- Konu Sahibi karbeyaz_00
-
Arkadaşlar merhaba
ben yeni üyeyim acayip derecede zayıflamak istiyorum.birbirimize destek olacağımız bi arkadaş varmdıır zayıflamak isteyen
bi kardeş,bu yolda bi destekçi çok ihtiyacım var desteğe destek vermeye tek başına olmuyor olmuyor olmuyor:[
arkadaşa ne ihtiyaç az yiyerek vede spor ,yürüyüş bisiklet,yüzme gibi günlük devamlı hareket yaparsanız benim gibi çok çabuk kilo verilir denenmş sabit
Beennnnnn çok destak olmak isterim, destek de almak isterim :)))
7 kilom var
doğum yaptım 7 kilom kaldı bebem 3,5 aylık sadece anne sütü veriyorum, yürüyüş yaparak diyet yapmadan abur cuburu keserek 9 kilo verdim:)))
Sen ne durumdasın kaç kilon var?
İlk bebeğimde 20 kilo verdim buradan çok destek aldım çok iyi geliyor burası insana
9 kiloyu kaç ayda ve nasıl verdin? beslenme ve spor programı falan var mı?
3,5 ayda
hafta içi hergün koşu bandı şeker hamur işi yememeye çalıştım emzirdiğim için süte yönelik beslendim
3,5 ayda
hafta içi hergün koşu bandı şeker hamur işi yememeye çalıştım emzirdiğim için süte yönelik beslendim
ben de 56 kilo ıle evlendım ve evlendıkten iki ay sonra bı baktım kı bır anda 63 oluverdim ben de bir hafta önce başladım diyete diyetisyene gittim bana soyledıklerı ; cayı sekersız ıc, tatlı kesınlıkle yeme ekmek bırer dılım ve en onemlısı de kendını acıktırma cunku mıde acıkınca yedıklerın dırekt yag olarak depolanıyo vucudunda su ıc sebze 4 kasık pılav makarna yıyeceksen 6 kasık al ama ekmek yok ve haftanın 3 gunu 45 dk yuruyus hemen hemen %80 uymaya calıstım ve bır haftada 1 kıloya yakın verdım doktor ayda ıkı kılo vermelısın dedı yanı ıkı haftada bır kılo vermem gerekıyor ben bır haftada verdım cok sukur
Arkadaşlar merhaba
ben yeni üyeyim acayip derecede zayıflamak istiyorum.birbirimize destek olacağımız bi arkadaş varmdıır zayıflamak isteyen
bi kardeş,bu yolda bi destekçi çok ihtiyacım var desteğe destek vermeye tek başına olmuyor olmuyor olmuyor:
Arkadaşlar merhaba
bi kardeş,bu yolda bi destekçi çok ihtiyacım var desteğe destek vermeye tek başına olmuyor olmuyor olmuyor:
çok güzel walla tebrik ederim.
benim 1 yaşında kızım var hala az da olsa emziriyorum. hem sütü etkilenmesin hem de kilo vereyim istiyorum.
10 kilo fazlam var. hamur işi yemiyorum ama ekmek kahvaltı ve öğle yemeğinde 1 dilim yiyorum.
koşu bandım var ama kızım geç uyuduğu için fırsat olmuyor kullanmaya.
günde kaç saat hangi hızda kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?