Bi destekçim olsun istiyorum :(zayıflamak istiyorum

Merhabalar..Ne kadar kilo vermeniz gerekiyor bilmiyorum ama ben de diyetteyim.Bugün 5.günüm hatta :1: ben bi 7-8 kg vermek istiyorum daha fit görünmek adına.. Ve 5.gündür de baya azimli gidiyorum.11.günün sabahı çıkacağım tartıya :) Yürüyüş yapıyordum.İlk 4 gün dışarda yürüdüm.Sonra internette leslie ile 3 mile diye bir video buldum.Dün de o videoyu izleyerek yürüdüm denebilir :ssz: Videonun özelliği de o zaten..Video 45 dk sürüyor ve 4.8 km yol yürümüş gibi oluyorsunuz..Tavsiye ederim.Anladığım kadarıyla evinizde internet de var :16: Bu arada abur cuburu kestim ben..Yiyeceksem de bu diyet ürünlerden yiyorum ( artık diyet çikolatalı kepekli bisküvi vs gibi bir çok çeşit mevcut) Yoğurdumu-sütümü-peynirimi light aldım..Hatta kepekli makarna ve pirinç aldım.. Zaten kepek ekmeği tüketiyorum bir kaç aydır.. Ve günde 2 lt su içiyorum 5 gündür..WC ye gitmekten işte bir hal oluyorum artık :) Resmen ödem atıyorum .. İstedikten sonra yapılmayacak bir şey değil.Ki şu 5 gündür hiç de aç kalmadım..Ben yalnız yaşıyorum ve haliyle işten sonra tv izlerken gelsin cipsler gitsin kolalar çikolatalar :D Ama bıraktım.Bol meyve ,kuru incir,badem vs yiyorum canım bir şeyler istedikçe..Ve günde 2 bardak muhakkak yeşil çay içiyorum.. Şimdilik benden bu kadar :1: Umarım bir faydam olmuştur az da olsa

çokkk teşekkür ederim faydası olmazmı inşallah azimde olunca başarıcaz benim daha fazla kilo vermem lazım 75 kg.yım ve bu yaz full diyette olmaya devam edicem sanırım.yıllardır kiloluyum.artık bu kilolar ağır gelmeye başladı :(

Merhaba bende yeni üyeyim ve felaket bir şekilde kilo vermek istiyorum evleneli 11 ay oldu 60 kiloydum evlendiğim zaman eşim benim o balık etli halimi çok beğenirdi taki evlendikten sonraya kadar :) çalışan biriydim evlendikten sonra eşim çalışmamı istemedi e bende ye iç otur kekler pastalar börekler eşim çok sever bu tarz şeyleri evde hep hazır olsun ister bende ne yalan söyliyim dikkat etmedim taki 80 kilo oldum hiçbir kiyafetimi giyemez duruma gelene kadar eşimde sağlığım için kilo vermemi istiyo bide çocuk istiyoruz o yüzden de kilo vermek istiyorum ama boğazımı bir türlü tutamiyorum kendime çok kızıyorum bu yüzden ama karar verdim bugün Spor salonuna kayıt yaptım yarın başlayacağım nasip olursa :) bende bu aşamada destek bekliyorum :)
merhaba ben de aynı dertten muzdarip üstelik bekarım hayatımın hiçbir döneminde incecik bi hatun olamadım zaman zaman alıp verdim ve şu anda en kilolu halimi yaşıyorum bu berbat bi psikoloji daha bugün avm dolaştım bütün dünya zayıf insanların üzerine kurulmuş gibi bilboardlardaki muhteşem fizikli hatunlar sadece bilboardlarda değil yer yerde ister fotolarda ister gerçek hayatta salına salına yanımdan geçtiklerini gördükçe içim gidiyor benim neyim eksik diyorum kendi kendime benim iradem eksik yaklaşık 1,5 aydır tut bırak yapıyorum abur cubur yok 2 haftadır spor yapıyorum ama tık yok herşey aynı düzenli bir diyet listesi takip etmiyorum öğrenci olduğum için diyet yapmak çok zor oluyor sürekli ders çalıştığım için çk hareketsizim ne yapıcam bilmiyorum ayrıca anemi hastasıyım tedavigörüyorum zayıflayamamaya bi etkisi var mıdır acaba kullandığım ilaçların?

Back