Canimm hamimelikden oluyoo stres gerginlik. Hormonlarimiz degismeye basladi artik.. Bende cok duygusalim bu ara.. Ama sen fazla evham yapmamaya calis.. Lekeyide umursama obemli bi durum degildir.. Rahat olmaya calis... Stres yok.. Bu arada bisi olcakmi dyede korku yapmayalim.. Rabbimin emaneti ona emanet.. O halde bu stresde neden ki.. Cok sukur hersey yolunda.. Mutlu ol.. Tadini cikarmaya bak..Anladım canım o zaman en iyisi en yakın zamanda kendi doktoruna bir daha gitmen iyi olur..bu arada sende de oluyor mu bilmiyorum ama arada çok stres oluyorum sanki minisime bisey olacak kaybedicem gibisinden ozellikle bu bi kac kere olan kahverengi lekeden sonra basladi halbuki hic problem edilecek duzeyde degil suan da da cok iyiyim ama mesela bugun cok stresliyim bu sefer de stresten korkuyorumnolacak bu halim sacma sapan bir ruh haline girdim ((
Canimm hamimelikden oluyoo stres gerginlik. Hormonlarimiz degismeye basladi artik.. Bende cok duygusalim bu ara.. Ama sen fazla evham yapmamaya calis.. Lekeyide umursama obemli bi durum degildir.. Rahat olmaya calis... Stres yok.. Bu arada bisi olcakmi dyede korku yapmayalim.. Rabbimin emaneti ona emanet.. O halde bu stresde neden ki.. Cok sukur hersey yolunda.. Mutlu ol.. Tadini cikarmaya bak..
Aynenn yaa basimiz beladaa. Bende allak bullak oldumm.. Ama olsun kafadan atmak ve rahat olmak zorundayiz.. Bu gunlerde gececek... Saglikla huzurla brbislerimiz kucagimizda olcak.. Iyi dusunelimm iyi olsunn gulumm..Çok çok haklısın canım ayrıyetten desteğin bana çok iyi geliyor saolbilmek ama becerememek bazen en kötü durumlardandır ama başarıcam inşallah hep iyi düşünerek :) ah bu hormonlar onlarında etkisi büyük tabi :))
Canim okurken aglama mak için zor tuttum kendimi çok şükür sonu iyi olmuş hayriyla al kucağına insallahselamun aleykum... şuan öylesine şaşkınım ki.. ağlamamak için tutuyorum kendimi.. burda bu yüzden vardım.. bebeğimin hayaline bi adım yaklaşabilmek için.. hamilelik haberlerini... hamile kalabilmek için ne yapılmasını felan.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyordum okuyordum.. ve her defasında kırmızılar geliyordu.. bir kere bir kere daha yıkılıyordum.. 2 bitti 3 sene dolcak 21 ağustosda evliliğimide.. ve bu süre içinde o kadar çok tedavi gördüm ki.. o sırayı beklerken tek ben miyim gebe kalamayan diye içten içe ağlıyordum her gelen hamile her gelen hamile... doktor ilaç iğne gönderip duruyo olmuyo tutmuyo işte... nasip değildi.. sizde bilirsiniz hormonlar.. testler.. derken rahim filmi.. işte o gün hayatımın en kötü günüydü doktorum tek tüpün kapalı.. dedi.. yatıyordum sedyede ve o halde ne diye kalkmaya yelkendim. nolcak peki dedim. dün gibi aklımda söyledikleri.. belkide bu yüzden hakkım helal değil.. TEK TÜPÜN KAPALI.. DİĞERİDE KAPANABİLİR BUNUN İÇİN İLAÇ VERCEM ARTIK BANA GELMENE GEREK YOK ! nasıl yani dedim ve ağlamaya başladım.. TÜP BEBEK yaptırcaksın HEMEN dedi ve kapıyı çarptı gitti.. sedyede kaldım ağlayarak.. saolsun hemşireler yardımcı oldu toparlandım kapıda kaynanam ve ablam vardı noldu dediler ve ben deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak kapalı dedim.. o eşime hayatımın en kötü haberini vermek zorunda kaldım o günler nasıl geçti nasıl... inanın hatırlamak dahi istemiyorum.. bu yüzden başka bi doktora gittim durumumu anlattım ve dedi ilk cümle... İLACI ANİDEN VERDİĞİ İÇİN DOKTORUN TÜPÜÜN KENDİNİ KASMIŞTIR.. bu söze dayanarak yine eski doktoruma gelip ilaç tedavisi klomen vs kullandım.. sonuç negatiff negatif.. o kadar çok negatif görüyordum ki.. alt üst olmuştum.. eşim deliler gibi çocuk seven biri ve ben ona bi türlü müjdeyi veremiyordum.. olmuyordu... amma velakin laparoskobiye karar verdik.. tüp kapalı mı değil mi.. sonunda onuda oldum sonuç açık.. hiçbi problem yok.. çok şükür.. .. sonra yine kaldım yerden tedaviye.. ve koca karı ilaçlarına yöneldim. bel çektirmek.. hamama gitmek süt buharı yapmak.. hepsi ayrı bi işlem ayrı bi stresdi.. son olarak ocak ayınca gonal f ye başladık göbekden yaparak yumurtaları büyütmeye çalıştık.. çatlatma iğnesi derken yine negatif... artık bıraktım tedaviyi.. gitmiyordum şubatta ablamın kaynanası umreden Meryem ana otu getirdi benim için. 3 kişiye Meryem suresi okuttuk eşimle 2 rekat namaz kılıp dua edip yarısını üzerime yarısını suya koyup içtik eşimle Meryem suresi okuyordum günde. duhan suresile birde zikirler vardı. o ay süt buharı da yaptım ve öylesine bi kasık ağrısı yaşadım ki.. uzun zamandır hiç ağrımıyordu adetlerim dışımda.. şubattada tutmadı bebek.. nasip değildi. artık aşılamaya karar vermiştim. doktor araştırması yapıyordum. adet olunca gidecektim. beklenen adetim gelmedi. gelmedi.. ama hiç ihtimsl vermiyorum olacağına test yaptım çok silik yok bişi..dedim.. eşimin ve burdaki arkadaşlarımın desteğile dün kan vermeye gittik.. giderken eşime YANIMA PEÇETEDE ALMADIM YOK BİŞİ VE BEN ÇOK AĞLICAM GİTMEYELİm dedim.. kendimce üzülüyordum yok.. yok.. diye.. ve hemşire.. gebelik var deyince kaldım öylece kendime gelemedim. ve hala inanamıyorum.. anlatamadığım söylemediğim o kadar çok şey var ki.. rabbim isteyen tüm kardeşlerimie ablalarıma nasip etsin.. inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. herkese dua ediyorum.. o kadar yalvarıorum ki rabbime..
Allahh. Razi olsunn canimm... Rabbm o gunleride nasp eylesin.. Dleyenlern kucagnida doldrsun...Canim okurken aglama mak için zor tuttum kendimi çok şükür sonu iyi olmuş hayriyla al kucağına insallah
Ayyy yavrum yaa ben o kadar kötüydüm kiii apar topar anneme geldim o yüzden hic bakamadım bende seni merak ettim inanki.. Yeni yeni bulantım hafifledi sanki ilk zamana göre coookkk daha iyiyim Allaha bin şükür.. Sen nasılsın durumlar nasıll??
Hayrrr olsunn canimm... Annene nden gttin.. Bulantılardan dolayimii aklimm sizdee benimdee.. Basladii skntilarr.. Midemm berbatt kokularr mahvediyoo resmenn.. Birdee basim cok donuyoo aclklada mucadelee deerkennn ugras veriyorummAyyy yavrum yaa ben o kadar kötüydüm kiii apar topar anneme geldim o yüzden hic bakamadım bende seni merak ettim inanki.. Yeni yeni bulantım hafifledi sanki ilk zamana göre coookkk daha iyiyim Allaha bin şükür.. Sen nasılsın durumlar nasıll??
Bulantı iştahsızlık berbattım yaaa, anneden başka kim bakabilir o yüzden geldim iyi ki varlarr yaa.. Yoksa asla kendi başıma kalkamazdım bunun altındanHayrrr olsunn canimm... Annene nden gttin.. Bulantılardan dolayimii aklimm sizdee benimdee.. Basladii skntilarr.. Midemm berbatt kokularr mahvediyoo resmenn.. Birdee basim cok donuyoo aclklada mucadelee deerkennn ugras veriyorumm
Ya evet insanın içinde hep bi kuşku oluyo, banada 1 ay sonraya randevu vermişti ama 2 hafta erken gittim valla meraktan... Rabbim sessiz sedasız kolluyo işte onları içimizdeHee annelerr candrrr yaa. Rabbim. Korusun atlayirz ins bu gunleride.. Kist en son duruyoduu. Doktora bi hafta snra gtcemm.. Bakalimm bi ay snra demsti ama rahat etmiyoo icimm..
Aynenn oylee canimm.. Amaa ben daha fogru duzgun bi doktora baslayamadim ki.. Hepsi farkliydi.. O yuzdenn kndi dktoruma tekrar gdicemm sonucuda baska bi doktor bakmstii yani kafam allak bullakk bu yuzdennYa evet insanın içinde hep bi kuşku oluyo, banada 1 ay sonraya randevu vermişti ama 2 hafta erken gittim valla meraktan... Rabbim sessiz sedasız kolluyo işte onları içimizde
Canimmm nyee bu kadar siknti yapiyosunki...bnde nadr giriyorum.. Amaaa bu kadar takmiyorum olack olmuycak hrsey rabbmden inancimda kalbmde hep bu yönde aklimsendee kalrr arada becikk dee insallah skntszz gecerrr rabbm korurrKızlar ben cok kafama taktığım için artık internette gebelikle ilgili konulara girmeyi yasakladım kendime..2 hafta sonra 3 aylık olacam insallah bi hayirlisiyla bu sureci atlatip rahatlayim sonra tekrar baslarim girmeye ama simdi ne okusam kendime uyarliyorum cok sıkıntı veriyorum hem bebege hem kendimesizleri simdilik opuyorum insallah 2 hafta sonra guzel haberlerle gelirim gerci suan da rabbime sukur bi sorun yok ama olsun :) kendinize cok dikkat edin bolca dinlenin
Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin.çok sevindim sizin adınıza yazınızı okuyunca.Bende 2 yıldır istiyorum .yarın ilk aşılama mı yaptırıcam.Rabbim insallah hayırlısıyla bizimde hayalimizi gerçekleştirir.selamun aleykum... şuan öylesine şaşkınım ki.. ağlamamak için tutuyorum kendimi.. burda bu yüzden vardım.. bebeğimin hayaline bi adım yaklaşabilmek için.. hamilelik haberlerini... hamile kalabilmek için ne yapılmasını felan.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyordum okuyordum.. ve her defasında kırmızılar geliyordu.. bir kere bir kere daha yıkılıyordum.. 2 bitti 3 sene dolcak 21 ağustosda evliliğimide.. ve bu süre içinde o kadar çok tedavi gördüm ki.. o sırayı beklerken tek ben miyim gebe kalamayan diye içten içe ağlıyordum her gelen hamile her gelen hamile... doktor ilaç iğne gönderip duruyo olmuyo tutmuyo işte... nasip değildi.. sizde bilirsiniz hormonlar.. testler.. derken rahim filmi.. işte o gün hayatımın en kötü günüydü doktorum tek tüpün kapalı.. dedi.. yatıyordum sedyede ve o halde ne diye kalkmaya yelkendim. nolcak peki dedim. dün gibi aklımda söyledikleri.. belkide bu yüzden hakkım helal değil.. TEK TÜPÜN KAPALI.. DİĞERİDE KAPANABİLİR BUNUN İÇİN İLAÇ VERCEM ARTIK BANA GELMENE GEREK YOK ! nasıl yani dedim ve ağlamaya başladım.. TÜP BEBEK yaptırcaksın HEMEN dedi ve kapıyı çarptı gitti.. sedyede kaldım ağlayarak.. saolsun hemşireler yardımcı oldu toparlandım kapıda kaynanam ve ablam vardı noldu dediler ve ben deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak kapalı dedim.. o eşime hayatımın en kötü haberini vermek zorunda kaldım o günler nasıl geçti nasıl... inanın hatırlamak dahi istemiyorum.. bu yüzden başka bi doktora gittim durumumu anlattım ve dedi ilk cümle... İLACI ANİDEN VERDİĞİ İÇİN DOKTORUN TÜPÜÜN KENDİNİ KASMIŞTIR.. bu söze dayanarak yine eski doktoruma gelip ilaç tedavisi klomen vs kullandım.. sonuç negatiff negatif.. o kadar çok negatif görüyordum ki.. alt üst olmuştum.. eşim deliler gibi çocuk seven biri ve ben ona bi türlü müjdeyi veremiyordum.. olmuyordu... amma velakin laparoskobiye karar verdik.. tüp kapalı mı değil mi.. sonunda onuda oldum sonuç açık.. hiçbi problem yok.. çok şükür.. .. sonra yine kaldım yerden tedaviye.. ve koca karı ilaçlarına yöneldim. bel çektirmek.. hamama gitmek süt buharı yapmak.. hepsi ayrı bi işlem ayrı bi stresdi.. son olarak ocak ayınca gonal f ye başladık göbekden yaparak yumurtaları büyütmeye çalıştık.. çatlatma iğnesi derken yine negatif... artık bıraktım tedaviyi.. gitmiyordum şubatta ablamın kaynanası umreden Meryem ana otu getirdi benim için. 3 kişiye Meryem suresi okuttuk eşimle 2 rekat namaz kılıp dua edip yarısını üzerime yarısını suya koyup içtik eşimle Meryem suresi okuyordum günde. duhan suresile birde zikirler vardı. o ay süt buharı da yaptım ve öylesine bi kasık ağrısı yaşadım ki.. uzun zamandır hiç ağrımıyordu adetlerim dışımda.. şubattada tutmadı bebek.. nasip değildi. artık aşılamaya karar vermiştim. doktor araştırması yapıyordum. adet olunca gidecektim. beklenen adetim gelmedi. gelmedi.. ama hiç ihtimsl vermiyorum olacağına test yaptım çok silik yok bişi..dedim.. eşimin ve burdaki arkadaşlarımın desteğile dün kan vermeye gittik.. giderken eşime YANIMA PEÇETEDE ALMADIM YOK BİŞİ VE BEN ÇOK AĞLICAM GİTMEYELİm dedim.. kendimce üzülüyordum yok.. yok.. diye.. ve hemşire.. gebelik var deyince kaldım öylece kendime gelemedim. ve hala inanamıyorum.. anlatamadığım söylemediğim o kadar çok şey var ki.. rabbim isteyen tüm kardeşlerimie ablalarıma nasip etsin.. inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. herkese dua ediyorum.. o kadar yalvarıorum ki rabbime..
rabimmm birgün bana da yaşatacak mı bu duyguları diye geçiriyorum içimden derinnn bir nefes alarak böyle güzel umutlu hikayeleri okuyunca...bu süreç çok zor çokk ağırselamun aleykum... şuan öylesine şaşkınım ki.. ağlamamak için tutuyorum kendimi.. burda bu yüzden vardım.. bebeğimin hayaline bi adım yaklaşabilmek için.. hamilelik haberlerini... hamile kalabilmek için ne yapılmasını felan.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyordum okuyordum.. ve her defasında kırmızılar geliyordu.. bir kere bir kere daha yıkılıyordum.. 2 bitti 3 sene dolcak 21 ağustosda evliliğimide.. ve bu süre içinde o kadar çok tedavi gördüm ki.. o sırayı beklerken tek ben miyim gebe kalamayan diye içten içe ağlıyordum her gelen hamile her gelen hamile... doktor ilaç iğne gönderip duruyo olmuyo tutmuyo işte... nasip değildi.. sizde bilirsiniz hormonlar.. testler.. derken rahim filmi.. işte o gün hayatımın en kötü günüydü doktorum tek tüpün kapalı.. dedi.. yatıyordum sedyede ve o halde ne diye kalkmaya yelkendim. nolcak peki dedim. dün gibi aklımda söyledikleri.. belkide bu yüzden hakkım helal değil.. TEK TÜPÜN KAPALI.. DİĞERİDE KAPANABİLİR BUNUN İÇİN İLAÇ VERCEM ARTIK BANA GELMENE GEREK YOK ! nasıl yani dedim ve ağlamaya başladım.. TÜP BEBEK yaptırcaksın HEMEN dedi ve kapıyı çarptı gitti.. sedyede kaldım ağlayarak.. saolsun hemşireler yardımcı oldu toparlandım kapıda kaynanam ve ablam vardı noldu dediler ve ben deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak kapalı dedim.. o eşime hayatımın en kötü haberini vermek zorunda kaldım o günler nasıl geçti nasıl... inanın hatırlamak dahi istemiyorum.. bu yüzden başka bi doktora gittim durumumu anlattım ve dedi ilk cümle... İLACI ANİDEN VERDİĞİ İÇİN DOKTORUN TÜPÜÜN KENDİNİ KASMIŞTIR.. bu söze dayanarak yine eski doktoruma gelip ilaç tedavisi klomen vs kullandım.. sonuç negatiff negatif.. o kadar çok negatif görüyordum ki.. alt üst olmuştum.. eşim deliler gibi çocuk seven biri ve ben ona bi türlü müjdeyi veremiyordum.. olmuyordu... amma velakin laparoskobiye karar verdik.. tüp kapalı mı değil mi.. sonunda onuda oldum sonuç açık.. hiçbi problem yok.. çok şükür.. .. sonra yine kaldım yerden tedaviye.. ve koca karı ilaçlarına yöneldim. bel çektirmek.. hamama gitmek süt buharı yapmak.. hepsi ayrı bi işlem ayrı bi stresdi.. son olarak ocak ayınca gonal f ye başladık göbekden yaparak yumurtaları büyütmeye çalıştık.. çatlatma iğnesi derken yine negatif... artık bıraktım tedaviyi.. gitmiyordum şubatta ablamın kaynanası umreden Meryem ana otu getirdi benim için. 3 kişiye Meryem suresi okuttuk eşimle 2 rekat namaz kılıp dua edip yarısını üzerime yarısını suya koyup içtik eşimle Meryem suresi okuyordum günde. duhan suresile birde zikirler vardı. o ay süt buharı da yaptım ve öylesine bi kasık ağrısı yaşadım ki.. uzun zamandır hiç ağrımıyordu adetlerim dışımda.. şubattada tutmadı bebek.. nasip değildi. artık aşılamaya karar vermiştim. doktor araştırması yapıyordum. adet olunca gidecektim. beklenen adetim gelmedi. gelmedi.. ama hiç ihtimsl vermiyorum olacağına test yaptım çok silik yok bişi..dedim.. eşimin ve burdaki arkadaşlarımın desteğile dün kan vermeye gittik.. giderken eşime YANIMA PEÇETEDE ALMADIM YOK BİŞİ VE BEN ÇOK AĞLICAM GİTMEYELİm dedim.. kendimce üzülüyordum yok.. yok.. diye.. ve hemşire.. gebelik var deyince kaldım öylece kendime gelemedim. ve hala inanamıyorum.. anlatamadığım söylemediğim o kadar çok şey var ki.. rabbim isteyen tüm kardeşlerimie ablalarıma nasip etsin.. inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. herkese dua ediyorum.. o kadar yalvarıorum ki rabbime..
Bebk icin ugras verdimiz surecler oylesine zor ki... Mevlamm bekleyen isteyen tum gonullere anneligi.. Bu mujdeyi nasip eylesin.. Ins en kisa zamanda hayrlisyla evladnin mujdesiyle mujdelenirsin kardesim.. Rabbimde bol dua.. Bol sabir.. Inssrabimmm birgün bana da yaşatacak mı bu duyguları diye geçiriyorum içimden derinnn bir nefes alarak böyle güzel umutlu hikayeleri okuyunca...bu süreç çok zor çokk ağırama Rabbimin verdiği imtihan başımız gözümüz üstüne deyip Rabbimden umudumu kesmiyorum..duaya çok ihtiyacım var.. bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..:) bu kadar zorluklardan sonra onu kucağına almak tarif edilemez bir duygudur eminim Rabbim o duyguyu da tattırsın sana inşallah..:)
Aminn canimm inss.. Rabbim szede en kisa zamanda nasip eylesin..Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin.çok sevindim sizin adınıza yazınızı okuyunca.Bende 2 yıldır istiyorum .yarın ilk aşılama mı yaptırıcam.Rabbim insallah hayırlısıyla bizimde hayalimizi gerçekleştirir.
selamun aleykum... şuan öylesine şaşkınım ki.. ağlamamak için tutuyorum kendimi.. burda bu yüzden vardım.. bebeğimin hayaline bi adım yaklaşabilmek için.. hamilelik haberlerini... hamile kalabilmek için ne yapılmasını felan.. herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyordum okuyordum.. ve her defasında kırmızılar geliyordu.. bir kere bir kere daha yıkılıyordum.. 2 bitti 3 sene dolcak 21 ağustosda evliliğimide.. ve bu süre içinde o kadar çok tedavi gördüm ki.. o sırayı beklerken tek ben miyim gebe kalamayan diye içten içe ağlıyordum her gelen hamile her gelen hamile... doktor ilaç iğne gönderip duruyo olmuyo tutmuyo işte... nasip değildi.. sizde bilirsiniz hormonlar.. testler.. derken rahim filmi.. işte o gün hayatımın en kötü günüydü doktorum tek tüpün kapalı.. dedi.. yatıyordum sedyede ve o halde ne diye kalkmaya yelkendim. nolcak peki dedim. dün gibi aklımda söyledikleri.. belkide bu yüzden hakkım helal değil.. TEK TÜPÜN KAPALI.. DİĞERİDE KAPANABİLİR BUNUN İÇİN İLAÇ VERCEM ARTIK BANA GELMENE GEREK YOK ! nasıl yani dedim ve ağlamaya başladım.. TÜP BEBEK yaptırcaksın HEMEN dedi ve kapıyı çarptı gitti.. sedyede kaldım ağlayarak.. saolsun hemşireler yardımcı oldu toparlandım kapıda kaynanam ve ablam vardı noldu dediler ve ben deli gibi hıçkıra hıçkıra ağlayarak kapalı dedim.. o eşime hayatımın en kötü haberini vermek zorunda kaldım o günler nasıl geçti nasıl... inanın hatırlamak dahi istemiyorum.. bu yüzden başka bi doktora gittim durumumu anlattım ve dedi ilk cümle... İLACI ANİDEN VERDİĞİ İÇİN DOKTORUN TÜPÜÜN KENDİNİ KASMIŞTIR.. bu söze dayanarak yine eski doktoruma gelip ilaç tedavisi klomen vs kullandım.. sonuç negatiff negatif.. o kadar çok negatif görüyordum ki.. alt üst olmuştum.. eşim deliler gibi çocuk seven biri ve ben ona bi türlü müjdeyi veremiyordum.. olmuyordu... amma velakin laparoskobiye karar verdik.. tüp kapalı mı değil mi.. sonunda onuda oldum sonuç açık.. hiçbi problem yok.. çok şükür.. .. sonra yine kaldım yerden tedaviye.. ve koca karı ilaçlarına yöneldim. bel çektirmek.. hamama gitmek süt buharı yapmak.. hepsi ayrı bi işlem ayrı bi stresdi.. son olarak ocak ayınca gonal f ye başladık göbekden yaparak yumurtaları büyütmeye çalıştık.. çatlatma iğnesi derken yine negatif... artık bıraktım tedaviyi.. gitmiyordum şubatta ablamın kaynanası umreden Meryem ana otu getirdi benim için. 3 kişiye Meryem suresi okuttuk eşimle 2 rekat namaz kılıp dua edip yarısını üzerime yarısını suya koyup içtik eşimle Meryem suresi okuyordum günde. duhan suresile birde zikirler vardı. o ay süt buharı da yaptım ve öylesine bi kasık ağrısı yaşadım ki.. uzun zamandır hiç ağrımıyordu adetlerim dışımda.. şubattada tutmadı bebek.. nasip değildi. artık aşılamaya karar vermiştim. doktor araştırması yapıyordum. adet olunca gidecektim. beklenen adetim gelmedi. gelmedi.. ama hiç ihtimsl vermiyorum olacağına test yaptım çok silik yok bişi..dedim.. eşimin ve burdaki arkadaşlarımın desteğile dün kan vermeye gittik.. giderken eşime YANIMA PEÇETEDE ALMADIM YOK BİŞİ VE BEN ÇOK AĞLICAM GİTMEYELİm dedim.. kendimce üzülüyordum yok.. yok.. diye.. ve hemşire.. gebelik var deyince kaldım öylece kendime gelemedim. ve hala inanamıyorum.. anlatamadığım söylemediğim o kadar çok şey var ki.. rabbim isteyen tüm kardeşlerimie ablalarıma nasip etsin.. inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. herkese dua ediyorum.. o kadar yalvarıorum ki rabbime..