bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

Saol.. Gulum allah razi olsun. Insallah yolunda gitmeyen bisuler yoktur. Rabbimin emaneti almaz ins benden. Doktoru goremedik daha. Yatiyorum hala. Serum yiye yiye kolum agridi.

Sakın aklına kötü seyler getirme canim insallah rabbim onu sana bagislayacak ama biraz zorlu bi surec olacak sadece sabret ve dua et..buradan da haberdar et beni inan merak ediyorum seni

Sakın aklına kötü seyler getirme canim insallah rabbim onu sana bagislayacak ama biraz zorlu bi surec olacak sadece sabret ve dua et..buradan da haberdar et beni inan merak ediyorum seni
Canim ...insallah rabbim meleklerimizi korur.. Oglen doktor geldi. Ult. Bakti. Kese bozulmamis duruyo dedi. Kistinde dedi. Degisen bisi yok ayni yarin tekrar ult bakacaz emin olamadim dedi. Yanliz kaldim dger hastalar taburcu oldu. Senin bebs gorundumydu cnim

Bak iste ne güzel kesende bi problem yok tatlım sakın olumsuz düşünüp üzülme ben inanıorm sağlıklı bir biçimde taburcu olacaksın..benim bu çarşamba randevum o zaman belli olacak bebis insallah rabbim ikimize de saglikla kucagimiza almayi nasip eder ama bunun icin yapmamiz gereken en önemli sey sakin kalabilmek..ben de gecen hafta cok moral bozuklugu yasadim ama baktim uzuldukce daha kotu oluorm sonra bir daha kotu dusunmedim ve ondan sonra duzelim resmen yani bu cidden cok onemli tatlim

Cok sukur bitanem moralim yerinde inaniyorum rabbime.. Bebegim allahin izniyle birakmicak ins beni. Kalp atislarini duydun mu. Kac haftaliksin ult. Insallah rabbim kucagimiza alabilmeyide nasip eyler.. Gulummmmmm

Ya ben yeni gördümmmm iyi misinnnnn ??? ((( okudum yazdıklarını gerci kesede sorun yokmus, cıktın mı hastaneden napıcakmıssın lekelenme neden olmus yerlesmeden mi acaba ??
Cok sukur kesede bisi yok dedi ama kanamaya dairde bisi demedi. Emin olamadi yarin tekrar grcem renkli ult. Hastahanedeyim canim hala.

Cok sukur bitanem moralim yerinde inaniyorum rabbime.. Bebegim allahin izniyle birakmicak ins beni. Kalp atislarini duydun mu. Kac haftaliksin ult. Insallah rabbim kucagimiza alabilmeyide nasip eyler.. Gulummmmmm

Amin bitanem inaniorm bende hersey çok güzel olacak bence bizim aramizda bi hafta var ben senden bi hafta önde gidio gibiyim iste bu carsamba kalp atisi, haftam falan hepsi belli olacak ama hesaplarima gore suan 6+5 im

Korkma bişiy olmaz ..kaç kere şiddetli kanamam oldu ,17haftalığım ,Rabbim ömür verdiyse Yaşar
Cook sukur canim.. Rabbim yardimcimiz olsun insallah rabbime emanetler.. Serumlarla yatiyprim iki gündür. Psikolojim bpzuldu

Amin bitanem inaniorm bende hersey çok güzel olacak bence bizim aramizda bi hafta var ben senden bi hafta önde gidio gibiyim iste bu carsamba kalp atisi, haftam falan hepsi belli olacak ama hesaplarima gore suan 6+5 im
Hadi yaa benimkide 6 hafta oldu bugun ult. Gore. 5 gun var o zaman.. Tabi ult girince haftasi tam belli olur. Habersiz birakma. Bzide. Ben koca bi seerum daha yedim

Hadi yaa benimkide 6 hafta oldu bugun ult. Gore. 5 gun var o zaman.. Tabi ult girince haftasi tam belli olur. Habersiz birakma. Bzide. Ben koca bi seerum daha yedim

Ayy canım benim o serumlar sifa oluyor sana niye kötü düşünüyorsun asıl sen bizi habersiz bırakma en yakın zamanda çok güzel haberler bekliorm senden dualarım seninle tatlım :)

Ayy canım benim o serumlar sifa oluyor sana niye kötü düşünüyorsun asıl sen bizi habersiz bırakma en yakın zamanda çok güzel haberler bekliorm senden dualarım seninle tatlım :)
Hee caanim yaa minisimiz. Bizimle olsundaa raziyim bu ignelre serumlara. Tutunsunda insallah... Umarim guzel haberler vermek nasip olur... Bitanemm

Olacak olacak tatlışım gönülden inanıyorum ben
Yeni bigunn gunaydinn. Tatlim. Gece uyku biraz zor oldu hala basim agriyo.. Sanci ceken iki hamis mubarekler sanciyi birakti deikoduya basladi cinlerim geldi tepeme. Ne tuhaf insanlar var bu memlekette. Yaa. Bugun ult gunu bakalim neler olcakk...

Yeni bigunn gunaydinn. Tatlim. Gece uyku biraz zor oldu hala basim agriyo.. Sanci ceken iki hamis mubarekler sanciyi birakti deikoduya basladi cinlerim geldi tepeme. Ne tuhaf insanlar var bu memlekette. Yaa. Bugun ult gunu bakalim neler olcakk...
Ne yaptın canım bakıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…