bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

Ciktim cok sukurr canim.. Hersey iyimis.. Ultrasnda kalp atslari gorundu. Duymadim ama bilmek bile rahatlatti.. Kustim ciftlemis sknti degil dedi dktor baklim

Ooo süper bi haber bu inan çok mutlu oldum canım benim :) ama ben biliyordum güzel haberler verecegini bak kalp atisini da gordun super yaa bundan sonra moral bozmak yok hersey cok guzel olacak insallah :)

Ooo süper bi haber bu inan çok mutlu oldum canım benim :) ama ben biliyordum güzel haberler verecegini bak kalp atisini da gordun super yaa bundan sonra moral bozmak yok hersey cok guzel olacak insallah :)
Insallahhj canim. Gercektenn rabbim isterse hersey oluyo. Cok sukurr hadi insallahhjj sendende guzel haberler. Aliriz gttin mi doktora kalp atislarini duydunmu

Insallahhj canim. Gercektenn rabbim isterse hersey oluyo. Cok sukurr hadi insallahhjj sendende guzel haberler. Aliriz gttin mi doktora kalp atislarini duydunmu

Aynen canım :) benim yarın kontrolüm iple çekiyorum resmen zaman hiç geçmedi gibi bi duyaydim rabbimin izniyle cok mutlu olucam :)

Aynen canım :) benim yarın kontrolüm iple çekiyorum resmen zaman hiç geçmedi gibi bi duyaydim rabbimin izniyle cok mutlu olucam :)
Hadii insallah gulum.. Hayirli haberlerini bekliyorumm pit pitlari duydaa gel insallahh

Oh be güzel haber oldu bu :) cok sevindik bak hepimiz.. İnşallah böyle bişey olmaz bidaha ...
Amiiiinnnn canim. Rabbim kimseye yasatmasin insallah.. Artik geriye dogru rahatlikla saymak nasip olsun hepimize...

Gittin mi canim doktoraa merak ettim.

Gittin mi canim doktoraa merak ettim.

Tatlımmm gittim bugün ve o sevimli pıtpıtları duydum rabbimin izniyle herşey çok iyi görünüyor dedi doktor olması gerektiği gibi gidiyormuş yani haftasına göre idealmiş herşeyi..bir daha ki kontrol de 15 gün sonra olacak..ama içim çok rahatladı bugun ve belirgindi baya ultrasonda inanamadım resmen :)

ohhh çoook şükürr içimizz rahatladıı gülümm benimm yaa sağlıkla büyürler inşallah minişlerimiz.. bu arada unuttum kaç haftalıkdınız canım siz. yemek işini nsıl yapıyosun

ohhh çoook şükürr içimizz rahatladıı gülümm benimm yaa sağlıkla büyürler inşallah minişlerimiz.. bu arada unuttum kaç haftalıkdınız canım siz. yemek işini nsıl yapıyosun

Aynen bitanem yaa suan 7+1 görünüyor ultrasonda ve takvime de uyuyor..yemeğe gelince sürekli aç hissediorm iki hafta da iki kilo almışım çok moralim bozuldu bugun.. bundan sonra ciddi sınırlar koyacam kendime ama bence bunda progestanında etkisi var zaten o ilacın çoğu yan etkisini yaşadım ama şükür bugunden itibaren kullanmayı bırakıyorum suan gerek yok dedi doktor.. sen nasıl yapiosun tatlim? Bir de senin nasıl geçio suan?

bi hafta oluyo aramızda kız o zaman bende 6+3 bugün. progeston bende kullanmaya başladım pazartesiden beri. dün çok fenaydım yattım yerden kalkamadım bulantım ve çok aşırı baş dönmem vardı kalkınca ayakta zor duruyordum acaba ilaçdanmıydı bilemedim bugun baş dönmem hala devam ediyo birde kokulara karşı hassaslaştım. off çok sık acıkıyorum bende.. yemek yicem ama midem el vermiyor nolcak bilemedim özel yedin bişi varmı ben normal devam ediyorum

Kızlarrr siz benden iyisiniz o zamann acıkmalar kilo almalar falan, ben napıcam bilmiyorum hiç.. Nerdeyse 20 günde 5 kilo verdim... Yemek yemeyi unuttum diyebilirim geçer mi bu günlerrrr.....

Kızlarrr siz benden iyisiniz o zamann acıkmalar kilo almalar falan, ben napıcam bilmiyorum hiç.. Nerdeyse 20 günde 5 kilo verdim... Yemek yemeyi unuttum diyebilirim geçer mi bu günlerrrr.....
Bulantin mi cok canimmm yaa
. doktorunla gorustun mu

Evet aramızda bir hafta var zaten senin doğum takviminde 6 aralık yazıyor doktor bana 1 aralık dedi ama normal tabi böyle olması..yaa bu progestan aynılarını bana da yaptı ama dün bıraktım bugun daha iyiyim sen artık sabredeceksin çünkü o ilac cok guzel koruyor bebegi ihtiyacim olsaydi bende sabrede sabrede icecektim ama suan da gerek yokmus..ben normalde sagliksiz beslenirdim artik oyle yapmiyorum hergun muz elma süt portakal suyu haslanmis yumurta et sebze ne varsa yiyorum yani saglikli seyler yiyorum ve ac hissettikce de bolca beyaz leblebi yiyorum hic kilo yapmazmis o..bugun de bademe baslayacam hem zayiflatirmis hem de yararliymis..ama bugun istahim cok yok acaba ilac mi yapti merak ettim :)

Canım senin yasadigin cok normal 3 ayını doldurunca gececek ama bir kac hafta daha sabretmen lazım..zaten bebek suan senin depolarından besleniyor yani kilo versen de yiyemesen de bebege bir zarari yok bu durumun..yani ben bu kadar erken kilo almayi istemezdim bazen acaba ilk aylar bulantim mi olsaydi da bu kadar acikmasaydim diyorum zaten son aylar yeterince kilo gelecek

Heee evet canim.. Ilac yapiyo sanirim.. Fazlasiyla ackiyorum yemek yemeke gelmiyor. Icimden ac kaliyorum. Minise bisi olcak diye korkuyorum bu yemek yuzunden. Haftaya kontrolum vsr. Kaynanmda geliyo nasilyaocam bilmiyorum

Evet zararı yokmuş aama işte sinir bozukluğu yaşamamak elde değik çünkü halim kalmadı hiç sürekli ağzımda acı bi tat falan şikayetler şikayetler

Heee evet canim.. Ilac yapiyo sanirim.. Fazlasiyla ackiyorum yemek yemeke gelmiyor. Icimden ac kaliyorum. Minise bisi olcak diye korkuyorum bu yemek yuzunden. Haftaya kontrolum vsr. Kaynanmda geliyo nasilyaocam bilmiyorum

Bence canın istiyorsa yemen lazım canım kendini o kadar sıkma ama daha az kalorili seyler yiyebilirsin kuruyemis elma falan tarzi onlardan bisi olmaz aksine yararlari bile var..haftaya iyice buyumus olur minisin kaynananla aran nasıl?

Evet zararı yokmuş aama işte sinir bozukluğu yaşamamak elde değik çünkü halim kalmadı hiç sürekli ağzımda acı bi tat falan şikayetler şikayetler

Malesef bu durumu hamilelerin cogu yasiyor insallah 3 ayin doldugunda kurtulursun eminimki cok zordur..acaba daha kolay atlatmanin yolu var midir? Sordun mu doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…