bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

Cokk sukurr rahatdimm o konuda.. Ins sende rahatlarsin canim evet normal ama ben birde zorluyorum kendimi is guc diye onunda etkisi oluyo. Maalesef cuma gdemiyorum doktorum izin almis. Esimin isi nedenyle bugun gdecktik oda olmadi basip artikk ne zamana bakalim..

Kızz dikkat et zorlama kendiniii bende yapıyorum iş güç ama uyuşuk uyuşuk yapıyorum bilerek hergün kaç kere uyarı alıyorum etraftan özelliklede eşimden :) yorma kendini diye diye bi hal oldu çocuk... Ama boş duruncada vakit geçmiyo dimi..

okurken gözlerim doldu..Allah bebeğinizi sağlıkla herşeyiyle tastamam kucağınıza almayı nasip etsin. Sizin adınıza çok sevindim. Darısı başımıza......

Kndimi yormak istemiyorumda iste. Kaynanam felan olunca braz zor oluyo.. Artik eskisi gbi de halimm de olmiyodaa istee

Ayy ne mutlu yaaa çoookkk sevindimm, eee artık aramıza hoşgeldin demenin vakti gelmişte geçiyo demek kiii
Tesekkur ederim canim benim doktorum Şali günü tekrar yaptir demişti inşallah haftaya 1000i geçerse keseyi görürüz herlde iste o zaman bende araniza katildim diyebilirim herlde :)

O masallah canimm minigin seninle aramiza hosgeldin rabbim saglikli huzurlu gunlerde dpgurmak nasip etsinn gozun aydinn bitanemmm
Saolasin tatlim benim inşallah cumlemize nasip etsin rabbim :) ben hala inanamiyorum keseyi görünce herlde farkedicem hamile olduğumu :)

Saolasin tatlim benim inşallah cumlemize nasip etsin rabbim :) ben hala inanamiyorum keseyi görünce herlde farkedicem hamile olduğumu :)
Keseyi gorunce daha bi anliyo insanda... Asilbebegi gorunce bi bambaska oluyo.. Sukur rabbimee bin sukurr

Heyy allahım yaaa .. İsteyerek mi mecburi mii :/ ama senin dinlenmen lazım yaa kim olursa olsun feda etme kendini dikkatli ol aman diyim he.. Ne zorluklarla geldin bu günlere :/
Isteyerkk olurmu kiz.. Dinlenmek icin frsat ariyorum vallahi.. Belim nedense benim cok fena agriyo.. O yuzden ayakta klmk uzun sre oturmak cok yoruyo belimi doktora daniscam.. Bunu da.. Bu gunlere fazlasyla zor geldim.. Evet.. Rabbime emanett ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…