Kizlar sadece tarafsız bir şekilde bakmanızı ve bana fikirlerinizi söylemenizi istiyorum keza ben mantığımi konusturamiyorm sanırım hormonlar ağır basmaya başladı
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
-oncelikle eşim asker ve sürekli görevlerde(bu aralar şansıma gebeliğim başladığından bu yana göreve gitmedi şükür)
-Eşimin ailesi de Manisa'da yaşıyor ve biz her yaz mutlaka yanlarına ugrariz bir haftalık en az(çünkü toplam izin süremiz zaten iki hafta)
-bir eltim var geçen sene bu zamanlar gebeydi ve hiç kimildamadi kaynanam ve kaynbabam gidip geldiler yanına
-ne isse eşimin ailesi uc hafta önce illa ki tutturdular buraya gelin diye (bu arada biz ankaradayiz) ben özel aracimizla gitmemize rağmen yarım saatte bir benzinlikte WC molası,acıkma ritüelleri,sırt ağrısı vs çeke çeke o saatlerce yolu gittim sırf eşimi kırmamak için. Çünkü ailesini ozlediğini biliyorum. Malesef hastalık kol geziyor ama onlar telefonda sürekli baskı yapıyorlardi eşime ben de kıyamadım razı oldum Allah'a emanet gittik geldik
-ziyaretimiz iki gün sürdü çünkü eşimin ise gitmesi gerekiyordu acele acele gittik geldik(değdi mi bence değmedi ama eşim için paha biçilemez çünkü annesi babasıdır anlıyorum onu da)(ayrıca iki gün boyunca iki büklüm oturdum kaldım ayağımı nereye uzatmaya çalışsam kv ayağımın dibine oturdu mecbur toparlandım gece sürekli uyandım ama rahatsız ederim diye çekindim oturdum kaldım vs.zordu bnm icn)
-simdi ise az önce tekrar aradı babası ve eşime izin almasını ve oraya gelmesini söyledi. (Birkaç gündür tek gündem bu malesef)
![Silah :silah: :silah:](/images/smiley/silah.gif)
simdi geldik benim cildirdigim konuya
Benim yollarda sersefil ola ola gittiğimi,oraya gittiğimde rahat edemediğimi ve gebelik sürecinde biraz zorlandığımi biliyorlar. Düşünüyorum ki benim gelemeyeceğimi bildiklerinden ısrarla cagirmalarinin sebebi sadece eşimin gelmesini istemeleri. Gitsin benim için problem değil ama geçen yıl eltimin üstüne bunca titrerlerken beni savruk otu gibi ordan oraya koşturmaya çalışmaları zoruma gidiyor ya da eşimin beni burda bırakip gelmesini istemelerine güceniyorum. Eşim ailesine ben yolculukta zorlandigim için gelemeyecegimizi söylemesine rağmen tekrar tekrar cagiriyorlar ve ben artık eşime sardım malesef. Neden bu konu kapanmıyor sürekli bu yüzden ben üzülüyorum diye ona saldiriyorum. Hırsımi alamıyorum biraz da hormonlar coşkun seller gibi zaten. Onlar gelsin diyorm onlar doğumda gelcekler zaten diyor. E o zaman? Hatta ilk başlarda yok diyen sevgili koca ayı eşim bugün de gitsem kızar mısın demeye basladi
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
Ben ne tepki vereceğini şaştım kaldım bı bakış açısı lazım bana kizlar