• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bı erkek neden sıcak soğuk davranışlar sergiler ?

İşyerinde sevdiğim değer verdiğim bı arkadaşım hatta özel hayatımla ilgili evlenip ayrıldığımi kendisiyle paylaştığım arkadaşım var. Fazla vıcık vıcık samimiyetimiz olmasada kardeşim gibi severim , başlarda sürekli yanıma gelir ilgilenir kolay gelsin kankalar vs bende is ortamında herkese belirli mesafem olduğunda erkek kankamda olsa soğuk duruyordum onun gibi yakınlık göstermedim. Esas konu son iki aydır işyerinde yanıma pek gelmez ama özelden sürekli yazar ses kayıtları videolar vs işyerine gelince benimle gezerken bile tedirgin oluyor sanki. Şimdide beni instagramdan silmiş. Bunu daha öncede yapmıştı sebebini sorduğumda sürekli görüldü atiyon kanka alındım bende sildim dedi. (Kendisi benim bi erkeğe baglanamadigimi ve Zoe bı karakter olduğuma varana kadar tüm detayları biliyor acaba taktikmi uyguluyor diye düşünmüyor değilim :) yani şuan kendisine beni neden sildin davranışları sergilemiycem direk onu yok sayarak hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum ? Siz olsanız napardiniz
Dengesiz erkek . Yok say en güzeli

Biri bana ağzını yaya yaya görüldü atıypon kanka ben de alındım sildim dese üzerine dakika düşünmem. Gevşek.

İşyerinde sevdiğim değer verdiğim bı arkadaşım hatta özel hayatımla ilgili evlenip ayrıldığımi kendisiyle paylaştığım arkadaşım var. Fazla vıcık vıcık samimiyetimiz olmasada kardeşim gibi severim , başlarda sürekli yanıma gelir ilgilenir kolay gelsin kankalar vs bende is ortamında herkese belirli mesafem olduğunda erkek kankamda olsa soğuk duruyordum onun gibi yakınlık göstermedim. Esas konu son iki aydır işyerinde yanıma pek gelmez ama özelden sürekli yazar ses kayıtları videolar vs işyerine gelince benimle gezerken bile tedirgin oluyor sanki. Şimdide beni instagramdan silmiş. Bunu daha öncede yapmıştı sebebini sorduğumda sürekli görüldü atiyon kanka alındım bende sildim dedi. (Kendisi benim bi erkeğe baglanamadigimi ve Zoe bı karakter olduğuma varana kadar tüm detayları biliyor acaba taktikmi uyguluyor diye düşünmüyor değilim :) yani şuan kendisine beni neden sildin davranışları sergilemiycem direk onu yok sayarak hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum ? Siz olsanız napardiniz
Ben yerinizde olsam kendi kendime' acaba taktik mi uyguluyor ' diye düşünerek gelin güvey olmazdım

Bence kanka demeyi ufak çocuklar desin ya . Koca koca insanlar kanka diye konuştukça irite oluyorum .:KK51:
Sana gelecek olursak takma yoksay . Taktik olarak değil dengesiz tutum sergileyen herkesi sonsuza kadar yoksay önüne bak.

Diyorum ya iş ortamında bu çocuk değil genel tavrim erkeklerle konuşsamda mesafeliyim. O da aynı şekilde 2ay öncesine kadar selamlar sabahlar kolay gelsinler vs yaparken şuan iş yerinde haddinden fazla mesafeli davranirken özelden de bı okadar ilgili. Bende bu davranışın farkında olduğum için iş yerinde onun gibi onu yok sayıp özelden samimiyeti devam ettirdim düne kadar hesap sormadım taktik uyguladigini düşünerek hedefine ulaştığını düşünsün diye ya kanka niye artık yanıma gelmiyosun kiriliyorum vs davranışlar sergiledim çocuk beni shesabindan silmiş :)
Benzer bir davranışı flörtüm kişisi yaptığı için iletişimi kestim. Burada da ikilemde kalıp konu açmıştım, ben mi yanlış anlıyorum acaba diye ama yok. Dengesiz insan kafa karıştırıyor. En iyisi uzak durmak.

Kendinizce anlamlar yükleyip çıkarımlar yapıyorsunuz gibi geldi bana. 👀

Adamın konuyla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Özelden sana bişey soyluycem kanka diye mesaj atmış cevap vermedim niye görüldü atıyorsun yazmış. Hala ne anlam çıkarmam gerektiğini anlamadım. Hesap sormuycam bildiğin yok sayicam kendisini

Biriyle gorusuodur gorustugu kışı senı ıstemıodur .Sebep bu .

Mal bence gelısımını tamamlamamış

Adam bi yoklamış seni kusura bakma da boşluktasın eşinden ayrılmışsın belki yatar kalkarız amacı
Bakmış olmamış yoluna bakmış
Bence bu adamdan uzak dur.
Beni silen adamı kafaya takmazdım valla hesap bile sormam banane ya.

Böyle taktik mi olur, saçma diye düşünüyordum bu haberi gördüm 🤭😂 Olabiliyormuş…
E8FC6B9B-A779-41C2-AD4C-8263DEC177A2.webp

Adamın derdi belli. Millete duyurmadan szinle takılmak. Size niyetinide ufaktan belli etmiş. Geçmişte bir kız iş arkadaşımında benzer durum başına gelmişti. İş yerinde gayet mesafeli olan adam, özelden kıza ne mesajlar, kız söylediğinde ben inanmamıştım, mesajları görene kadar. Kızın arkasından orda burda da bana asılıyor ama ben resmi takılıyorum diye konuşuyordu gerizekalı.

Back
X