Bi derdim var arkadaşlar 😔

E konuşuyorsunuz işte. Yani inkar etmenin ne anlamı var? Yazdıklarınız birbirini tutmuyor.

Hay Allah, orada da bahsetmişsiniz kimyasal gebelikten. Ne hikmetse arkadaşınız da demek aynı yollardan geçmiş.

Sizin yalanınız doğrunuz bizi etkilemez, ister söyleyin ister söylemeyin. Hakkına girdiğiniz çocukların vebalini alabileceksiniz ki üremeye devam ediyorsunuz, edin ne diyelim.

Düşüğü haziranda yapmışsınız. Bebek için konu açılalı 1 ay olmamış. Her neyse banane. Çoluğa çocuğa yazık kendi sefaletinize onları da katmayın.

E konuşuyorsunuz işte. Yani inkar etmenin ne anlamı var? Yazdıklarınız birbirini tutmuyor.
Arkadaşım ben Haziran ayında hamile kalmadım Ekim ayında kal
Ben korunuyorum iğne vurulmaya basladm çocuk doğurma gibi niyetim yok öyle niyetim olsaydı burdada belirtirdim gitcek yerim yok acaba çocuk olsa eve bağlanır mı diye haklısınız ne dym çok saolun yorumlariniz icin

Tamam yemiş gibi yapalım. Sizin hayatınız bizi ilgilendirmez.

Arkanda aileniz yok, tek başıma da geçinemiyorum diyorsunuz o zaman kocanızın kime baktığını, naptığını çok umursamayın. Sen şunları şunları yapmışsın demeyin. Bilmiyormuş gibi yapın
Zaten zor durumdan kurtulmak için evlenmişsiniz bir müddet üç maymunu oynayın.
Çocukların büyüyünce düzenli bir işe girip kocayı da şutlarsınız.
Ama korunun tekrar bir çocuk yapmayın.

Ay ne bu hemen hamile kalma merakı ya? Daha olanlara bakacak imkanınız gücünüz yok bir de hemen yeni evlendim hamile kalayım çabası. Aman sakın korunayım şu adamı bi ölçüp tartayım falan demeyin.

Zaten gidecek yeriniz yok bu yüzden kurcalamayın belli bir süre bir işe girmeye düzenli bir iş hayatı kurmaya çalışın en azından geçinecek kadar kazandığınızı farkedene kadar sabredin hem çocuklarınızda biraz daha büyümüş olur başka çocukta yapmayın lütfen ilk kadın sığınmaya gidersiniz işinizde çalışmaya devam edersiniz tabi bi ev tutarsınız düzeninizi oturtursunuz zaten böyle durumdaki insanlar için maddi yardımlar erzak yardımları belediyeler tarafından yapılıyor. Düzeni kurmak için bi başlasanız zaten herşey torparlanız biri kanepe getirir biri yatak getirir bi bakmışsınız toplamışsınız en azından bir süre susmaya ve göz yummaya çalılşın

Size çok üzüldüm normalde boşanmanız gerekiyor ama bu sizin için imkansız madem gidecek yeriniz yok boşanamayacaksınız kurcalayıp durmayın aldatıldığınızı görseniz ne olacak elinize huzursuzluktan adamı iyice arsızlaştırmaktan başka ne geçecek adamı iyice üstünüze salmayın yani demesin iyi hem yapıyorum hem görüyo hem gidemiyo bari böyle gizli saklı yapsın amacınız ne çözemedim ki

Adamı kocayı unutacaksınız. Aynı evi paylaştığınız ev arkadaşı artık o. Evin masraflarını karşılıyorsa, çoluk çocuğun yiyecek lokmasını getiriyorsa öpüp başınıza koyacaksınız. Ona baktın bunu izledin şunu bunu yaptın diyecek lüksünüz yok maalesef. İş yok meslek yok para yok maddi güvence yatırım yok. Neyinize güveniyorsunuz? Eski konunuzu da biliyorum, o zaman da çocuklarınıza üzülmüştüm şimdi de üzüldüm. Boşansanız dımdızlak ortada kalacaksınız biliyorsunuz değil mi? Kendinin olmayan çocuklara nafaka vermek zorunda değil.

Boşa yazdığımı biliyorum, sizin derdiniz çocuklarınızdan çok kocanız çünkü. İğne vuruluyorum falan ben ciddiye almadım, arkadaşımın testi vs ona da inanmadım. Namaz niyaz fark etmez, bunları yapan herkes otomatik dürüst düzgün olmuyor. Burada çok gördüm örneğini. Ben şimdi mesela çocuklarınız için dua ettim, oldu mu bir faydası? Açsa karınları doydu mu, küçülen giysileri ayakkabıları yenilendi mi? Çıkmazda falan değilsiniz, hala çocuklarıma ne olur gibi bir derdiniz yok. Derdiniz adamı yakalamak. Tekrar uyarıyorum adam çocuklarınızın babası değil, bakmak ilgilenmek zorunda değil. Kurcalar yakalar kavga ederseniz kış vakti sokağa düşersiniz, yazık o çocuklara. Bakmayın görmeyin yine gidin iş bulun merdiven silin para biriktirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…