delii seni.... bebiş poposunu gösterdi teyzesi... cinsiyet göremedik.. haftaya salı kontrolüm var tekrar... bakalım görcez mi..Ya araya giriyorum amaa asıl senin cinsiyet ne olduuuu?? Belli oldu da bize söylemeyi mi unuttun naptınn kızarım vallaa he
Yaaaaa sahimiii olsun oda bişey, bi poposu olduğunu garantilemiş oldukdelii seni.... bebiş poposunu gösterdi teyzesi... cinsiyet göremedik.. haftaya salı kontrolüm var tekrar... bakalım görcez mi..
canım çrsamba gunu gıtmıstım bu sefere 1 mayıs olarak yazdı satı 7h4günlükmüş bende bulamadım valla ya 2 gune bır hastanedeyım salı gunude hastaneye yatırdı doktorYani doktorda bu sekilde mi söylüyor ne kadarlık oldugunu? Bulantılar icin vallaa hic bi önerim yokben ne denediysem ise yaramamıstı, keske bisey yarasaydı da sanada söyleseydim
canım çrsamba gunu gıtmıstım bu sefere 1 mayıs olarak yazdı satı 7h4günlükmüş bende bulamadım valla ya 2 gune bır hastanedeyım salı gunude hastaneye yatırdı doktor(((
pardon canım 6+4tü çarşamba gunuYani doktorda bu sekilde mi söylüyor ne kadarlık oldugunu? Bulantılar icin vallaa hic bi önerim yokben ne denediysem ise yaramamıstı, keske bisey yarasaydı da sanada söyleseydim
hee yaa çok şükür bi poposu vardı bariz açık ve net.Yaaaaa sahimiii olsun oda bişey, bi poposu olduğunu garantilemiş olduksalı günü kesin görünür artık inşallah.. Artık net bi şekilde bebeğe benzer halini görebilmek çok değişik bi duygu dimi yaa...
Aaa neden hastaneye yatırdı ya??canım çrsamba gunu gıtmıstım bu sefere 1 mayıs olarak yazdı satı 7h4günlükmüş bende bulamadım valla ya 2 gune bır hastanedeyım salı gunude hastaneye yatırdı doktor(((
Bide nasıl hareket ediyo minicik yerdeee, yaradana kurban ya.. Karnın büyüdü mü senin :) benim az biraz var artık, yani mevcutta biraz göbegim vardı zaten o olmasa daha net anlasılırdı aslında.. Sen kac kiloyla baslamıstın? Sormus muydum daha önce..hee yaa çok şükür bi poposu vardı bariz açık ve net.. bakalım prensimiz mi olcak prensesimiz mi.. işin başı sağlıklı olsunlarda... gerçekten çok değişik bi duygu küçücük bi can içinde büyümeye çalışıyo onu görmek tarifsiz bi duygudu
yokk canım... kilo konusuna değinmedik biz hiç... kız benimki hareketsizdi aç gittiğimden olsa gerek oda.. bi kez pozisyon değiştirdi geri eski haline döndü yavrucak.. göbek biraz var bende normalde hiç göbeğim olmadığı için azda olsa farkediliyo..Bide nasıl hareket ediyo minicik yerdeee, yaradana kurban ya.. Karnın büyüdü mü senin :) benim az biraz var artık, yani mevcutta biraz göbegim vardı zaten o olmasa daha net anlasılırdı aslında.. Sen kac kiloyla baslamıstın? Sormus muydum daha önce..
Ayyyy yoksa kız mıdır seninki yaaa.. Biz cinsiyeti ögrenmeden önce erkekler aşırı hareketli oluyo daha erken başlıyolar kıpırdamaya diyodu herkes, ki öylede oldu.. Ay çok merak ettim seninkini yaa.. Hem sen benden zayıfsın oh ne güzel vallaaa.. :) ben 74le baslamıstım aşırı moralim bozulmuştu hatta, hatta tamda diyete başladığım gün öğrenmiştim hamile olduğumu diyette yalan olmuştu :)) 2 hafta öncesine kadarda 66ya düşmüş haldeydim.. Çarşamba kontrol var bakalım ne olmuşumdur, inşallah çok almam ya... Sen al ama :)))))yokk canım... kilo konusuna değinmedik biz hiç... kız benimki hareketsizdi aç gittiğimden olsa gerek oda.. bi kez pozisyon değiştirdi geri eski haline döndü yavrucak.. göbek biraz var bende normalde hiç göbeğim olmadığı için azda olsa farkediliyo..ben 60 kilo ile hamile olduğumu öğrendim.. 2 hafta önceki kntrolde 2 kilo almıştım 62 şimdi ne oldumm sen kaçla kaldın kaçsınn
bakalımm cinsiyeti ne olcak hayırlısı olsun dimi... kızsende vermişin yaa yahu olur mu.. böylede... bende çok almak istemiyorum tabiki sonra nasıl verilck dmi..Ayyyy yoksa kız mıdır seninki yaaa.. Biz cinsiyeti ögrenmeden önce erkekler aşırı hareketli oluyo daha erken başlıyolar kıpırdamaya diyodu herkes, ki öylede oldu.. Ay çok merak ettim seninkini yaa.. Hem sen benden zayıfsın oh ne güzel vallaaa.. :) ben 74le baslamıstım aşırı moralim bozulmuştu hatta, hatta tamda diyete başladığım gün öğrenmiştim hamile olduğumu diyette yalan olmuştu :)) 2 hafta öncesine kadarda 66ya düşmüş haldeydim.. Çarşamba kontrol var bakalım ne olmuşumdur, inşallah çok almam ya... Sen al ama :)))))
Ayynen öyle nasıl verilcek hiç bi fikrim yok, zaten balık etliyim iyice duba gibi olmasam iyidirbakalımm cinsiyeti ne olcak hayırlısı olsun dimi... kızsende vermişin yaa yahu olur mu.. böylede... bende çok almak istemiyorum tabiki sonra nasıl verilck dmi..
düüşünmee kız sende öylee verilir elbet yeterki kafaya koyalım dimi ama... boyun kaç bu arada..Ayynen öyle nasıl verilcek hiç bi fikrim yok, zaten balık etliyim iyice duba gibi olmasam iyidir( bari sen takma kafanaa zayıf başlamışsın zaten 1-0 öndesin cınımm :))
Boy 1.63 falandır heralde ya hic bi zaman net bilemedim :))) daha fazlası degilimdir ama :) sen yarın mı gidicektin kontrolee, bende carsambaadüüşünmee kız sende öylee verilir elbet yeterki kafaya koyalım dimi ama... boyun kaç bu arada..doktor kontrolüne soon 1 günnnnn
ehh benden kısasın o zamann..Boy 1.63 falandır heralde ya hic bi zaman net bilemedim :))) daha fazlası degilimdir ama :) sen yarın mı gidicektin kontrolee, bende carsambaa
maşallah rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin canim. gözlerim dolu dolu okudum umutlandim ayni yollardan gecmişiz tek tupum kapaliymis cikolata kistim var klomen catlatma ignesi... sonuc negatif 2,5 senem olacak..artik iliskiyi bir gorev gibi yapmaktanda usandim. benim icinde dua eder misin.. sevgilerselamun aleykum... şuan öylesine şaşkınım ki.. ağlamamak için tutuyorum kendimi.. burda bu yüzden vardım.. bebeğimin hayaline bi adım yaklaşabilmek için.. hamilelik haberlerini... hamile kalabilmek için ne yapılmasını felan.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyordum okuyordum.. ve her defasında kırmızılar geliyordu.. bir kere bir kere daha yıkılıyordum.. 2 bitti 3 sene dolcak 21 ağustosda evliliğimide.. ve bu süre içinde o kadar çok tedavi gördüm ki.. o sırayı beklerken tek ben miyim gebe kalamayan diye içten içe ağlıyordum her gelen hamile her gelen hamile... doktor ilaç iğne gönderip duruyo olmuyo tutmuyo işte... nasip değildi.. sizde bilirsiniz hormonlar.. testler.. derken rahim filmi.. işte o gün hayatımın en kötü günüydü doktorum tek tüpün kapalı.. dedi.. yatıyordum sedyede ve o halde ne diye kalkmaya yelkendim. nolcak peki dedim. dün gibi aklımda söyledikleri.. belkide bu yüzden hakkım helal değil.. TEK TÜPÜN KAPALI.. DİĞERİDE KAPANABİLİR BUNUN İÇİN İLAÇ VERCEM ARTIK BANA GELMENE GEREK YOK ! nasıl yani dedim ve ağlamaya başladım.. TÜP BEBEK yaptırcaksın HEMEN dedi ve kapıyı çarptı gitti.. sedyede kaldım ağlayarak.. saolsun hemşireler yardımcı oldu toparlandım kapıda kaynanam ve ablam vardı noldu dediler ve ben deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak kapalı dedim.. o eşime hayatımın en kötü haberini vermek zorunda kaldım o günler nasıl geçti nasıl... inanın hatırlamak dahi istemiyorum.. bu yüzden başka bi doktora gittim durumumu anlattım ve dedi ilk cümle... İLACI ANİDEN VERDİĞİ İÇİN DOKTORUN TÜPÜÜN KENDİNİ KASMIŞTIR.. bu söze dayanarak yine eski doktoruma gelip ilaç tedavisi klomen vs kullandım.. sonuç negatiff negatif.. o kadar çok negatif görüyordum ki.. alt üst olmuştum.. eşim deliler gibi çocuk seven biri ve ben ona bi türlü müjdeyi veremiyordum.. olmuyordu... amma velakin laparoskobiye karar verdik.. tüp kapalı mı değil mi.. sonunda onuda oldum sonuç açık.. hiçbi problem yok.. çok şükür.. .. sonra yine kaldım yerden tedaviye.. ve koca karı ilaçlarına yöneldim. bel çektirmek.. hamama gitmek süt buharı yapmak.. hepsi ayrı bi işlem ayrı bi stresdi.. son olarak ocak ayınca gonal f ye başladık göbekden yaparak yumurtaları büyütmeye çalıştık.. çatlatma iğnesi derken yine negatif... artık bıraktım tedaviyi.. gitmiyordum şubatta ablamın kaynanası umreden Meryem ana otu getirdi benim için. 3 kişiye Meryem suresi okuttuk eşimle 2 rekat namaz kılıp dua edip yarısını üzerime yarısını suya koyup içtik eşimle Meryem suresi okuyordum günde. duhan suresile birde zikirler vardı. o ay süt buharı da yaptım ve öylesine bi kasık ağrısı yaşadım ki.. uzun zamandır hiç ağrımıyordu adetlerim dışımda.. şubattada tutmadı bebek.. nasip değildi. artık aşılamaya karar vermiştim. doktor araştırması yapıyordum. adet olunca gidecektim. beklenen adetim gelmedi. gelmedi.. ama hiç ihtimsl vermiyorum olacağına test yaptım çok silik yok bişi..dedim.. eşimin ve burdaki arkadaşlarımın desteğile dün kan vermeye gittik.. giderken eşime YANIMA PEÇETEDE ALMADIM YOK BİŞİ VE BEN ÇOK AĞLICAM GİTMEYELİm dedim.. kendimce üzülüyordum yok.. yok.. diye.. ve hemşire.. gebelik var deyince kaldım öylece kendime gelemedim. ve hala inanamıyorum.. anlatamadığım söylemediğim o kadar çok şey var ki.. rabbim isteyen tüm kardeşlerimie ablalarıma nasip etsin.. inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. herkese dua ediyorum.. o kadar yalvarıorum ki rabbime..
Uuu selvi boylu yoldaşımehh benden kısasın o zamann..evet canım dün gittim 3 lü tarama için kan verdim.. yine cinsiyet göremedik bugün tekrar gidicem sonuçları göstermek için. hadi bakalımm sen neler yapcaksın bugün..
selamun aleykum... şuan öylesine şaşkınım ki.. ağlamamak için tutuyorum kendimi.. burda bu yüzden vardım.. bebeğimin hayaline bi adım yaklaşabilmek için.. hamilelik haberlerini... hamile kalabilmek için ne yapılmasını felan.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyordum okuyordum.. ve her defasında kırmızılar geliyordu.. bir kere bir kere daha yıkılıyordum.. 2 bitti 3 sene dolcak 21 ağustosda evliliğimide.. ve bu süre içinde o kadar çok tedavi gördüm ki.. o sırayı beklerken tek ben miyim gebe kalamayan diye içten içe ağlıyordum her gelen hamile her gelen hamile... doktor ilaç iğne gönderip duruyo olmuyo tutmuyo işte... nasip değildi.. sizde bilirsiniz hormonlar.. testler.. derken rahim filmi.. işte o gün hayatımın en kötü günüydü doktorum tek tüpün kapalı.. dedi.. yatıyordum sedyede ve o halde ne diye kalkmaya yelkendim. nolcak peki dedim. dün gibi aklımda söyledikleri.. belkide bu yüzden hakkım helal değil.. TEK TÜPÜN KAPALI.. DİĞERİDE KAPANABİLİR BUNUN İÇİN İLAÇ VERCEM ARTIK BANA GELMENE GEREK YOK ! nasıl yani dedim ve ağlamaya başladım.. TÜP BEBEK yaptırcaksın HEMEN dedi ve kapıyı çarptı gitti.. sedyede kaldım ağlayarak.. saolsun hemşireler yardımcı oldu toparlandım kapıda kaynanam ve ablam vardı noldu dediler ve ben deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak kapalı dedim.. o eşime hayatımın en kötü haberini vermek zorunda kaldım o günler nasıl geçti nasıl... inanın hatırlamak dahi istemiyorum.. bu yüzden başka bi doktora gittim durumumu anlattım ve dedi ilk cümle... İLACI ANİDEN VERDİĞİ İÇİN DOKTORUN TÜPÜÜN KENDİNİ KASMIŞTIR.. bu söze dayanarak yine eski doktoruma gelip ilaç tedavisi klomen vs kullandım.. sonuç negatiff negatif.. o kadar çok negatif görüyordum ki.. alt üst olmuştum.. eşim deliler gibi çocuk seven biri ve ben ona bi türlü müjdeyi veremiyordum.. olmuyordu... amma velakin laparoskobiye karar verdik.. tüp kapalı mı değil mi.. sonunda onuda oldum sonuç açık.. hiçbi problem yok.. çok şükür.. .. sonra yine kaldım yerden tedaviye.. ve koca karı ilaçlarına yöneldim. bel çektirmek.. hamama gitmek süt buharı yapmak.. hepsi ayrı bi işlem ayrı bi stresdi.. son olarak ocak ayınca gonal f ye başladık göbekden yaparak yumurtaları büyütmeye çalıştık.. çatlatma iğnesi derken yine negatif... artık bıraktım tedaviyi.. gitmiyordum şubatta ablamın kaynanası umreden Meryem ana otu getirdi benim için. 3 kişiye Meryem suresi okuttuk eşimle 2 rekat namaz kılıp dua edip yarısını üzerime yarısını suya koyup içtik eşimle Meryem suresi okuyordum günde. duhan suresile birde zikirler vardı. o ay süt buharı da yaptım ve öylesine bi kasık ağrısı yaşadım ki.. uzun zamandır hiç ağrımıyordu adetlerim dışımda.. şubattada tutmadı bebek.. nasip değildi. artık aşılamaya karar vermiştim. doktor araştırması yapıyordum. adet olunca gidecektim. beklenen adetim gelmedi. gelmedi.. ama hiç ihtimsl vermiyorum olacağına test yaptım çok silik yok bişi..dedim.. eşimin ve burdaki arkadaşlarımın desteğile dün kan vermeye gittik.. giderken eşime YANIMA PEÇETEDE ALMADIM YOK BİŞİ VE BEN ÇOK AĞLICAM GİTMEYELİm dedim.. kendimce üzülüyordum yok.. yok.. diye.. ve hemşire.. gebelik var deyince kaldım öylece kendime gelemedim. ve hala inanamıyorum.. anlatamadığım söylemediğim o kadar çok şey var ki.. rabbim isteyen tüm kardeşlerimie ablalarıma nasip etsin.. inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. herkese dua ediyorum.. o kadar yalvarıorum ki rabbime..
aminn inşallahh... darısıı sizlere umutsuzluk hiçbir zaman yok rabbim ol diyeceği günü bekletiyor bizlerde bi imtihandan geçiyoruz.. inşallah sende yavrunun müjdesini alırsın.. dualarımdasınız gerçekten.. rabbim herkesin tüm gönüllerin yüzünü güldürsün.. stres yapmaa ilişkiyi bi görevden ziyade istediğin için yap.. biliyosun en büyüük düşmanımız stres..maşallah rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin canim. gözlerim dolu dolu okudum umutlandim ayni yollardan gecmişiz tek tupum kapaliymis cikolata kistim var klomen catlatma ignesi... sonuc negatif 2,5 senem olacak..artik iliskiyi bir gorev gibi yapmaktanda usandim. benim icinde dua eder misin.. sevgiler
ilahi.... canımUuu selvi boylu yoldaşım3lü testi doktor mu istedi ya 2li yaptırmamış mıydın sen, hani genelde 2li yaptırana gerek kalmıyo diye biliyorum ondan sordum..seninki çatlatıcak anlaşılan bizi, rengini bi belli edemediii Bu arada benim randevum yarınmış yaa bende sabahın körü kalktım bugün diye, 1 gün daha beklicez bakalım..rüyalarımda hep aynı sahneyi görüyorum zatennn, doktor bidaha bakıyo ve aaaa kızmış bu diyoo
duaların ve okuduğun için saolasın gülüm.. rabbim bu müjdeyi alabilmenizi hayırsıyla nasip eylesin her zaman duamda yer veriyorum inanki.. ben suyunu bi kaç sefer içmiştim sonrada içmedim. üzerinde taşı derim.. sudan eşin içmişmiydi..okuduğumda nasıl kendimi gördüm anlatamam.Senin adına çok sevindim.Sende bizlere dua et de rabbim bize de nasip etsin.O meryem ana otunu nasıl içtin ben bi süre taktım ama baktım hala olmuyo çıkarttım üzüntümden.Takmalı mıyım sence?Ama bizim problem eşimde.Ne yapsam bilemedim ben