bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

Canım benim ya... Ne kadar tatlı anlatmışsın... Her seferinde buna şahit oldum.. Tedaviler, ilaçlar, iğneler... Bir yerde çaresiz kalıyor.. Ne zaman insan bıraktım tamam zamana şu gün şuraya da giderim deyince Rabbim ol diyor ve oluveriyor... Ne büyüksün Allah'ım.. Ben gebeyken de ve hala daha hatta bebeğimi çıkarırlarken bile doğum anında bile dua etmiştim he Rabbim hiçbir kadını bu güzel duygudan mahruum etme diye... Allah olmayanlara da nasip etsin kuzunuzu da size bağışlasın maşallah... Allah esirgesin...
Rabbimm ol demedikten sonraa dunyayi gezsen ne fayda.. Insanogluyuzz imtihan agir geliyor.. Rabbim.. Bekleyen tumm gonullere nasip eylesin insallah bekleyis zor tedavi zor.. Cok sukur mevlam nasip eyledi.. Insallah saglika dunyaya getrmekde nasip olur kardesimm dualarin icin allah razi olsun..

Canimmm ben arada geliyorumm burayaa sen nerelerdesinn asill

Kuzumm
aysima bana bır umut oldun resmen rabbım yavrunu saglıklı bır sekılde kucgına almyı nasıp etsın ınsallah bende senın yasadıgını yasıyrm su an dun yaptırdgm testte 11.3 cıktı ve doktor dırek yok ama supheli gebelik carsamba tekrar gel dedi ama ben onun varlıgını hıssedıyrm senın yazdıklarını okuyuncada coook heyecanlandım umut oldun bana :)

aysima bana bır umut oldun resmen rabbım yavrunu saglıklı bır sekılde kucgına almyı nasıp etsın ınsallah bende senın yasadıgını yasıyrm su an dun yaptırdgm testte 11.3 cıktı ve doktor dırek yok ama supheli gebelik carsamba tekrar gel dedi ama ben onun varlıgını hıssedıyrm senın yazdıklarını okuyuncada coook heyecanlandım umut oldun bana :)
Melegin seninle cok sukurr mevlayaa canim.. Benimde 11.84 ckmsti.. Bi suru korku saliyo dktorlar aldrs etme icin ferah olsun daima..

aysima bana bır umut oldun resmen rabbım yavrunu saglıklı bır sekılde kucgına almyı nasıp etsın ınsallah bende senın yasadıgını yasıyrm su an dun yaptırdgm testte 11.3 cıktı ve doktor dırek yok ama supheli gebelik carsamba tekrar gel dedi ama ben onun varlıgını hıssedıyrm senın yazdıklarını okuyuncada coook heyecanlandım umut oldun bana :)[/QUOTEg]
Melegin seninle cok sukurr mevlayaa canim.. Benimde 11.84 ckmsti.. Bi suru korku saliyo dktorlar aldrs etme icin ferah olsun daima..

Canim inan şu an gözlerim doldu allah razi olsun agzina sağlık inşallah inşallah öyledir canim çok mutlu oldum su an çok tesekkur ederim aydinlattigin için beni

Canim inan şu an gözlerim doldu allah razi olsun agzina sağlık inşallah inşallah öyledir canim çok mutlu oldum su an çok tesekkur ederim aydinlattigin için beni
Insallahh saglikla buyur melegin.. Haberdar et canim.. Degerlerin takiptedr senin..

Amin inşallah canim dun idrar testi yaptim diğer konuya resimlerinde attim bakabilirsen akşamki daha belirgindir sevinmişti ama sabah daha acik silik cikti bu ne demek anlamadim
Hayırlı olsun inşallah bir arkadaş daha katılmak üzeredir aramıza :) silikse vardır kesinn olmasaydı silik bile çıkmazdı, yani artık herkesin az cok tecrübesi var bu konuda :) Rabbim ve bebeğin seninle olsun inşallah.. Haber ver bizede....

Nyee gremiyosun canim.. Cok sukur hrsey yolunda.. Sen naslsin.. Bebss nasil
Bende iyiyim canımcım.. Bulantıların ne alemde? ben aşırı kötüydüm dünyadan kopmuştum resmen ama çoookkk daha iyiyim Allaha bin şükürr... İkili test olayını falan hallettik işte onda da herşey yolundaydı.. Bende gelişmeler bu kadar :)

Amin inşallah canim dun idrar testi yaptim diğer konuya resimlerinde attim bakabilirsen akşamki daha belirgindir sevinmişti ama sabah daha acik silik cikti bu ne demek anlamadim
Fotosunu goremedim canim amaa benim idrar testimm hayalet czgidi yani.. Dkkatli bakmakdan gzlerm sulaniyodu. Ins.. Hayrli haberlerle gelirsin.. Canim..

Bende iyiyim canımcım.. Bulantıların ne alemde? ben aşırı kötüydüm dünyadan kopmuştum resmen ama çoookkk daha iyiyim Allaha bin şükürr... İkili test olayını falan hallettik işte onda da herşey yolundaydı.. Bende gelişmeler bu kadar :)
Cokm sukurr yavrucaga.. Bulantilarda gectise artik bol takviye zamani.. Ben bulantı evresni atlattim.. Ama hala yemk yerken hep bi yutkunma zorlugum devam ediyo. Icim karsiyo. Cuma kontrolumz var.. Iki gundurde belim cokfena agriyo..

Cokm sukurr yavrucaga.. Bulantilarda gectise artik bol takviye zamani.. Ben bulantı evresni atlattim.. Ama hala yemk yerken hep bi yutkunma zorlugum devam ediyo. Icim karsiyo. Cuma kontrolumz var.. Iki gundurde belim cokfena agriyo..
Ohh valla sen çabuk atlattın demek ki aşırı bulantın olmadı uzun sürecek kadar büyük şans :) benim tam geçmedi de daha hafif... Yemek yaparkende yerkende yavaaş yavaş ilerliyorum ki fazla bulanmasın diye... Bel ağrısı bana çok olmadı ama takma kafana genelde olan bişeymiş zaten duyduğuma göre.. Cuma günü güzel haberler ver inşallah canımmm :nazar:

Hayırlı olsun inşallah bir arkadaş daha katılmak üzeredir aramıza :) silikse vardır kesinn olmasaydı silik bile çıkmazdı, yani artık herkesin az cok tecrübesi var bu konuda :) Rabbim ve bebeğin seninle olsun inşallah.. Haber ver bizede....
Tabiki canim hemen yazicam buraya inşallah amin tesekkur ediyorum :)

Fotosunu goremedim canim amaa benim idrar testimm hayalet czgidi yani.. Dkkatli bakmakdan gzlerm sulaniyodu. Ins.. Hayrli haberlerle gelirsin.. Canim..
Dun ben öğlen tekrar yaptim canim daha netti inşallah canim inşallah resim yukluyrm

Eklentiler

• IMG_20150525_120442.jpg
    IMG_20150525_120442.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 54
X