bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

Isteyerkk olurmu kiz.. Dinlenmek icin frsat ariyorum vallahi.. Belim nedense benim cok fena agriyo.. O yuzden ayakta klmk uzun sre oturmak cok yoruyo belimi doktora daniscam.. Bunu da.. Bu gunlere fazlasyla zor geldim.. Evet.. Rabbime emanett ins
Kızıımm niye öyle yaaa valla üzüldüm bak simdi eşin bilmiyo mu dinlenmen gerektiğini yaa niye öyle bi duruma sokuyo senii.. Kusura bakma haddim degil belkidee, aşırı tepki veririm ben bu tarz konulara tutamadım kendimi yine

Yokk canim.. Bnde tutamam bu konulardaa insanoglu iste kim dort dortluk dusunurki.. El kapisi agir imtihan esime kalsa hc bisi yapma yat dyo amaa o kadar ev halide birakilmiyo zaten elimi vurmadim bi saat cope dönüyor ev..

Aynen birazcikta olsa tahmin ediyorum bebeği görmek helde tarifi olmayan bir duygudur :)
Aynen.. Ben gordugumde doktor bak burda bebegin dediginde inan ilk hamile oldumu ogrendim gun gbi sokdadim.. Cok farkli bi duygu yerlesiyo o an icine gzlerin doluyo. Felan...

Aynen.. Ben gordugumde doktor bak burda bebegin dediginde inan ilk hamile oldumu ogrendim gun gbi sokdadim.. Cok farkli bi duygu yerlesiyo o an icine gzlerin doluyo. Felan...
Aynen ya bende kalakalmıştım.. Kıpır kıpırdı resmen.. Yarın sabah randevum var bakalım cinsiyet ögrenebilecek miyiz, vakti geldi cünkü coktan :)

4 ay oldu dimii sanaa gosterirde ogreniri ins
. ilk cocugun muydu senin

Beni ağlattınız... Ne kadar da güzel yazmışssınız... Allah bebeğinizi sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü etsin... Ne olur bizler için de dua edin... Ben de 9 ay önce 8 haftalık kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. O günden beri de olmadı. tabi bende de bu arada tiroid vs bi kaç hormon bozukluğu çıktı. Hamilelerin duası kabul olur derler, ne olur dua edin bizler için...

Maşallah, Allah nazardan korusun sizi ve yavrunuzu...

kızlar dun persembe yaptırdıgım kan sonucumu aldım beta 4135 çıkmış dun doktoruma gıttım keseyı gorduk cok sukur kucukte olsa 2 hafta sonra gel dedı benımkı gec olmus tahmın ettıgım gbı adet olmadan 1 2 gun once kalmısım olanlara sasırıryordum nasıl olur dıye benım basıma geldı :)

okadar içten yazmışsın ki içim koptu ya kendimi gördüm bende 4 kez kaldım 3 ü düşük oldu sonra aşılama yaptık kalp atışlarını duyduk ilk defa bu sefer kesin oldu dedik onunda kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. şimdi rabbim izin verirse haftaya cuma yine aşılama olucam rabbim yüzümüzü güldürsün...çocuk isteyen adama çocuk verememek kötü bierşey rabbim 6yardımcımız olsun

çok şükür ki mevlayaa gebelik oluşuyo.. sanırım hormonlarında düzene girerse inşallah.. tekrar evlat sahibi olmak nasip olcaktır her zaman duamdaa rabbim kimsenin kucagınıda gönlünü boş bırakmasın evlatlarıyla doldursun.. yaşanması çok zor bi imtihan gerçekten.. duaların ve yorumun için allah razı olsun kardeşim.. inşallah en yakın zamanda miniğin gelir..

ilahii gülme komşuna gelir başına misali.. buda güzel bi gelmee yani geç döllenme olmuş o zaman... tekrarrr aramıza hoşgeldinnn hadii inşallah...

ahh canımm ne kadar zorrr gerçekten deliler gibi çocuk isteyen bi eş ve her ay gelen kırmızılar... gerçekten anlatılmayacak bi hüzün geçidi.. rabbim kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin.. inşallah bundan sonraki gelecek günlerde gözyaşlarini sevince döndürcektir.. aşılamandaa miniğini müjdeler saglıklaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…