- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.878
- 598
- Konu Sahibi sessizkadnn
-
Yok neden evleneym benim ikinciye basım yandı bidaha yakamam kiSürekli hamile kalıp durma Allah aşkına korun sıkı sıkı. Temizliğe gitmekle olmaz elle tutulur bir iş bak. Çocuklar biraz büyüyüp en azında okula eve kendileri gidip gelene kadar adamdan çocukları kollaya kollaya dayan. Sığınma evi olarak gör orayı kurcalama. Bundan boşansan başkasıyla evleneceksin hemen muhtemelen.
İki gün sonra hamile miyim diye konu açmazsa ben de kudra değilimBu adamdan da çocuk istiyorsunuz çünkü düşünüyorsunuz ki çocuk olursa evine bağlanır, patlatayım bi çocuk kocam bakmasın başkalarına. Yapmayın Allah aşkına. Çocuk da yapmayın, adamın baktıklarını da kurcalamayın. Çocuklarınıza bakıyorsa öyle abi kardeş gibi geçinip gidin bari bi süre para biriktirene kadar.
+1Diyecek bir şeyim yok, çok üzücü...
Lütfen daha fazla çocuk yapmayin.
allah rızası için çocuk yapmayın nasıl bakacaksınızArkadaşlar zaten konudada yazdm ya hamile kaldım düşük yaptım düşük yaptığım gece zaten herşeyi öğrendim ben
Günahımı alıyorsunuz Allah rızası için anlamadan böyle konuşmayın diyorum ki ben zaten hamile kalmıştım düşük yaptım o güne kadar hiç bı sıkıntı olmadığı için bebek istyodum düşük yaptığım gece ağrı sizidan zar zor uyudum sabaha karşı uyandığımda bazı şeyleri yakaladm gördüm ondan sonra korunmaya başladım bu sıkıntı olduktan sonra ardı ardasi kesilmediİki gün sonra hamile miyim diye konu açmazsa ben de kudra değilim
Hanımefendi ekimde açtığınız konuda bahsetmişsiniz düşükten. Daha 20 gün önce yine test atmışsınız. Açtığınız konuları görebildiğimizi biliyorsunuz dimi?Arkadaşlar zaten konudada yazdm ya hamile kaldım düşük yaptım düşük yaptığım gece zaten herşeyi öğrendim ben
ya her şeyi geçtim adam mükemmel de çıksa nasıl bakacaktınız, iki çocuğa zaten yetişemiyorum demişsiniz. nasıl gözü kara kalkışıyorsunuz yeni bir bebeğin masrafınaGünahımı alıyorsunuz Allah rızası için anlamadan böyle konuşmayın diyorum ki ben zaten hamile kalmıştım düşük yaptım o güne kadar hiç bı sıkıntı olmadığı için bebek istyodum düşük yaptığım gece ağrı sizidan zar zor uyudum sabaha karşı uyandığımda bazı şeyleri yakaladm gördüm ondan sonra korunmaya başladım bu sıkıntı olduktan sonra ardı ardasi kesilmedi
Hanımefendi üzülüp uzulmemeniz yada inanıp inanmamaniz size kalmış ben size bana inanın dmedim konudada belirttim hamile kalmayı çok istydm çünkü daha hiç biseyimi yakalamamstm düşük yaptığım gece ne olduysa o akşam sabaha karşı öğrendim herşeyi daha sonradan ardı arkası kesilmediDaha 1 ay önce çocuk için yanıp tutuşmuşsunuz. Arkadaş yazmasa haberimiz olmayacak. Açtım baktım bilmesem üzülecektim size bir de.
Yalan söylüyorsunuz konularınız orda duruyor. Ekim ayında bu konunun aynısını açmışsınız düşük yaptım adam değişti beni evden kovdu falan diye, aralık ayında iki tane bol dualı inşallahlı maşallahlı hamilelik konunuz var.Günahımı alıyorsunuz Allah rızası için anlamadan böyle konuşmayın diyorum ki ben zaten hamile kalmıştım düşük yaptım o güne kadar hiç bı sıkıntı olmadığı için bebek istyodum düşük yaptığım gece ağrı sizidan zar zor uyudum sabaha karşı uyandığımda bazı şeyleri yakaladm gördüm ondan sonra korunmaya başladım bu sıkıntı olduktan sonra ardı ardasi kesilmedi
Onlar benim testim değil hanımefendi arkadaşım buraya yazmayı bilmediği için ben onun adına konu açıp paylaştım eğer tek bı yalanım yada artısı ekşisi varsa namaz kılan insanım ben gidip böyle seyleri neden yalan olarak anlataym size yemin ederim tek biseyi bile fazla yada eksik anlatyosamHanımefendi ekimde açtığınız konuda bahsetmişsiniz düşükten. Daha 20 gün önce yine test atmışsınız. Açtığınız konuları görebildiğimizi biliyorsunuz dimi?
Ben namaz kılan insanım yalan konuşmam yalan konuşup ne gecicek elime sizden bı menfaatim mi var Allah için böyle konuşmayın ben içimi döktüm açtığım konuların sizinde gördüğünüzü biliyorumYalan söylüyorsunuz konularınız orda duruyor. Ekim ayında bu konunun aynısını açmışsınız düşük yaptım adam değişti beni evden kovdu falan diye, aralık ayında iki tane bol dualı inşallahlı maşallahlı hamilelik konunuz var.
Korunuyorum iğne vuruluyorm zaten çok saolun yorumunuz icinÇocuk yapmayın , para atmaya çalışın kenara , meslek edinin , adamı da deşmeyin. En azından öfkesini üzerinize çekmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?