bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

Ya araya giriyorum amaa asıl senin cinsiyet ne olduuuu?? Belli oldu da bize söylemeyi mi unuttun naptınn kızarım vallaa he
delii seni.... bebiş poposunu gösterdi teyzesi... cinsiyet göremedik.. haftaya salı kontrolüm var tekrar... bakalım görcez mi..

delii seni.... bebiş poposunu gösterdi teyzesi... cinsiyet göremedik.. haftaya salı kontrolüm var tekrar... bakalım görcez mi..
Yaaaaa sahimiii olsun oda bişey, bi poposu olduğunu garantilemiş olduk salı günü kesin görünür artık inşallah.. Artık net bi şekilde bebeğe benzer halini görebilmek çok değişik bi duygu dimi yaa...

Yani doktorda bu sekilde mi söylüyor ne kadarlık oldugunu? Bulantılar icin vallaa hic bi önerim yok ben ne denediysem ise yaramamıstı, keske bisey yarasaydı da sanada söyleseydim
canım çrsamba gunu gıtmıstım bu sefere 1 mayıs olarak yazdı satı 7h4günlükmüş bende bulamadım valla ya 2 gune bır hastanedeyım salı gunude hastaneye yatırdı doktor (((

canım çrsamba gunu gıtmıstım bu sefere 1 mayıs olarak yazdı satı 7h4günlükmüş bende bulamadım valla ya 2 gune bır hastanedeyım salı gunude hastaneye yatırdı doktor (((
Yani doktorda bu sekilde mi söylüyor ne kadarlık oldugunu? Bulantılar icin vallaa hic bi önerim yok ben ne denediysem ise yaramamıstı, keske bisey yarasaydı da sanada söyleseydim
pardon canım 6+4tü çarşamba gunu

hee yaa çok şükür bi poposu vardı bariz açık ve net.. bakalım prensimiz mi olcak prensesimiz mi.. işin başı sağlıklı olsunlarda... gerçekten çok değişik bi duygu küçücük bi can içinde büyümeye çalışıyo onu görmek tarifsiz bi duygudu

Bide nasıl hareket ediyo minicik yerdeee, yaradana kurban ya.. Karnın büyüdü mü senin :) benim az biraz var artık, yani mevcutta biraz göbegim vardı zaten o olmasa daha net anlasılırdı aslında.. Sen kac kiloyla baslamıstın? Sormus muydum daha önce..

yokk canım... kilo konusuna değinmedik biz hiç... kız benimki hareketsizdi aç gittiğimden olsa gerek oda.. bi kez pozisyon değiştirdi geri eski haline döndü yavrucak.. göbek biraz var bende normalde hiç göbeğim olmadığı için azda olsa farkediliyo.. ben 60 kilo ile hamile olduğumu öğrendim.. 2 hafta önceki kntrolde 2 kilo almıştım 62 şimdi ne oldumm sen kaçla kaldın kaçsınn

Ayyyy yoksa kız mıdır seninki yaaa.. Biz cinsiyeti ögrenmeden önce erkekler aşırı hareketli oluyo daha erken başlıyolar kıpırdamaya diyodu herkes, ki öylede oldu.. Ay çok merak ettim seninkini yaa.. Hem sen benden zayıfsın oh ne güzel vallaaa.. :) ben 74le baslamıstım aşırı moralim bozulmuştu hatta, hatta tamda diyete başladığım gün öğrenmiştim hamile olduğumu diyette yalan olmuştu :)) 2 hafta öncesine kadarda 66ya düşmüş haldeydim.. Çarşamba kontrol var bakalım ne olmuşumdur, inşallah çok almam ya... Sen al ama :)))))

bakalımm cinsiyeti ne olcak hayırlısı olsun dimi... kızsende vermişin yaa yahu olur mu.. böylede... bende çok almak istemiyorum tabiki sonra nasıl verilck dmi..

bakalımm cinsiyeti ne olcak hayırlısı olsun dimi... kızsende vermişin yaa yahu olur mu.. böylede... bende çok almak istemiyorum tabiki sonra nasıl verilck dmi..
Ayynen öyle nasıl verilcek hiç bi fikrim yok, zaten balık etliyim iyice duba gibi olmasam iyidir ( bari sen takma kafanaa zayıf başlamışsın zaten 1-0 öndesin cınımm :))

Ayynen öyle nasıl verilcek hiç bi fikrim yok, zaten balık etliyim iyice duba gibi olmasam iyidir ( bari sen takma kafanaa zayıf başlamışsın zaten 1-0 öndesin cınımm :))
düüşünmee kız sende öylee verilir elbet yeterki kafaya koyalım dimi ama... boyun kaç bu arada.. doktor kontrolüne soon 1 günnnnn

düüşünmee kız sende öylee verilir elbet yeterki kafaya koyalım dimi ama... boyun kaç bu arada.. doktor kontrolüne soon 1 günnnnn
Boy 1.63 falandır heralde ya hic bi zaman net bilemedim :))) daha fazlası degilimdir ama :) sen yarın mı gidicektin kontrolee, bende carsambaa

Boy 1.63 falandır heralde ya hic bi zaman net bilemedim :))) daha fazlası degilimdir ama :) sen yarın mı gidicektin kontrolee, bende carsambaa
ehh benden kısasın o zamann.. evet canım dün gittim 3 lü tarama için kan verdim.. yine cinsiyet göremedik bugün tekrar gidicem sonuçları göstermek için. hadi bakalımm sen neler yapcaksın bugün..

maşallah rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin canim. gözlerim dolu dolu okudum umutlandim ayni yollardan gecmişiz tek tupum kapaliymis cikolata kistim var klomen catlatma ignesi... sonuc negatif 2,5 senem olacak..artik iliskiyi bir gorev gibi yapmaktanda usandim. benim icinde dua eder misin.. sevgiler

ehh benden kısasın o zamann.. evet canım dün gittim 3 lü tarama için kan verdim.. yine cinsiyet göremedik bugün tekrar gidicem sonuçları göstermek için. hadi bakalımm sen neler yapcaksın bugün..
Uuu selvi boylu yoldaşım 3lü testi doktor mu istedi ya 2li yaptırmamış mıydın sen, hani genelde 2li yaptırana gerek kalmıyo diye biliyorum ondan sordum..seninki çatlatıcak anlaşılan bizi, rengini bi belli edemediii Bu arada benim randevum yarınmış yaa bende sabahın körü kalktım bugün diye, 1 gün daha beklicez bakalım..rüyalarımda hep aynı sahneyi görüyorum zatennn, doktor bidaha bakıyo ve aaaa kızmış bu diyoo

okuduğumda nasıl kendimi gördüm anlatamam.Senin adına çok sevindim.Sende bizlere dua et de rabbim bize de nasip etsin.O meryem ana otunu nasıl içtin ben bi süre taktım ama baktım hala olmuyo çıkarttım üzüntümden.Takmalı mıyım sence?Ama bizim problem eşimde.Ne yapsam bilemedim ben

aminn inşallahh... darısıı sizlere umutsuzluk hiçbir zaman yok rabbim ol diyeceği günü bekletiyor bizlerde bi imtihandan geçiyoruz.. inşallah sende yavrunun müjdesini alırsın.. dualarımdasınız gerçekten.. rabbim herkesin tüm gönüllerin yüzünü güldürsün.. stres yapmaa ilişkiyi bi görevden ziyade istediğin için yap.. biliyosun en büyüük düşmanımız stres..

ilahi.... canım bizimki saklıyo galiba ki.. bi türlü doktorumuz ne kız ne erkek diyebildi.. artık bende merak etmiyorum göstermiyor nede olsa... bende gittim geldim canım 2li taramamı yaptıramamıştım o yüzden 3luyu yaptırdık şukur oda iyi çıktı karın ağrım var dedim tekrar progeston başladıhayırlısıı bakalım orucuda ben tutma taraftarı değilim.. mesuliyet almam kendi kararın dedi.. neyseki tutuyorumm inşallah bebeğimde iyi ve sağlıklı ilerlicek.. randevunu karıştırdın galibayaa olsun yarınada sayılı saatler kalmış.. merakla bekliyorumm

duaların ve okuduğun için saolasın gülüm.. rabbim bu müjdeyi alabilmenizi hayırsıyla nasip eylesin her zaman duamda yer veriyorum inanki.. ben suyunu bi kaç sefer içmiştim sonrada içmedim. üzerinde taşı derim.. sudan eşin içmişmiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…