurduk ama gene teselliyi bn verirdim esime, allah vermiyor simdi zamani gelmemis demekki, belki bize cifte mutlulk yasatir derdim esime, esimde imtihan diye sukreder asla isyan etmezdi. Ve tam 4. Seneme girerken rabbim ikiz bebek mujdesiyle bizi sevince bogdu, yatip kalkip sukrediyor,ve isteyen herkese nasip etmesi icin dua ediyoruz. Dilerim ki rabbim bu ramazan ayi hurmetine, bu mubarek cuma gunu hirmetine, hic bi yuvayi meyvesiz birakmasin, hayirli evlatlar versin.. sabretmek bu yolun bir parcasi. Sabrimiz daim olsun insalh arkadaslar..
ve aleykumm selamm canım.. bebek serüveni herkes bir imtihan süreci.. zor ama pes edilmeyen tek yol aslında.. yalnız değildin diyosun aslında çok yanlızdım... eşim çok bebek isteyen biridi ve duygularını kontrol edemiyordu bazen çok yükleniyordu kırıcı oluyordu.. zira hastahanede eşim yüzünden hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilrim.. sorunlu biriymişim gibi bakıldım her yerden dagha doğrusu eşimin ailesinden.. kısırmışım gibi muamelede gördüm çook kez.. unutulmuyoo bazı şeyler. amaa çok şeyde kaleme gelmiyor.. senin adına çok sevindimm gerçekten.. rabbim size mucizenizi göndermiş hemde çifte mucıze tamamlamak nasip olur inşallah.. sağlıklı sıhhatlı kucağımıza alalım rabbimin izniyle.. aynen bu arada rabbim hiççç kimsenin kollarını evlatsızz bırakmasın.. hayırlı olsun ikizlerin... annesi... cinsiyetleride bellimi.. yavrucakların.

ve aleykumm selamm canım.. bebek serüveni herkes bir imtihan süreci.. zor ama pes edilmeyen tek yol aslında.. yalnız değildin diyosun aslında çok yanlızdım... eşim çok bebek isteyen biridi ve duygularını kontrol edemiyordu bazen çok yükleniyordu kırıcı oluyordu.. zira hastahanede eşim yüzünden hıçkıra hıçkıra ağladığımı bilrim.. sorunlu biriymişim gibi bakıldım her yerden dagha doğrusu eşimin ailesinden.. kısırmışım gibi muamelede gördüm çook kez.. unutulmuyoo bazı şeyler. amaa çok şeyde kaleme gelmiyor.. senin adına çok sevindimm gerçekten.. rabbim size mucizenizi göndermiş hemde çifte mucıze tamamlamak nasip olur inşallah.. sağlıklı sıhhatlı kucağımıza alalım rabbimin izniyle.. aynen bu arada rabbim hiççç kimsenin kollarını evlatsızz bırakmasın.. hayırlı olsun ikizlerin... annesi... cinsiyetleride bellimi.. yavrucakların.
Aminnn allah razi olsun cumlemiz icinde hayirki olur ins canm, bnmkilerin cinsiyetini bilmiyorum, en son 10 haftalikken gitmistik, gelecek persembe randevum var, o zamn 14 haftalik olurlar, bakalim gostereceklermi? Yalniz degildin derken en azindan hastanelere srninle gelen vardi anlaminda, bn gurbette tek, esim surekli iste, sorun olmasa bile insanlar sorun yaratip aciyarak bakiyorlar zaten. Her seferinde ayni soruya maruz kalip, guclu gorunup nasip etmemis demek evlat icin cok zordu. Bu yuzden artik evli olip cocugu olmayanlara asla varmi cocuk die sormuyacam. Sukur ki sende atlatmissin ve minik yavruna kavusmussun. Seninkinn cinsiyeti brlli mi peki. Allahim kucagimiza almayida nasip kilsin ins canim

Okuyunca gözlerim doldu ben de bir evladım olsun istiyorum doktor kontrolünde klomen ve yumurta catlatma iğnesi ile pozitifi gördüm geçen hafta, değerim yükselmedi kimyasal gebelik geçiriyorum şuan bugün adetim başladı, ben nisan ayında da kimyasal yaşamıştım çok zor beklemek elim kolu bağlı ne yapacağım inanın hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla hayırlı sağlıklı akıllı evlat sahibi olmayı isteyen herkese bizlere de nasip etsin inşallah.. Konu sahibi arkadaşım seni de tebrik ederim gözün ayın bebeğini kucağına alacağın günleri görmeyi de nasip etsin Rabbim inşallah

Son düzenleme:
Okuyunca gözlerim doldu ben de bir evladım olsun istiyorum doktor kontrolünde klomen ve yumurta catlatma iğnesi ile pozitifi gördüm geçen hafta, değerim yükselmedi kimyasal gebelik geçiriyorum şuan bugün adetim başladı, ben nisan ayında da kimyasal yaşamıştım çok zor beklemek elim kolu bağlı ne yapacağım inanın hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla hayırlı sağlıklı akıllı evlat sahibi olmayı isteyen herkese bizlere de nasip etsin inşallah.. Konu sahibi arkadaşım seni de tebrik ederim gözün ayın bebeğini kucağına alacağın günleri görmeyi de nasip etsin Rabbim inşallah
Rabbim en kisa zamanda kucagina evlatlarini versin insallh, sabredebilmek gerek zamani gelince sende bu duygulari yasayacaksin allahin izniyle, bol bol dua et ve dua iste,allahim ol desin senin icn ins canim

Rabbim en kisa zamanda kucagina evlatlarini versin insallh, sabredebilmek gerek zamani gelince sende bu duygulari yasayacaksin allahin izniyle, bol bol dua et ve dua iste,allahim ol desin senin icn ins canim

Etmem mi canım benim dualara sığınıyorum Allah ım her şeyin hayırlısını verir şüphem yok zamanı gelmeden hiç bir şey olmuyor bunu çok iyi anladım hakkımızda hayırlısını versin Allah ım

Aminnn allah razi olsun cumlemiz icinde hayirki olur ins canm, bnmkilerin cinsiyetini bilmiyorum, en son 10 haftalikken gitmistik, gelecek persembe randevum var, o zamn 14 haftalik olurlar, bakalim gostereceklermi? Yalniz degildin derken en azindan hastanelere srninle gelen vardi anlaminda, bn gurbette tek, esim surekli iste, sorun olmasa bile insanlar sorun yaratip aciyarak bakiyorlar zaten. Her seferinde ayni soruya maruz kalip, guclu gorunup nasip etmemis demek evlat icin cok zordu. Bu yuzden artik evli olip cocugu olmayanlara asla varmi cocuk die sormuyacam. Sukur ki sende atlatmissin ve minik yavruna kavusmussun. Seninkinn cinsiyeti brlli mi peki. Allahim kucagimiza almayida nasip kilsin ins canim
aminn canım.. yanında olması güzel bişeyy amaa tam anlamıyla olmuyosa daa inan zehir oluyor. rabbim nasip eyledi neyseki kötüde olsa zorda olsa geride kldı binnn şükür.. yoksa geçmişe dönüp bakınca kapanmayacak kadar çok şey var.. biz kapatalımm mucizelerimiz bizimle doyasıya tadını çıkarmaya uğraşalım.. öğrenince benide haberdar et merak ederim.. yokk maalesef bizimki göstermiyoo edepli yavrum annesine azda böyle çektriyoo merakta bırakarak.. kız erkek ne farkeder rabbim sağlıklı versin diyoruz her defasındada iştee o minicik kıyafetlerede gözü düşüyo insanın almak için..

Karnim azcik cikmis cok az ama, srnin simdi cikmistir, hsrektlerini hissediyormusun peki
ayva göbeğii kadar oldu göbeğimiz... çok hissetmiyorum hareketlerini.. hafif hafif atmalar oluyo bazen elimi koyuyoum yokluyorum sertlik geliyoo hooop geri kaçıyoo neyse artıkkk bazen çoook atar gibi oluyo yaa

aminn canımm darısıı sizlere inşallah... şükürkii gebe kalabiliyosun.. peki kimyasal olmasının nedeni nedir.. iki sefer yaşamışsın doktorun ne diyo bu durumaa peki..

selamun aleykum... şuan öylesine şaşkınım ki.. ağlamamak için tutuyorum kendimi.. burda bu yüzden vardım.. bebeğimin hayaline bi adım yaklaşabilmek için.. hamilelik haberlerini... hamile kalabilmek için ne yapılmasını felan.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyordum okuyordum.. ve her defasında kırmızılar geliyordu.. bir kere bir kere daha yıkılıyordum.. 2 bitti 3 sene dolcak 21 ağustosda evliliğimide.. ve bu süre içinde o kadar çok tedavi gördüm ki.. o sırayı beklerken tek ben miyim gebe kalamayan diye içten içe ağlıyordum her gelen hamile her gelen hamile... doktor ilaç iğne gönderip duruyo olmuyo tutmuyo işte... nasip değildi.. sizde bilirsiniz hormonlar.. testler.. derken rahim filmi.. işte o gün hayatımın en kötü günüydü doktorum tek tüpün kapalı.. dedi.. yatıyordum sedyede ve o halde ne diye kalkmaya yelkendim. nolcak peki dedim. dün gibi aklımda söyledikleri.. belkide bu yüzden hakkım helal değil.. TEK TÜPÜN KAPALI.. DİĞERİDE KAPANABİLİR BUNUN İÇİN İLAÇ VERCEM ARTIK BANA GELMENE GEREK YOK ! nasıl yani dedim ve ağlamaya başladım.. TÜP BEBEK yaptırcaksın HEMEN dedi ve kapıyı çarptı gitti.. sedyede kaldım ağlayarak.. saolsun hemşireler yardımcı oldu toparlandım kapıda kaynanam ve ablam vardı noldu dediler ve ben deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak kapalı dedim.. o eşime hayatımın en kötü haberini vermek zorunda kaldım o günler nasıl geçti nasıl... inanın hatırlamak dahi istemiyorum.. bu yüzden başka bi doktora gittim durumumu anlattım ve dedi ilk cümle... İLACI ANİDEN VERDİĞİ İÇİN DOKTORUN TÜPÜÜN KENDİNİ KASMIŞTIR.. bu söze dayanarak yine eski doktoruma gelip ilaç tedavisi klomen vs kullandım.. sonuç negatiff negatif.. o kadar çok negatif görüyordum ki.. alt üst olmuştum.. eşim deliler gibi çocuk seven biri ve ben ona bi türlü müjdeyi veremiyordum.. olmuyordu... amma velakin laparoskobiye karar verdik.. tüp kapalı mı değil mi.. sonunda onuda oldum sonuç açık.. hiçbi problem yok.. çok şükür.. .. sonra yine kaldım yerden tedaviye.. ve koca karı ilaçlarına yöneldim. bel çektirmek.. hamama gitmek süt buharı yapmak.. hepsi ayrı bi işlem ayrı bi stresdi.. son olarak ocak ayınca gonal f ye başladık göbekden yaparak yumurtaları büyütmeye çalıştık.. çatlatma iğnesi derken yine negatif... artık bıraktım tedaviyi.. gitmiyordum şubatta ablamın kaynanası umreden Meryem ana otu getirdi benim için. 3 kişiye Meryem suresi okuttuk eşimle 2 rekat namaz kılıp dua edip yarısını üzerime yarısını suya koyup içtik eşimle Meryem suresi okuyordum günde. duhan suresile birde zikirler vardı. o ay süt buharı da yaptım ve öylesine bi kasık ağrısı yaşadım ki.. uzun zamandır hiç ağrımıyordu adetlerim dışımda.. şubattada tutmadı bebek.. nasip değildi. artık aşılamaya karar vermiştim. doktor araştırması yapıyordum. adet olunca gidecektim. beklenen adetim gelmedi. gelmedi.. ama hiç ihtimsl vermiyorum olacağına test yaptım çok silik yok bişi..dedim.. eşimin ve burdaki arkadaşlarımın desteğile dün kan vermeye gittik.. giderken eşime YANIMA PEÇETEDE ALMADIM YOK BİŞİ VE BEN ÇOK AĞLICAM GİTMEYELİm dedim.. kendimce üzülüyordum yok.. yok.. diye.. ve hemşire.. gebelik var deyince kaldım öylece kendime gelemedim. ve hala inanamıyorum.. anlatamadığım söylemediğim o kadar çok şey var ki.. rabbim isteyen tüm kardeşlerimie ablalarıma nasip etsin.. inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. herkese dua ediyorum.. o kadar yalvarıorum ki rabbime..

okadar çok duygulandım suan :KK43: inan kalbim bebek dıye atıyor :KK43: gecen gun adet oldum we asılama yapmıstık asılama sonucunu beklerken erkenden adet oldum.hemde sabah kalkar kalkmaz gordum :KK43: ilk asılamam dı ve gonal f le olmustu...ben pkoyum.yumurtalıklarım çok kistik yapıda we ilaçsız adet goremıorum :KK43:((( dua edıyorum çok duaa...nolur sende et canım hamılesın duan gecer ıns bıze.ismim fatmanur ismen duanı beklıyorum :KK43:

X