Merhaba bebek beklerkenki seruveninizi okudum, megersem bnm gibi cekenler cokmus, cok sukur ki sizde bizde pozitifi gorduk ve bebislerimize sahip olacagiz yakinda allah in izniyle. Siz bunlari cekerken yalniz degilmissiniz,bn yalnizdim oysa, 3 sene boyunca ugrastik didindik tedavilerle, en sonunda 4. Senemde 2. Tup bebekle hamile kaldim cok sukur rabbime. Tup bebegi bile sakladim akrabalarimizdan, cok zor surecler atlattik ama hepsine degdi. Arkama donup baktigimda gecmisimin icinde omuz omuza bu imtihanda esimden baska yardimcimin olmadigini gördümm, yine sukretttim. Cok uzulurduk ama gene teselliyi bn verirdim esime, allah vermiyor simdi zamani gelmemis demekki, belki bize cifte mutlulk yasatir derdim esime, esimde imtihan diye sukreder asla isyan etmezdi. Ve tam 4. Seneme girerken rabbim ikiz bebek mujdesiyle bizi sevince bogdu, yatip kalkip sukrediyor,ve isteyen herkese nasip etmesi icin dua ediyoruz. Dilerim ki rabbim bu ramazan ayi hurmetine, bu mubarek cuma gunu hirmetine, hic bi yuvayi meyvesiz birakmasin, hayirli evlatlar versin.. sabretmek bu yolun bir parcasi. Sabrimiz daim olsun insalh arkadaslar..