Bi destekçim olsun istiyorum :(zayıflamak istiyorum

çokkk teşekkür ederim faydası olmazmı inşallah azimde olunca başarıcaz benim daha fazla kilo vermem lazım 75 kg.yım ve bu yaz full diyette olmaya devam edicem sanırım.yıllardır kiloluyum.artık bu kilolar ağır gelmeye başladı

merhaba ben de aynı dertten muzdarip üstelik bekarım hayatımın hiçbir döneminde incecik bi hatun olamadım zaman zaman alıp verdim ve şu anda en kilolu halimi yaşıyorum bu berbat bi psikoloji daha bugün avm dolaştım bütün dünya zayıf insanların üzerine kurulmuş gibi bilboardlardaki muhteşem fizikli hatunlar sadece bilboardlarda değil yer yerde ister fotolarda ister gerçek hayatta salına salına yanımdan geçtiklerini gördükçe içim gidiyor benim neyim eksik diyorum kendi kendime benim iradem eksik yaklaşık 1,5 aydır tut bırak yapıyorum abur cubur yok 2 haftadır spor yapıyorum ama tık yok herşey aynı düzenli bir diyet listesi takip etmiyorum öğrenci olduğum için diyet yapmak çok zor oluyor sürekli ders çalıştığım için çk hareketsizim ne yapıcam bilmiyorum ayrıca anemi hastasıyım tedavigörüyorum zayıflayamamaya bi etkisi var mıdır acaba kullandığım ilaçların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…