Bı erkek neden sıcak soğuk davranışlar sergiler ?

Puprple000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
182
71
28
İşyerinde sevdiğim değer verdiğim bı arkadaşım hatta özel hayatımla ilgili evlenip ayrıldığımi kendisiyle paylaştığım arkadaşım var. Fazla vıcık vıcık samimiyetimiz olmasada kardeşim gibi severim , başlarda sürekli yanıma gelir ilgilenir kolay gelsin kankalar vs bende is ortamında herkese belirli mesafem olduğunda erkek kankamda olsa soğuk duruyordum onun gibi yakınlık göstermedim. Esas konu son iki aydır işyerinde yanıma pek gelmez ama özelden sürekli yazar ses kayıtları videolar vs işyerine gelince benimle gezerken bile tedirgin oluyor sanki. Şimdide beni instagramdan silmiş. Bunu daha öncede yapmıştı sebebini sorduğumda sürekli görüldü atiyon kanka alındım bende sildim dedi. (Kendisi benim bi erkeğe baglanamadigimi ve Zoe bı karakter olduğuma varana kadar tüm detayları biliyor acaba taktikmi uyguluyor diye düşünmüyor değilim :) yani şuan kendisine beni neden sildin davranışları sergilemiycem direk onu yok sayarak hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum ? Siz olsanız napardiniz

bir insanda olmasi gerekwn dürüstlük kavraminin bu kiside oldugunu düsünmüyorum, hoslaniyorsa acikca hoslaniyorum desin ne o yandan yandan hareketler. Hic irdelemeyin bile bence

bir insanda olmasi gerekwn dürüstlük kavraminin bu kiside oldugunu düsünmüyorum, hoslaniyorsa acikca hoslaniyorum desin ne o yandan yandan hareketler. Hic irdelemeyin bile bence
Mesajlasirken benden beklentisi var gibi ben yüz versem hoşlandığını soyluycek gibi ama istemediği cevap gelince kanka kardeşim diye hitap ediyor. Bu aralar dikkatimi çekti sadece. Neyse dediğin gibi hoslanti varsa adam gibi çıksın salak saçma davranışlar sergilemesin

Dışarda sizinle samimi görülmek istemiyor
Sizde iletişimi kesin
Görüldü atiyon sildim kanka da ergen muhabbeti yahu kanka ne ayrıca
Bı ara sevgili muhabbetinden işten cikartilanlar oldu. Neden yanıma gelmiyorsun artık diye sorduğumda yanlış anlasilmayalim iş ortamı vs demişti ama ben samimi bulmadım cevabini

Bı ara sevgili muhabbetinden işten cikartilanlar oldu. Neden yanıma gelmiyorsun artık diye sorduğumda yanlış anlasilmayalim iş ortamı vs demişti ama ben samimi bulmadım cevabini
Bence bu muhabbetler falan çok çocukça çoluk çocuk avutmayin bence kac yaşındasınız bilmiyorum ama sizde mesafeli olun bu insana

bence
işyerinde başka bir kızla görüşüyor onunla arasında sorun çıkmasın diye sizinle görüşmüyormuş gibi yapıyor
sosyal medyasından silmesinin nedeni de kız kontrol ediyordur

ben sizin yerinizde olsam mesafeliymişsiniz zaten aynen mesafeli devam ederdim hiçbirşey olmamış gibi

Bence bu muhabbetler falan çok çocukça çoluk çocuk avutmayin bence kac yaşındasınız bilmiyorum ama sizde mesafeli olun bu insana
Diyorum ya iş ortamında bu çocuk değil genel tavrim erkeklerle konuşsamda mesafeliyim. O da aynı şekilde 2ay öncesine kadar selamlar sabahlar kolay gelsinler vs yaparken şuan iş yerinde haddinden fazla mesafeli davranirken özelden de bı okadar ilgili. Bende bu davranışın farkında olduğum için iş yerinde onun gibi onu yok sayıp özelden samimiyeti devam ettirdim düne kadar hesap sormadım taktik uyguladigini düşünerek hedefine ulaştığını düşünsün diye ya kanka niye artık yanıma gelmiyosun kiriliyorum vs davranışlar sergiledim çocuk beni shesabindan silmiş :)

Yok kuzum işyerinden sevgili olacağı kişiyi düşünmüyorum. Benim karakterimi bildiği için o yakın davranirken benim ona aynı yakınlığı kurmamam hırs gibi yani kendine bağlatmak istiyor. Ben de bunu anladım ve dün sadece onun egosunu tatmin etmek için yanıma gelmiyorsun kiriliyorum bak neden beni umursamiyosun gibi tavırlar sergiledim ama vallahi sırf bak amacına ulaştıni düşünsün diye. Düşündüğüm gibi de çıktı hesabından beni silmiş. Sanırım şuan ona hesab sormami bekliyor.

Dediğim gibi en güzeli uzak durmak çok önemli biri mi yani ne önemi var ki sizde takmayın

ayy çok yorucu resmen bu adam

Yasattigimizi yasariz.
Soguk yapiyorum diyorsun..Bir denemistir,iki denemistir ucuncusunde sıkılmıstır.
Adam zaten gordugun halde sallamiyorsun demek suretiyle derdini anlatmis.
Ayrica tam olarak hayatinda da sayilmiyor duz bir mantikla.
Yani burada bir kazanc yada kayip yok.İstedigini yapabilirsin.

biri birini sosyal medyasından siliyorsa bu başkası görmesin diyedir. gerçekten alındıysa alındım ondan silmiştim demez cidden alınma reaksiyonları da gösterir.

siz ya kanka niye yanıma gelmiyorsun dediğiniz için taktik olarak sizi sosyal medyadan silmesi aşırı saçma böyle taktik mi olur. bence başka biri görmesin diye. eğer taktikse de pasif agresif gelişmemiş bir insan. ben erkeklerin bu kadar taktik yapacak derin canlılar olduğunu düşünmüyorum. beklemediğiniz hiç düşünmediğiniz biriyle konuşuyor belki de iş yerinde. sonuçta işteyken size de soğukmuş, belki konuştuğu diğer kadına da iş yerinde soğuktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…