bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

Bence canın istiyorsa yemen lazım canım kendini o kadar sıkma ama daha az kalorili seyler yiyebilirsin kuruyemis elma falan tarzi onlardan bisi olmaz aksine yararlari bile var..haftaya iyice buyumus olur minisin kaynananla aran nasıl?
Napalim artik rabbime emanet insallah saglikla buyur icimizde.. Iyiyiz suan icin.. Bi problem yokda.

Malesef bu durumu hamilelerin cogu yasiyor insallah 3 ayin doldugunda kurtulursun eminimki cok zordur..acaba daha kolay atlatmanin yolu var midir? Sordun mu doktora?
Valla sormadım cünkü dünya üzerindeki bütün anne adayları cekiyor bunu :) eğer bi çözümü olsaydı böyle bi sıkıntıda olmazdı zaten, doktorada cok nazlanmak istemedim açıkcası :)

Valla sormadım cünkü dünya üzerindeki bütün anne adayları cekiyor bunu :) eğer bi çözümü olsaydı böyle bi sıkıntıda olmazdı zaten, doktorada cok nazlanmak istemedim açıkcası :)
doktora nazlanmak olmuyor bu emin olun bende 12. haftaya kadar çok bulantı çektim doktorum bulantı hapı verdi çok zor durumda kaldığımda içiyordum rahatlıyordum bence söylemelisiniz doktorunuza

Tatlı anne adayları ne alemdesiniz :) ben gecen hafta biraz fazla gezdim, sanırım o sebeple cuma akşamı kahve lekenmem oldu tekrar başladım progestana yani ilac bebegi koruyor biliyorum ama yan etkilerini sevmiyorum..gerci simdi vajinal yoldan alıyorum etkileri daha bi az hissediliyor cidden..bu arada dün akşam biraz bulantım oldu ama gecti suan..valla ne zor seymis hergun bunu yasadigimi dusunemiorm cidden cok zor sizin nasıl geciyor?

Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder. Hayırlı olsun diyeyim, ne diyeyim bilemiyorum aynı dönemlerde hamile kalmışız. Benime tam 1 senenin sonunda hamile kalabildim. Yazınızı okurken gözlerim doldu çok duygulandım. Allahım isteyen herkese nasip etsinn. Kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canim.. Artik bebbis hssetirmeye basladi vallahi ... Benim aclikda basim dertte birde bas donmem fazla. Gozumun onu karariyo surekli... Bel agrim var uzun sure ayakta kalamiyorum sende kalmamaya dikkat et. Bu arada dun doktor kontrolum vardi. Ayrıntıli ult. Girdik kalp atimi var diyolsr. Fakat kese icinde bebek gorunmuyo nasil isse artik. Kistlerim nolcak her doktor onu diyo.. Sen gormusmuydun bebegi..

Aminnn... Bitanemm.. Rabbim dileyen gonulleri bu duyguyla tatlandirsin insallah.. Satin ne zamandi canim senin.. Dktor kontrolkerin nasil gecti.. Benim kalp atimi var deniliyo bebs gorunmedi. Henuz. Anlamadim.. Bugun 7 haftalik cikiyo ult.

Aminnn... Bitanemm.. Rabbim dileyen gonulleri bu duyguyla tatlandirsin insallah.. Satin ne zamandi canim senin.. Dktor kontrolkerin nasil gecti.. Benim kalp atimi var deniliyo bebs gorunmedi. Henuz. Anlamadim.. Bugun 7 haftalik cikiyo ult.
Amin canım benim. Satım 14 şubat en sonki adetimin ilk günüydü. ama muhtemelen benım ayın sonunda geç döllenme oldu. Yoksa şu an ultrasonda 7 haftalık görünüyor. Kalp atışını geçen cumartesi gördük. Kendiside yan gelmiş yatıyordu 1 cm falan ama daha küçücük. Bende de diğer tarafta kist gördüler ama o çokta önemli değilmiş. Kalp atışını siz duydunuz mu? HAni kalp atışını görüpte kendisini nasıl göremediniz onu anlamadım doktorlar ne diyorlar peki? Bende de müthiş bi pöçük(kuyruk sokumu) ağrısı var.

Evett adetne gore gec dollenme cunku benim batta 24 subat yani. Cok sukur gormussun canim sen.. Ben goremedim kesenin boyutu 9.3mm. Kalp atisi ult pozitif rkniktr diyo gecen hafta doktorum kalp atisi baslamis demusti.. Anlamafim neden gorunmedgini.. Kistten hayrlsyla kurtulursak bebsimDe saglkla buyurse insallah.. Dusunuyorum smdii kara kara.. 1 ay snra gel dedi ama icim durmaz ki nasil yapcam blmiyorimum

O zman demek bi sıkıntı yok ki 1 ay sonra gel demiş. İçini ferah tut canım. Bol bol bebişlerimiz için dua edelim. İnşallah cnaım en kısa zamanda sende görürsün bebeğini? Peki hamilelik sende nasıl etkiler yapıyor?

Tatlım kalp atışı varsa bebekte vardır sonucta kalp tek başına oluşamaz dimi ama :) bence ultrason cihazı çok teknolojik değildir bir de haftan daha erken ondan görünmemiş olabilir sakın bunun için üzme kendini..
Ayrıyetten bence başka bir doktor mu denesen acaba bu doktoru pek gözüm tutmadı sonuçta 3 ay dolana kadar kontroller 15 gunde bir yapılır 4.aya kadar 3 haftaya cikar sonra ayda bire düşer yani 1 ay sonra gel demis sana ama çook geç geldi bana ben genelde boyle oluyor diye biliyorum doktorumda boyle olmasi gerektigini soyluyor..

Canimm.. Yaaa cok acikiyorumm bennn... Dayanamiyorumm acligaa.. Bel agrimm.. Cok.. Kasiklarimdaa batiyo.. Istee.. Sende nasill ilerliyo

Canimm yaaa benim doktor toplantiya gitmisti baska bir doktora gosterdim oda zaten cok tuhafti.. Bilmiyorumm ne zaman giderimm.. 1 ay sonra demesi banada cok tuhaf geldi zaten.. Dogru duzgun bilgi alamiyoruzz bu nedir yaa vallahi..

Canimm yaaa benim doktor toplantiya gitmisti baska bir doktora gosterdim oda zaten cok tuhafti.. Bilmiyorumm ne zaman giderimm.. 1 ay sonra demesi banada cok tuhaf geldi zaten.. Dogru duzgun bilgi alamiyoruzz bu nedir yaa vallahi..

Devlete mi gidiyorsun canım?

Devletin ilgisi çok iyi olamıyor malesef peki kadın doğum hastanesine mi gidiyorsun yoksa normal bir hastanemi? Araştırma ya da kadın doğum hastaneleri daha ilgili diye duymuştum teknolojileride diğerlerine göre daha iyi oluyormuş normallere göre..bence bir de başka bir doktora görün derim ben ne kaybedersinki kuzum? Bir de tam kan tahlili alınmışmıydı senden sonuçların ne çıktı alındıysa?

Kadin dogum hastahanesi canim. Kan degerlerimde aksi cikacak bi durumdan bahsedilmedi betada gayet iyi sekilde ilerliyor. Kalp atisida varr ama kese kucuk sanirim gorunmuyo.m baska doktordan ziyade kndi doktoruma gidicem cunku duzgun bi sekilde konusamadik onunla bu bilgiyi verende diger doktorda zaten duzgun bilgi vermeden gonderiyo kendi hastasi olmadim icin

Anladım canım o zaman en iyisi en yakın zamanda kendi doktoruna bir daha gitmen iyi olur..bu arada sende de oluyor mu bilmiyorum ama arada çok stres oluyorum sanki minisime bisey olacak kaybedicem gibisinden ozellikle bu bi kac kere olan kahverengi lekeden sonra basladi halbuki hic problem edilecek duzeyde degil suan da da cok iyiyim ama mesela bugun cok stresliyim bu sefer de stresten korkuyorum nolacak bu halim sacma sapan bir ruh haline girdim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…